Kábelcsatorna takarás

Frissítve: 2011 március 07, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Kábelcsatorna takaró díszléceink választékát 2 új típussal bővítettük. Az új takaró díszlécek szimmetrikus mintázatúak, így könnyen kialakíthatóak a csatorna elágazásánál szükséges sarokelemek is.

A teljes választék így már 5 típusú léc 3-3 különböző méretben (40x16 mm-es, 50x25 mm-es és 100x50 mm-es méretű műanyag vagy fém kábelcsatorna takarására):

Kábelcsatorna takaró díszlécek Kábelcsatorna takaró díszlécek Kábelcsatorna takaró díszlécek Kábelcsatorna takaró díszlécek Kábelcsatorna takaró díszlécek

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vásárlói képek

Díszkővel burkolt gipszkarton fal gipsz spottal megvilágítvaKényelmes és hangulatos nappali természetes színekkel

4 vélemény, értékelés

#1 - J.L.
2011/05/28, 00:42
Kedves Hölgyek és Urak!

Panellakás újravezetékezése előtt állok (utána glettelés, festés, parkettázás). Egyelőre nem tudom pontosan elképzelni, hol (pl. milyen magasságban) és hogyan vezessem a csatornákat, hogy kulturáltan nézzen ki (valamelyik takarót használva) és a szerelvényeket is be lehessen szépen kötni. Gondolom, sarok, holker és esetleg padlónál futó elemekkel kellene kombinálni, hogy mindenhova eljussanak a kábelek (csillár, aljzatok, kapcsolók, helyiségek közötti hosszabb kábelezés). Betonvésés kizárva.

Minden ötletet szívesen fogadok, néhány fotó lenne talán a legjobb már kész megoldásról!

Köszönettel,
J.L.
#2 - Tályai Gábor
2011/06/01, 14:36
Tisztelt J.L.!

A sarokban futó kábelcsatornákat bármilyen megfelelő méretű holker díszléccel el lehet takarni. A sarokban lefutó kábelcsatornákhoz az MN-09 és MN-10-es díszlécet tudjuk ajánlani.
A padlónál lévő vezetékeket pedig a parketta szegélyléc mögött lehet elvinni.

Remélem tudtam segíteni.
#3 - Szabóné Gyüker Ildikó
2011/07/30, 12:24
Tisztelt Tályai Gábor!

Az után érdeklődnék, hogy a kábelcsatornatakaró díszlecet a kábelcsatornához vagy a falhoz célszerű rögzíteni? Speciális ragasztót igényel vagy jó hozzá a beltéri díszlecekhez használatos ragasztó?

Válaszát előre is köszönöm!
#4 - Tályai Gábor
2011/08/01, 08:02
Tisztelt Szabóné Gyüker Ildikó!

Mindenképpen a falhoz, lévén ekkor kerül leglettelésre a díszléc és a fal találkozásra, így hézagmentes lesz a csatlakozás. Persze a kábelcsatornát ezután megbontani nem lehet a díszléc leszedése nélkül.

Remélem tudtam segíteni.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése