Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

Nagy sugárzási szögű E27-es LED lámpák

Frissítve: 2014 szeptember 15, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Nagy sugárzási szögű (200-270°) E27-es LED lámpák

Szeptember elejétől az E27-es foglalatú LED lámpák új generációja válik elérhetővé! A megszokott 120-180°-os sugárzási szögű lámpákat nyugdíjazzuk, őket a hagyományos izzóhoz még inkább hasonlító 200° és 270°-os fényforrások váltják fel.

Az új LED izzók jelenleg három teljesítménnyel (7 Watt, 10 Watt és 12 Watt) elérhetőek, mellyel a 40-100 Wattos hagyományos izzók válthatóak ki. A színhőmérsékleteket tekintve pillanatnyilag csak a 2700 Kelvines meleg fehér fényű változat érkezett, de a következő beszállítás alkalmával reméljük már rendelhetőek lesznek a hideg vagy természetes színű típusok is.

A technológiát tekintve a már jól ismert Samsung 5630-as Chip On Board LED chipjei teljesítenek szolgálatot ezeken a LED lámpákon, így a nagy fényerő, az alacsony fényáram csökkenés garantált. A speciális búra kialakítás a 7 Wattos típus esetén 270°-os, míg a 10 és 12 Wattos típus esetén 200°-os sugárzási szöget biztosít, mellyel már-már utolérik a hagyományos, E27-es foglalatú körte izzók sugárzási tartományát.

Az árak tekintetében is érdemesebb már az új E27 LED lámpákat választani, hiszen azonos Wattitás és nagyobb sugárzási szög mellett a 7 és 10 Wattos típus jelenleg mintegy 10%-al alacsonyabb áron kapható, mint a 120-180°-os sugárzási szögű E27-es LED lámpák!

A széles sugárzási szögű E27 LED lámpák a normál foglalatos csillárokba, mennyezeti lámpatestekbe, hajólámpákba, falikarokba, álmennyezeti mélysugárzókba is kiválóan beilleszthetőek, hiszen a régi izzó kitekerésével csak helyére csavarjuk az új led fényforrást! Helyiségek megvilágítására, de kiegészítő fényekhez is alkalmazható. Otthonokban nappalik, folyosók, dolgozószobák, üzletek, kirakatok, tárgyalótermek, konferenciahelyiségek megvilágítására is alkalmasak. Energiatakarékos és tartós világítási megoldásokhoz válasszon LED égőt!

Vásárlói képek

10W melegfehér led lámpa, fal felújítás előtt12W LED izzó 5x3 méteres szerszámosbanSufnivilágítás LED-del: 15 m2-re elég a fényÉgők csatája: 53 wattos halogént cseréltünk 12 wattnyi ledre.Düvi hajólámpa 12 wattos LED égővel (élőben sárga fénye van)Étkezőasztal felett ledesített függőlámpa E27 7 wattos izzókkalE27 opál körte LED izzók függőlámpábanHálószoba fényekGipszkarton rendszer spotlámpákkalGipszkarton polc dekorációs világítással

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése