LED modulok árcsökkenése!

Hozzáadva: 2014 augusztus 18, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

A mai naptól LED modul beszállítónk komoly árcsökkentést jelentett be, melyek egyes modulok árát a mélybe húzta. A néhány napja még 189 Ft-ért értékesített 5050x2-es LED modulok a mai naptól már 96 Ft-tól megvásárolhatóak. Az árcsökkenés érintette a készleten lévő termékeket is, így már a mai naptól az új árakon vásárolhatják meg ezeket a moduláris LED fényforrásokat!

Ezzel egy időben a négyzet alakú, süllyeszthető 12 Wattos LED panelek ára is mérséklődött. A nagyjából 70-80 Wattos hagyományos mennyezeti fényforrásnak megfelelő fényerejű LED panel már 3290 Ft-os darab áron kapható mind a meleg fényű, mind a hideg fényű változat!

A cikk megjelenésének időpontja: 2014. augusztus 18. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Songokuhoz a GOQ LED modulokat használtuk fel :)Különleges dísze a szobának a dragonball figuraDragonball figuraA világítás még jobban kiemeli, azt ahogyan a harcos gyűjti az erejét!Világító dragonball figura LED modullalDragonball dekoráció Világító toll fény nélkülGyereklámpa, kislányos dekorralGyereklámpa, kislányos dekorral, melegfehér led modulokkalTündérkés kép/éjszaka hangulatfény gyerekeknek

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzázólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.
Új hozzászólás írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése