Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Szállítási információk

Magazin: Cég, szállítási információk
Országos házhoz szállítás POSTA MPL

Csomagküldés az ország egész területére!

Internetes áruházunkban kapható termékeket a Magyar Posta Logisztika (MPL) futárszolgálatának segítségével szállítjuk el Önökhöz! Már feladott csomagok nyomon követése itt!

Szállítási díjak:

  1-es kategória - kis csomag   1-es kategória 990 Ft
 

1-es kategóriának (kis csomagnak) számít minden elektronikai termék, pl. LED lámpák, LED szalagok, beépíthető lámpatestek, vezetékek, kapcsolók, stb., illetve a mentőládák és elsősegély-felszerelések, mennyiségtől függetlenül.

  2-es kategória - nagy csomag   2-es kategória 1 490 Ft
 

2-es kategóriának (nagy csomagnak) számít minden díszléc, szálhossztól függetlenül, illetve minden további polisztirol díszítőelem: rozetták, sarokelemek, gipsz kiegészítő díszek, mini stukkók, stb. Ide tartoznak még továbbá a vászonroló, függönykarnis, szőnyeg kategória, illetőleg a falpanel kategória termékei, valamint a nagy méretű vagy súlyos elektronikai termékek: kültéri lámpák, fényvetők, stb.

  INGYENES SZÁLLÍTÁS! 15 000 Ft-ot meghaladó rendelési összeg felett az 1-es és 2-es kategória szállítási díja 0 Ft!
 
  3-as kategória - túlméretes csomag   3-as kategória 2 490 Ft
 

3-as kategóriának (túlméretes csomagnak) számít minden olyan csomag, melynek hossza meghaladja a 2 métert. Jellemzően a 3 méteres poliuretán gerendák, illetve az alumínium vagy műanyag függönysínek 200 cm-t meghaladó méretei tartoznak ebbe a kategóriába.

Több kategóriába tartozó termékek vásárlása esetén a szállítási díjat csak egyszer, a termékeknek megfelelő legmagasabb kategória szerint számítjuk fel. Az aktuális szállítási díjat az internetes áruház minden esetben automatikusan számolja. Ezt Ön is bármikor megtekintheti a Kosár oldalon, a kosárban lévő termékek alatti Szállítási díj sorban. Minden esetben pontosan annyit kell fizetnie, amennyi ott fel van tüntetve.

Szállítási határidők:

A legnépszerűbb termékeinket a helyi csomagolóüzemben tartjuk, raktáron vannak, így ezek 1 napos szállítási idővel érhetőek el. Sajnos raktározási lehetőségünk véges, így egyes termékeinket külső raktáron tartjuk, ezek szállítási ideje 2 nap.

A ritkábban vásárolt termékekből nem tartunk raktárkészletet, ezeket a megrendelése beérkezte után kérjük le a beszállítóinktól, ezek szállítási ideje változó 3-15 nap.

Természetesen ezeket az információkat is megjelenítjük a Kosár oldalon. Amint beleteszi a kívánt termékeket a kosarába, megjelennek a raktárkészlet információk is, így még a rendelése leadása előtt tájékozódhat a várható szállítási időről.

A csomag feladásáról minden esetben e-mailben csomagazonosítót küldünk. A csomag érkezése az email elküldését követő munkanapon várható.

Szállítási díjban foglalt szolgáltatások:

  Ingyenes szolgáltatások
   
1 napos szállítás 1 napos szállítás A feladott csomagot az MPL futárszolgálat a következő munkanapon kézbesíti.
Pénzkezelés Pénzkezelés Átvételkor fizethet a szállítónak - utánvét.
Elektronikus nyomkövetés Elektronikus nyomkövetés A csomagazonosító segítségével nyomon követheti küldeménye útját.
Értékbiztosítás Értékbiztosítás Sérülés esetén a biztosítás fedezi a kárt.
Őrzés, tárolás Őrzés, tárolás Ha nincs otthon, csomagját a helyi Postán 10 napig őrzik, melyet bármikor átvehet.
E-mail értesítés E-mail értesítés Csomagja feladásakor e-mailt küldünk, mely tartalmazza a kézbesítés idejét és a csomagazonosító számot a nyomon követéshez.

Csomagolás:

Termékeinket két rétegű, kemény hullámpapír dobozba csomagoljuk, megóvva ezzel a sérülésektől. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát, a dobozban lévő számla alapján!

Mit tegyek ha valami problémám van a csomaggal?

Kérjük tekintse meg a Gyakran Ismételt Kérdéseket amennyiben valamilyen problémája van a leadott rendeléssel, szállítással, vagy a termékekkel kapcsolatban.

69 vélemény, értékelés

#1 - Gáti István
2012/09/03, 11:55
Azt szeretném tudni, hogy a külföldi (Románia) megrendeléseket tudják-e teljesiteni, és ha igen milyen időn belül?
Köszönöm előre is.
#2 - Tályai Piroska - ANRO
2012/09/05, 15:30
Tisztelt Gáti István!

Elnézését kérjük a kései válaszért!
Romániába is tudunk csomagot szállítani, pontos árajánlathoz tudnunk kell, hogy mely anyagokra milyen mennyiségben van szükség (díszléc, LED világítás, stb). Amint összeállt a termékek listája, kikalkuláljuk a csomag várható méretét és kérünk egy árajánlatot a szállító cégtől.

Türelmét köszönjük, további kérdéseiben is állunk rendelkezésére!
#3 - Pap Ervin
2012/10/30, 19:55
Sziasztok!

Először is köszönöm a villámgyors kiszállítást, tényleg nagyon profi módon lett megoldva!!!
Most a fekete-leves: ha a megrendelésnél mutatott képen elrejtve van a villásdugó helye, azért közölhetnétek hogy még 500.- forintot küldjek a vételáron felül és ebben az esetben azonnal ki is próbálhatnám a vásárolt reflektort!!!!!
Ugyanis valahogy nem jött össze a három darab kanóccal átvett refit üzembe helyeznem :(((

Egyébként tényleg minden nagyon profin zajlott, köszönet érte újfent!!!

Üdvözlettel:

Pap Ervin
#4 - Tályai Péter
2012/10/31, 14:56
Kedves Pap Ervin!

A led reflektorok, különösen a nagyobb teljesítményűek, mint pl. 50-70 Wattosak jellemzően a hálózatra direktbe kötve, kapcsolós üzemmódban kerülnek beépítésre. A dugvillát az esetek többségében egész egyszerűen levágnák a reflektorról. Sajnos a termék fotóján valóban nem látszik egyértelműen, hogy a vezeték végén nincs dugvilla. Igyekszünk a jövőben újabb fotókat feltölteni a termékről, hogy még pontosabb képet kaphassanak a vásárlóink az adott termékről.

Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésedet kérem! A jövőben, ha bármilyen termékkel kapcsolatban kérdés merül fel, az Ügyfélszolgálat munkatársai készséggel állnak rendelkezésre!
#5 - Klucsik László
2012/12/11, 08:32
Szeretném megtudni,leadott rendelésem hol tart,mert honlapjukon nyomkövetést nem találtam! Köszönettel. Klucsik László
#6 - Tályai Piroska / ANRO
2012/12/11, 14:52
Tisztelt Klucsik László!
Csomagját a tegnapi napon átadtuk a Magyar postának, így elképzelhető, hogy csomagja akár a mai napon kézbesítésre kerül. Köszönjük türelmét!
#7 - Füstös Gábor
2013/05/26, 22:31
Szeretném megkérdezni,hogy Szlovákiába is tudnak postázni és milyen áron ? (posta költség)
#8 - Tályai Piroska
2013/05/27, 15:43
Tisztelt Füstös Gábor!

Termékeinket akár Szlovákiába is el tudjuk juttatni, de a szállítási díjak a csomag méretétől függően 10-40 ezer Ft között is mozoghatnak. Pontos árat csak a csomagméret kiszámítását követően adhatunk, kérem, ha szóba kerülhet ez a megoldás, küldje át a terméklistát és kérünk egy árajánlatot a szállításra.
#9 - Nagy Dávid
2013/10/29, 18:57
érdekéődnék hogy Orgovány községbe kellene kiszállítani 2 Db ledszalagot. az érték az maximum 2000 Ft. a kiszállítás mennyi lenne?
#10 - Tályai Piroska
2013/10/31, 12:50
Kedves Dávid!

A kiszállítás díja led szalagokra vonatkozóan bruttó 990 Ft.
Remélem tudtam segíteni, köszönjük megkeresését!
#11 - Nagy Tibor
2014/01/23, 00:53
A led szalagot tekercsen kapom meg vagy hogy kerül a csomagba ?
#12 - Fekete Dávid
2014/01/23, 11:30
Tisztelt Nagy Tibor!

A LED szalagok beszerzése 5 méteres - tekercselt - egységekben történik. Ettől kisebb mennyiség vásárlása esetén a szalagot ugyan nem tekercsben, de biztonságos, védett csomagban küldjük kedves Vásárlóink részére. Természetesen az öt métert meghaladó mennyiség rendelése esetén azokat tekercsenként postázzuk, szintén védett csomagolásban.

Bízom benne, hogy tudtam segíteni.

Üdvözlettel: Fekete Dávid
#13 - Fehér Lóránt
2014/05/30, 22:48
Üdvözletem!

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mi van akkor hogyha ki szeretném egészíteni a megrendelésemet? Annyiszor ki kell fizetnem a szállítási díjat ahányszor egy napon belül többször rendelek mert ki maradt valami.Most pl. péntek délután is leadtam egy rendelést, és aznap péntek este is. Vagy egy szállítással küldik ki.
#14 - Tályai Péter
2014/06/02, 09:38
Tisztelt Fehér Lóránt!

Amennyiben ki szeretné egészíteni a rendelését, akkor adjon le nyugodtan egy új rendelést ugyanarra a szállítási, számlázási címre és a két rendelést egy szállítási költséggel fogjuk kiküldeni. Ilyen esetben a megrendelés megjegyzéséhez kérem írja be, hogy az előző rendeléssel együtt szeretné megkapni!

Amennyiben munkaidőben, vagy nagy időkülönbséggel adja le a két rendelést, akkor érdemes telefonon vagy emailben egyeztetni az ügyfélszolgálattal, hiszen ilyenkor előfordulhat, hogy az első rendelés már becsomagolt állapotban van, vagy már át is lett adva a szállító cégnek. Amennyiben a csomagot már átadtuk a szállítást végző cégnek, akkor csak külön szállítási költség ellenében tudunk újabb rendelést kiküldeni.

Remélem tudtam segíteni!
#15 - Szabó Csilla
2014/08/25, 19:41
Üdv!

Pick pack pontra lenne e lehetőség küldeni a megrendelt termékeket? Napközben sajnos nem vagyok otthon csak hajnalban és este.
#16 - Tályai Péter
2014/08/26, 08:33
Tisztelt Szabó Csilla!

A Pick Pack Pontra történő szállítás egyelőre nem szerepel a választható szállítási módok között.

A Posta az első kiszállítási kísérlet után 10 napig őrzi a csomagot. Ez idő alatt a csomag a postán átvehető. Amennyiben van a közelben hosszított nyitvatartással posta (vagy akár szombat délelőtti nyitvatartással), akkor ez hasonló megoldást nyújthat, mint a Pick Pack Pontos átvétel.

Amennyiben nincs ilyen posta, akkor azt tudom még elmondani, hogy a csomagjaink alkalmi átvevő jelöléssel kerülnek feladásra. Ez azt jelenti, hogy a címen tartózkodó bármely személy átveheti, amennyiben kifizeti a csomagot (családtag, ismerős egyaránt).

Remélem tudtam segíteni!
#17 - Ternei Csilla
2015/02/12, 20:08
A posta megbízhatatlan,meg sem kísérlik kézbesíteni a csomagot. Nem egyeztetnek szállítási időpontot.
más futárcéggel nincs szerződésük? 40 m2 álmennyezetet szeretnék rendelni.
köszönöm a választ.
#18 - Tályai Piroska
2015/02/13, 08:33
Tisztelt Ternei Csilla!

Csomagjainkat közel 10 éve a Magyar Posta Zrt útján szállítjuk ki, az eddigiek során néhány negatív tapasztalattól, visszajelzéstől eltekintve több ezer csomagot problémamentesen, a vállalt határidőn belül szállítottak ki, így Önnek is bizalommal ajánljuk a szolgáltatás igénybevételét.

A csomagot értékbiztosítás, kétszeri kézbesítési kísérlet, 10 napos őrzési idő különszolgáltatásokkal adjuk fel. Mindemellett vásárlóink között sokan vannak, akik nem tudják biztosítani a napközbeni csomagátvételt, nekik kifejezetten kényelmes megoldást nyújt az, hogy sikertelen kézbesítés esetén a csomagot visszaszállítják a helyileg illetékes postahivatalba, ahol a címzett nyitvatartási időn belül fel tudja azt venni.


Az általunk forgalmazott álmennyezeti lapokat az alábbi kategóriában tekintheti meg: Mennyezeti burkolólapok.

Köszönjük érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésére a jövőben is!
#19 - Simon Zsolt
2015/02/18, 18:18
Üdv!
Érdeklődnék, hogy postán maradó csomagot tudnak-e küldeni?
#20 - Tályai Péter
2015/02/19, 08:31
Tisztelt Simon Zsolt!

Van lehetőség postán maradó csomag küldésére. A rendelés leadása során írja be a megjegyzés mezőbe, hogy ilyen módon szeretné átvenni a megrendelést és a kollégáim a postázás során megjelölik a csomagot.

Remélem tudtam segíteni!
#21 - Pelle Mátyás
2015/04/18, 21:50
Üdv.
Átutalással rendeltem Önöktől,de nem egészen világos,hogy milyen módon kell utalni.
Gondolom a számlaszám és a rendelés száma kell,ha még valami adat kell kérem küldjenek választ az email.címemre.
T:Pelle Mátyás
#22 - Tályai Péter
2015/04/20, 08:01
Tisztelt Pelle Mátyás!

Kollégáim hamarosan kiküldik a díjbekérő számlát emailben, ami tartalmazni fogja az utaláshoz szükséges adatokat!
#23 - Pelle Mátyás
2015/04/20, 09:03
Üdv.
Megkaptam az emailt hamarosan utalom a pénzt.
Lenne egy kérésem a megrendelt árut ezen a héten csütörtökön vagy pénteken tudom átvenni mert csak akkor leszek itthon.
Köszönöm.Pelle Mátyás
#24 - Tályai Péter
2015/04/20, 16:19
Tisztelt Pelle Mátyás!

Kollégáim ennek megfelelően fogják postára adnia csomagot.
#25 - DOKI VILL Kft.
2015/06/09, 19:06
Tisztelettel érdeklődnék hogy van -e lehetőség, viszonteladói kedvezmény beállításáról ? Üdvözlettel:Szatmári József üv.
#26 - Tályai Piroska
2015/06/10, 08:20
Tisztelt Szatmári József!

Webáruházunkban van lehetőség nagykereskedelmi áron vásárolni, bővebb tájékoztatást az alábbi oldalon találhat: Viszonteladói információk.
#27 - Sajgo Istvan
2015/07/23, 20:54
Tisztelt Ügyintezo,

RV-10/A Rejtett világítás díszlécbol szeretnek 25m-t rendelni. Kerem irjon egy szallitasi arajanlatot Becsbe torteno szallitasra.

Tovabba erdeklodni szeretnek, hogy a KCS-04 diszlecnek melynek a belso merete 50x100mm, mekkora a kulso teljes merete.

Koszonettel,
Sajgo Istvan
#28 - Tályai Piroska
2015/07/24, 11:47
Tisztelt Sajgo István!

A 25 méter RV-10/A kartondobozba csomagolva ~4 kg súlyú. A Bécsbe történő kiszállítás díja 10550 Ft, mely tartalmazza az értékbiztosítást is. A szállítást a Magyar Posta Zrt. vállalja, időtartama 3 munkanap.
A magas díjra tekintettel javasolnám, hogy ha magyarországi címen is át tudják venni az árut, akkor kérjék a belföldi kiszállítást, melynek költsége legfeljebb 1490 Ft.

A KCS-04 (50x100 mm) anyagvastagsága ~1.5 cm, azaz a profil külső mérete 65x130 mm.

Remélem tudtam segíteni, további kérdéseiben is állunk rendelkezésére!
#29 - Botlik Benedek
2015/11/02, 20:26
Tisztelt ANRO Kft!

Korábban voltszó a bankártyás fizetésről. A tájékoztatójukban nem találkoztam ennek a fizetési lehetőségnek a mikéntjéről.
Ha van erre lehetőség örülnék, ha megismerhetném ennek a módját.

Tisztelettel: Botlik Benedek
#30 - Tályai Péter
2015/11/03, 08:18
Tisztelt Botlik Benedek!

Valóban van lehetőség a bankkártyás fizetésre. A bevezetésekor írtunk is róla egy összefoglalót:
Azonnali bankkártyás fizetési lehetőség

Röviden: az OTP Bank háromszereplős fizetési rendszerét használjuk. Ennek lényege, hogy a vásárlást követően a vásárló átirányításra kerül a bank biztonságos, ellenőrzött rendszerére, ahol lebonyolíthatja a fizetést. Sikeres tranzakciót követően a bank csak egy visszaigazoló kódot küld a cégünk részére, így a vásárlóink adatai mindvégig biztonságban vannak.

Egyre többen választják a bankkártyás fizetést a gyorsasága és a kényelmes mivolta miatt.

Remélem tudtam segíteni!
#31 - Botlik Benedek
2015/11/08, 15:20
Tisztelt Tályai úr!

Köszönöm a tájékoztatást.

Tisztelettel: Botlik Benedek
#32 - Barát Krisztofer
2015/11/10, 12:57
Üdv annyit Szeretnék kérdezni hogy,A led szalagokhoz mindegyikhez jár távírányító?
#33 - Tályai Piroska
2015/11/11, 07:59
Tisztelt Barát Krisztofer!

A LED szalagokhoz automatikusan nem jár távirányító, de külön vásárolható hozzá LED vezérlő, amely létezik fali és távirányítós változatban is. Köszönjük türelmét!
#34 - Horváth Roland
2015/11/15, 09:07
Tisztelt Anrodiszlec.hu!

Érdeklődnék, hogy lehetőség van-e Postán maradóra kérni a csomagot, mert sem otthon sem a cégnél ahol dolgozom nem tudom biztonsággal átvenni, de a postára akár munkaidőben is be tudok ugrani érte.

Üdvözlettel: Horváth Roland
#35 - Tályai Piroska
2015/11/16, 08:57
Tisztelt Horváth Roland!

Kérésének eleget tudunk tenni, ehhez kérjük a megrendelés leadása során a megjegyzés mezőben jelezze, hogy postán maradó csomagként szeretné átvenni a rendelést.
#36 - Sári Péter
2016/01/26, 14:57
Tisztelt Anro kft!

Köszönöm a pakkot! Megkaptam a mai napon, és már cseréltem is az izzó és neon pótló LED-eket.
Tesztelésen vannak, reméljük tartósak is lesznek.

De a lényeg, hogy először rendeltem innen, és ez alapján csak ajánlani tudom a céget.
Előbb meg is kaptam a portékát, mint ahogy számoltam.

Köszönettel és tisztelettel: S. Péter
#37 - Gyulainé Kövér Krisztina
2016/03/16, 14:24
Jó napot kivánok.Szeretném tudni hol tart a csomagom???
#38 - Tályai Gábor
2016/03/16, 15:52
Tisztelt Gyulainé Kövér Krisztina!

Vasárnapi rendelését a mai napon adtuk postára, lévén a hétfő és keddi nap ünnepnap volt.
E-mailben elküldtük a csomagazonosító számot, de holnap viszik a csomagot.

Megkeresését köszönjük!
Üdvözlettel:
Tályai Gábor
#39 - Pethő László
2016/03/30, 10:58
Tisztelt anrodiszlec.hu
Csak arról érdeklődnék hogy hétfő este rendeltem önöktől egy rgb-s ledszallagot és azt írták hogy 1 munkanapon belül kiszállítják. Hogy az meik nap kerül kiszállításra?
Üdvözlettel:Pethő László
#40 - Tályai Piroska
2016/03/30, 11:22
Tisztelt Pethő László!

Csomagját a mai napon adjuk át a szállító cégnek, így várhatóan a holnapi napon szállítják ki a megadott címre. Köszönjük türelmét!

Üdvözlettel:
Tályai Piroska
#41 - Pethő László
2016/03/30, 19:05
Üdv
Azt szeretném kérni hogy esetleg tudnak-e jelezni a futár cégnek hogy amielött kiszállítják a csomagot hívjanak fel engem vagy kűldjenek egy smst
Üdvözlettel:Pethő László
#42 - Tályai Piroska
2016/03/31, 08:07
Tisztelt Pethő László!

A szállítást végző cégnek átadjuk a címzett telefonszámát, azonban nem tudjuk garantálni, hogy a kézbesítés előtt telefonon értesítsék Önt. Amennyiben sikertelen lenne a kézbesítés, úgy a csomagot 10 napig őrzik a postahivatalban, ez idő alatt ott is átvehető a csomag; illetve egy másodszori kézbesítést is megkísérelnek a szállítók. Bízunk benne, hogy mihamarabb hozzájut csomagjához! Köszönjük türelmét!
#43 - Csurgóné Zsemberi Adrienn
2016/04/17, 16:14
Üdvözlöm Önöket,olyan kérdésem lenne hogy az oldalukon nem találok holker díszlécekhez negatívot,(simítót). Egy egész lakáshoz tervezek önöknél rendelni karnist és stukkót,de ezt hiányolom. Előre is köszönöm mihamarabbi válaszukat.
#44 - Tályai Piroska
2016/04/18, 08:07
Tisztelt Csurgóné Zsemberi Adrienn!

A keresett negatívot/simítót szériatermékként nem találja meg a webáruházban. Ha szüksége van rá, legyen szíves előzetesen emailben egyeztetni az ügyfélszolgálattal az info@anro.hu email címen vagy a rendelés leadásakor a megjegyzésbe beírni, hogy a számlázás előtt kiegészíthessék a kért egyedi termékkel a rendelést. Köszönjük érdeklődését!
#45 - Csurgóné Zsemberi Adrienn
2016/04/18, 19:02
Tisztelt Tályai Piroska nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt,érthető választ.
#46 - Varga Roland
2016/05/01, 19:25
Szép napot!

Nézegettem az Önök webshopjában a spot kereteket és feltűnt, hogy kétféle rögzítési móddal rendelkeznek. Az egyik egy rögzítőfüles megoldás, a másik pedig egy zégergyűrűs. Érdekelne, hogy melyik tartja stabilabban a fényforrást egy billenthető lámpatestben.

Üdv
Roland
#47 - Tályai Péter
2016/05/02, 14:58
Kedves Roland!

A zégergyűrűs megoldás az elterjedtebb és egyszerűbb konstrukció. A díszgyűrűs rögzítési módok általában a magasabb árkategóriájú termékekre jellemzőek.

Nem tudnék ebben a tekintetben különbséget tenni a kétféle rögzítési mód között, bármelyiket nyugodt szívvel tudom ajánlani. Mivel a lámpatestek fixen be vannak építve, nem mozognak, ezért túl nagy terhelést eleve nem kell elviselni ezeknek a rögzítéseknek. Tulajdonképpen az ár és az esztétikum alapján kell dönteni, hogy melyik beépítőkeret a megfelelő.

Remélem tudtam segíteni!
#48 - Társasház
2016/07/25, 12:06
A "Házhozszállítás" témakörében az alábbiakat írják a "csomagolás címszó alatt:

"Csomagolás:

Termékeinket két rétegű, kemény hullámpapír dobozba csomagoljuk, megóvva ezzel a sérülésektől. Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát, a dobozban lévő számla alapján!"

Ezt szerettem volna megtenni átvételkor, csak a postás nem engedte kinyitni a dobozt. Én viszont ellenőrzés nélkül nem tudom átvenni.

Mi a megoldás?

üdvözlettel Rajki Vera
#49 - Tályai Gábor
2016/07/25, 13:43
Tisztelt Rajki Vera!

Amíg a csomag ki nincs fizetve, aláírással át nincs véve, addig jogilag a Posta rendelkezik a csomaggal. Így, ha külsérelmi nyom van, át sem kell venni a csomagot, azonban ha kívülről sértetlen, akkor át kell venni, majd ha a futárban van egy kis jóindulat akkor megvárja a csomag bontását.

Akkor sincs baj, ha nincs ott a futár: sérülés észlelése esetén azonnal (de 24 órán belül) vissza kell vinni a csomagot a Postára és jegyzőkönyvet vetetni fel a sérülésről.

Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel:
Tályai Gábor
#50 - Koczák István
2016/08/02, 08:56
Tisztelt anrodiszlec.hu
Csak arról érdeklődnék hogy vasárnap rendeltem önöktől egy rgb-s ledszallagot és hozzá vezérlőt meg csatlakozókat és tápegységet és azt írták hogy 1 munkanapon belül kiszállítják. Hogy az meik nap kerül kiszállításra?
Üdvözlettel:Koczák István
#51 - Tályai Piroska
2016/08/02, 09:40
Kedves István!
Rendelését mai napon adjuk át a szállító cégnek, így annak kiszállítása a holnapi napon esedékes. Köszönjük türelmét!
#52 - Udvardi Kinga
2016/08/18, 11:14
Tisztelt anrodiszlec.hu,

a honlapjukon láttam, hogy van budapesti üzletük is. Az lenne a kérdésem, hogy át tudnám-e ott venni a megrendelésem. Easyfix tartozék szettre lenne szükségem, mert a tavaly vásárolt rolónak a tartója a héten eltört. Viszont a 990,- forintos szett szállítással a duplájába kerülne így.

Köszönöm a válaszukat előre is,
Udvard Kinga
#53 - Tályai Gábor
2016/08/18, 11:30
Tisztelt Udvard Kinga!

Igen, átvehető ott is, azonban budapesti átvétel esetén tőlük először meg kell rendelni, hogy legyen ott raktáron (nem egy cég vagyunk).
Telefonszámuk: 06 (30) 816-3978

A héten szabadságon vannak, jövő héttől lesz újra elérhető a budapesti üzlet.

Megkeresését köszönjük!
Üdvözlettel:
Tályai Gábor
#54 - Marczer Mónika
2016/11/08, 21:33
Tisztelt Címzett!

Mai napon átvettem a karnisokat, köszönet a gyors, precíz és segítőkész munkájukért. Csak így tovább! :)
Üdv: Marczer Mónika
#55 - Nemesné Hankó Viktória
2016/11/09, 08:58
Tisztelt Címzett!

Rendeltem Önöknél 13 db. led izzót,(rendelés száma: 152815) amiről megküldték a visszaigazoló e-mailt,és hogy 8.-án azokat
ki is szállítják. (ezt a 3.-ai megrendelésemnél is előre jeleztem,hogy 8.-án szíveskedjenek kiszállítani) Egész nap otthon vártam a küldeményt,hiába! Ma dolgozom egész nap,nem tudom átvenni! Nagyon bosszantó,hogy az egész napom arra ment,hogy hiába vártam a küldeményt! A házhoz szállítást ilyenkor remélem nem kell kifizetni! Még nem tudom,hova rakják le a csomagot,de ha Várpalotán,akkor +620ft-ba kerül a buszjegy ára,az időmről nem is beszélve,amit ez jelent.
Üdvözlet! N.H.V.
#56 - Tályai Piroska / ANRO
2016/11/09, 11:48
Kedves Viktória!

Elnézését kérjük a szállítási késedelemért! A szállító céggel felvesszük a kapcsolatot és amint pontosabb információnk lesz a kézbesítési eseményekről, úgy emailben tájékoztatjuk Önt. Köszönjük türelmét!
#57 - Nemesné Hankó Viktória
2016/11/09, 12:58
Tisztelt Címzett!

Köszönöm korrekt válaszukat,és hogy utánajártak a szállítási késedelemnek. Akkor holnap várom a kiszállítást.

Tisztelettel: N.H.V.
#58 - Takács Bendegúz
2016/12/12, 18:19
Tisztelt anrodiszlec.hu

Csak arról érdeklődnék, hogy december 8-án leadott rendelésem esetén a kiszállítás megvalósulhat-e a hónap folyamán? (mert a szállítási idő 5-20 munkanap)

Üdvözlettel:Takács Bendegúz
#59 - Tályai Piroska / ANRO
2016/12/13, 08:16
Kedves Bendegúz!

Ettől a beszállítótól idén már nem kapunk árut, ezért ha emiatt szeretné a rendelését módosítani, kérjük az info@anro.hu címen jelezze kérését. Köszönjük megértését!
#60 - T--- Kft.
2016/12/16, 09:52
Tisztelt anrodiszlec.hu!

Ugy tapasztalom, hogy Onok kiemelkedoen szinvonalas szolgaltatast nyujtanak, de ezt sajnos nagyon lerontja a kiszallito partneruk, a Magyar Posta. A vallalat evek ota nem melto regi hirehez. Ha lenne valasztasi lehetoseg mondjuk + 500 forintert rendes futarceget kivalasztani, nem lenne kerdes, hogy melyik opciora klikkelnek.

Gyanitom, hogy sokan nem vesztegetnek meg tobb idot azzal, hogy Onoknel reklamaljanak a kesve megkapott csomagok miatt, igy a problema nagyobb, mint aminek latszik.

(konkretan: 7-en adtak fel a csomagomat 8-i kiszallitassal, de csak 13-an jott meg...)
#61 - Tályai Gábor
2016/12/19, 16:39
Tisztelt T--- Kft.!

Először is, köszönjük elismerő szavait, jól esik ezt így az év végi hajtásban olvasni.
A szállításról: igen, a decemberre általában ez jellemző, hiszen ilyenkor a futárcégek
jellemzően dupla mennyiségű csomagot vesznek át kiszállításra, mint az év másik időszakában, azonban
kapacitásban lehetetlen felkészülni erre a szűk egy hónapra.

Ez igaz a Postára is, illetve a többi kiscsomag szállító cégre is. Természetesen nekünk is problémát okoz
a késedelmes kiszállítás, de az év többi részében nincs gondunk a Postai szállítással.

Sajnos, tulajdonképpen nincs más választási lehetőségünk, mint a Posta, lévén a kiküldött csomagok
30-40%-a túlméretes, azaz a kiscsomag szállító cégek át sem veszik tőlünk, így kénytelenek vagyunk
a Postára hagyatkozni.

Érdemes decemberben rászámolni a szállításra, mert a többi futárszolgálat sem garantálja decemberben a másnapi kiszállítást. Próbáltuk megoldani más futárszolgálattal a decembert, de akik eddig egy napra vállalták a szállítást, most azok is inkább 1-3 napos szerződést kötnek csak.

Mindezek mellett az utolsó 30 napban ~5500 csomagot vitt el a Posta tőlünk, ebből olyan 50 darab van pillanatnyilag függőben, tehát még így is 1% alatti a késedelmes teljesítés, ami Önt nyilván nem vigasztalja, de pillanatnyilag nem tudunk megfelelő megoldást találni.

Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségért a Posta nevében is!
Üdvözlettel:
Tályai Gábor
#62 - Foszi
2017/02/26, 01:19
Tisztelt ANRO Kft!

Megpróbáltam megrendelni 2 egyedi méretű függönysínt.
1. 1 db. 4,3 méter 2 soros alumínium függönysín
2. 1 db. 1,86 méter 2 soros alumínium függönysín
Amikor beraktam az elsőt a kosárba, működött..
De ha amikor megpróbáltam berakni a kosárba a másodikat, összeadta a két tételt így csak 1 db. 6,16 méteres 2 soros alumínium függönysín volt a kosárban..
Kíváncsi vagyok hogy csak én bénáztam vagy ez dirrekt így működik.. ? :-)
Megoldottam úgy hogy a másodiknak 200 cm-es gyárit rendeltem.

Más: Nagyon tetszik a függönysín. Sajnos nincs 90 fokos sarok elem..

Szép napot!
Üdv.:
F. István
#63 - Tályai Piroska / ANRO
2017/02/27, 08:18
Kedves István!

A megrendelőlapon a különböző hosszúságok összeadódnak, így az egységárral összeszorozva a teljes mennyiség ára látható a megrendelőlapon is. Ha több különböző méretű sínt rendel, a különböző hosszúságokat csak a megjegyzés mezőben tudja felsorolni, és ezt az információt továbbítjuk a gyártó felé is, hogy elkészíthesse az Önnek szükséges síneket.

A Slim-line karnisoknál a széria méret jóval kedvezőbb árú, mint az egyedi kérésre gyártott, így költségben "jobban járt" a széria méretű 2 m-es karnissal, mint az egyedileg gyártott 1.83 méteressel.
Sajnos ehhez a plafonsínhez valóban nincs igazi sarokelem, elfordítót csak a műanyag mennyezetsínekhez tudunk kínálni.

Köszönjük megrendelését, állunk rendelkezésére a továbbiakban is!
#64 - Félszerfalvi István
2017/02/27, 15:39
Kedves Piroska!
Kiszámoltam.
Köszönöm szépen.
Csak azt hittem hogy a "szakik" ügyesebben és szebben vágják le a sínt egy spéci eszközzel, mint egy Mekk Elek..
Ha később kell több egyedi méretű sín, akkor beírom a megjegyzésbe.

A 90 fokos elemet ebben láttam:
http://www.gardinia.de/uploads/media/Gardinia_Vorhangschiene_04.pdf
(De ott (a honlapon) én sem találtam.. )

3. oldal
-----------------------------
90° , mit Verbinder, mit
Ausklinkung für Gleiter
90°
-------------------------------
12/12 4970 4003018049708
Szép napot!
:-)
F. István
#65 - Tályai Piroska / ANRO
2017/02/27, 16:11
Kedves István!

A gyári vágás valóban esztétikusabb, mint a házilagos vágás; de remélem Önöknek is sikerül majd szépen kialakítani a vágott véget.

A meglinkelt katalógusban egy másik típusú alumínium mennyezeti sín látható (soronként rendelhető, 13 mm szélességű alusín rendszer, a képen valószínűleg a Dán sínes karnis szerepel), ahhoz kapható kanyarelem, a Slim-Line sínhez sajnos nem. Pedig már többször lett volna rá szükség, de a gyártó egyelőre nem készít ilyen kiegészítőt.

További felmerülő kérdéseit is várjuk, szép napot kívánunk!
#66 - Horváth József
2017/07/11, 16:31
Üdvözletem!!!

Érdeklődni szeretnék,hogy a szállítási feltételeknél említett "Házhoz szállítás" fedi is a valóságot???
Vagy csupán a helyi Postafiókban helyezik el a csomagot?
Azért érdeklődök,mert ha fedi a valóságot,akkor a Posta nem teljesíti a kifizetett szolgáltatást.
A mai napon kellett volna kézbesíteni a csomagot,itthon ültem,vártam a csomagot.
Nyomonkövető SMS-t kaptam.
A köv.szöveggel.:
09:40-kor
"Csomagja ............... árufizetéssel már a kézbesítőnél van,így azt a mai napon megkiséreljük kézbesíteni.MPL
15:20
"Csomagját ......... letétbe helyeztük.Küldeményét ......Ft. "
A helyi postán.
Senki nem keresett,nem hívott,nem csengetett,helyette kaptam egy értesítőlapot,melyen közlik,hogy a helyi Postán átvehetem.
#67 - Tályai Piroska / ANRO
2017/07/12, 09:38
Tisztelt Horváth József!

A házhoz szállítás szolgáltatás házig történő kiszállítást, a megadott szállítási címre való kézbesítést takar. A posta munkatársával történt egyeztetést követően kolléganőm telefonon is tájékoztatja Önt, hogy a csomagot a mai napon ismételten megkísérlik kézbesíteni.

Bízunk benne mihamarabb sikerül átvennie a vásárolt termékeket, köszönjük türelmét!
#68 - Dejana Čorak
2017/09/04, 21:34
Dear Sir,
Please, could you give me some informations.
Do you have for sale Aluminium profile ALP 023?
We need 2 m of this profile.
And could you send this ALP to Croatia?

Thank you in advance for your answer.
Dejana
#69 - Tályai Péter / ANRO
2017/09/05, 08:36
Dear Dejana!

The ALP-023 profile is under delivery, we will have it in stock in a matter of days. Shipping to Croatia needs a quotation from our carrier. Please send us an email so we can discuss the details!

Best regards!

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése