Nagy sugárzási szögű LED lámpák (120°)

Hozzáadva: 2014 július 17, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Nagy sugárzási szögű LED lámpák

Az újdonságként megjelenő GU10 foglalatú spot fényforrások is alkalmasak a különböző lámpatestekbe, viszont mint minden csere előtt, itt is érdemes méret és kialakítás szempontjából ellenőrzést végezni. Általában beépített gipszkarton lámpatestekben, mélysugárzókban, mennyezeti karos spotlámpákban, falikarokban, asztali lámpákban találkozhatunk 230V GU10 foglalattal. A széles sugárzási szögű fényforrásokkal általános fővilágítás kiépítését célozhatjuk meg!

A cikk megjelenésének időpontja: 2014. július 17. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vásárlói képek

GU10 led spotlámpákGU10 led mennyezeti lámpaLED spotlámpákReklámfotó a Kanlux 7 wattos LED izzójához. Melegfehér fényű LED lámpák lekapcsolva.Kanlux 7 wattos LED izzók felkapcsolva - a kiégett halogén spotok már a szemétgyűjtőben vannakKanlux 7 wattos LED izzók 4-es spotba csavarvaMennyezeti világitás lefelé irányuló spotlámpákkal és hangulatfényt adó rejtett led csíkkalMennyezeti lámpa piros gipszkarton alapon fehér színű billenthető és fix spotokHálószoba fővilágításHálószoba dekorációs világítás meleg fehér lámpákkal

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzázólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.
Új hozzászólás írása

×

×