Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Alu profil és LED szalag ötletek, bemutató

Frissítve: 2019 március 13, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Alumínium profil LED szalaghoz - Típusok, ötletek, megvalósított világítások
 
 
Az alumínium profilok és a LED szalag segítségével elkészített rejtett világítások napjaink legérdekesebb világítási megoldásai. Hihetetlenül elegáns végeredmények érhetőek el a különböző keresztmetszetű alu profilokkal. Az opál, átlátszó, félig átlátszó és lencsés burákkal minden enteriőrbe találhatunk megoldást. Ebben a cikkben a profi minőségű, 2 méter szálhosszúságú ALP alumínium LED profil családot szeretnénk bemutatni.
 
Sajnos még nem érhető el raktárról az összes itt listázott alu LED profil, azonban néhány hetes, illetve európai beszállító esetén néhány napos szállítási idővel, bármelyik típus beszerzését vállaljuk, 10 méteres mennyiségtől. Az internetes áruházban meg nem vásárolható termékek megrendeléséhez legyen szíves e-mailt írni az info@anro.hu email címre, kollégáink rövid időn belül árajánlattal és szállítási idővel fognak jelentkezni.
 
Az alumínium LED profilok elsősorban esztétikus takarási megoldást biztosítanak a LED szalagoknak, másfelől azonban hűtőfelületként is szolgálhat a különböző teljesítményű LED fénysorok üzemeltetése közben. Az eltérő kialakítású LED profilokból csak ki kell választanunk az igényeinknek megfelelőt, és máris hozzáláthatunk egy dekoratív megjelenésű, energiatakarékos világítás kialakításához, legyen az dekorációs céllal kialakított hangulatfény vagy praktikus okokat is figyelembe vevő közlekedést/konyhai munkát segítő világítás. A LED profiloknál megemlített felhasználási területeken túl természetesen sok egyéb egyedi megoldással is találkoztunk már, így alkalmazásának csak a fantázia szabhat határt!
 
Mindemellett webáruházunkban megtalálhatják az alumínium profilokba ragasztható LED szalagokat is, nagy választékban, kültéri-beltéri verzióban, különböző színhőmérsékletben (hideg-, melegfehér, piros, kék, zöld, kék, színváltós RGB LED), többféle teljesítménnyel (2.4 Watt/métertől egészen a 19.2 Watt/méter típusokig). Ezek az öntapadós hátoldalú, DC 12V vagy DC24V betáplálást igénylő LED fénysorok kiválóan beilleszthetőek a átlátszó, félopál vagy opál takaróbúrákkal ellátott matt ezüst színű alumínium csíkokba, így együttes felhasználásukkal általános világítást vagy rejtett fényeket tudunk létrehozni!
 

Akciós Alumínium LED profil termékeink 2019. augusztus hónapban

3 év 200 cm
9 mm
16 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció Type-B - Aluminium süllyeszthető U profil LED szalaghoz, félig átlátszó burával

Type-B - Aluminium süllyeszthető U profil LED szalaghoz, félig átlátszó burával

1 290 Ft
1 612 Ft (-20%)
3 év 200 cm
7 mm
16 mm
Alumínium
Fekete
20% akció Type-Z - Süllyeszthető LED szalagos alu profil - fekete - opál burával

Type-Z - Süllyeszthető LED szalagos alu profil - fekete - opál burával

1 250 Ft
1 560 Ft (-20%)
3 év 200 cm
7 mm
16 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció Type-Z - Süllyeszthető LED szalagos alu profil - ezüst -  félig átlátszó burával

Type-Z - Süllyeszthető LED szalagos alu profil - ezüst - félig átlátszó burával

1 150 Ft
1 440 Ft (-20%)
3 év 200 cm
19 mm
19 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció ALP-011 Aluminium profil vezetéksínnel ezüst, LED szalaghoz, opál burával

ALP-011 Aluminium profil vezetéksínnel ezüst, LED szalaghoz, opál burával

3 287 Ft
4 109 Ft (-20%)
3 év Alumínium
Ezüst
20% akció Scala Ezüst színű véglezáró elem - jobb oldali

Scala Ezüst színű véglezáró elem - jobb oldali

1 981 Ft
2 476 Ft (-20%)
3 év Alumínium
Ezüst
18% akció Reto Alu profil jobb oldali végzáró és sarokelem, 30°-os, ezüst Kifutó

Reto Alu profil jobb oldali végzáró és sarokelem, 30°-os, ezüst Kifutó

1 850 Ft
2 250 Ft (-18%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

ALP-001 alumínium profil LED szalaghoz

 
Az ALP-001 ledprofil korpuszba bemarható, ez tehát gipszkartonba, bútorlapba egyszerűen besüllyeszthető. A bemarható profilok rejtett megjelenése kapcsán nagyon dekoratív bútorvilágításokat készíthetünk, így ezek legfőbb alkalmazási területe a konyhai pult, konyhaszekrény lábazat, fiók megvilágítása.
 
ALP-001 korpuszba marható ledprofil

 

 

ALP-002 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-002 U alakú ledprofil a korábban bemutatott profilhoz hasonló bútorvilágítási feladatokra alkalmazható, annyi kivétellel, hogy itt a besüllyesztésre nincs szükség. A profil utólagosan is felszerelhető a felületekre, legyen az polc, bútor, gardróbbelső, felső konyhaszekrény, könyvespolc, stb. A szalag 1 sorban helyezhető el, amely 8 vagy 10 mm szélességű egyaránt lehet.

 

ALP-002 U alakú alumínium sín LED szalagokhoz

 

 

ALP-002-RL lencsés alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-002 RL ledprofil 60°-os sugárzási szöget biztosító lencsével vásárolható meg. A lencsés bura segítségével még koncentráltabb fényt irányíthatunk a megvilágítandó területre, azáltal főként olyan megvilágításoknál alkalmazzák, ahol szükség van a nagy fényre, pl. konyhai pultvilágítás, akvárium világítás. Felületen kívülre, utólagosan is felszerelhető. A szalag 1 sorban helyezhető el, amely 8 vagy 10 mm szélességű egyaránt lehet.

 

ALP-002 RL ledprofil 60°-os sugárzási szöget biztosító lencsével

 

 

ALP-003 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-003 profil szintén bemarható, ugyanakkor a profil megnövelt belső magassága miatt egyszerűbb a homogén fénycsík kialakítása. Rejtett világításokhoz, konyhai pultvilágításhoz, szekrény belső dekorációkhoz. A szalag 1 sorban helyezhető el, amely 8 vagy 10 mm szélességű egyaránt lehet.

 

ALP-003 besüllyeszthető profil LED szalaghoz, deep

 

 

ALP-004-RL lencsés alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-004 RL egy 10° sugárzási szögű burás U ledprofil, mely által még irányítottabb és erősebb fényt tudunk készíteni. Felületen kívülre, akár utólagosan is felszerelhető, 1 sornyi 8 vagy 10 mm szélességű LED szalaghoz.

 

ALP-004 RL 10° sugárzási szögű burás U ledprofil LED fénysorokhoz

 

 

ALP-004 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-004, U alakú ledprofil 15 mm-es belső magassággal bútor- és egyéb dekorációs világítások kialakításához. Felületen kívülre, akár utólagosan is felszerelhető. 1 sornyi 8 vagy 10 mm szélességű LED szalaghoz.

 

ALP-004 U alakú LED profil

 

 

ALP-005 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-005 szögletes sarokprofil dekoratívan illeszkedik a modern enteriőrökbe is. Kívülről szerelhető profil, tehát utólag is bármikor beépíthetjük, legyen feladata akár konyhai pultvilágítás, szekrénybelső vagy gardrób világítása, tükör keretvilágítása. A bele kerülő LED szalag 45°-ban döntve szórja fényét. Legfeljebb 1 sornyi 8 vagy 10 mm szélességű LED rögzíthető bele.

 

ALP-005 szögletes sarokprofil LED csíkokhoz

 

 

ALP-006 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-006 íves sarokprofil lekerekített kialakítása révén a modern és klasszikus környezetben is helyt áll. A bele ragasztott LED szalaggal dekorációs világításra, konyhai munkafelület világításra, szekrények belső világítására, polcok, fiókok megvilágítására is lehetőség nyílik. Az oldalfalra vagy a szekrény alá építhető profillal 45°-ban döntött fényt állíthatunk elő. Legfeljebb 1 sornyi 8 vagy 10 mm szélességű LED rögzíthető bele.

 

ALP-006 íves sarokprofil öntapadós LED fénysorokhoz

 

 

ALP-007 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-007 sarokprofil szintén íves lezárással készül, így a lekerekített előlap segítségével harmonikusan beilleszthető rendeltetési helyére. 45°-ban döntött fényt biztosít, amelyet használhatunk munkapult, lépcső, járófelület, polc megvilágítására is. Legfeljebb 1 sornyi 8 mm vagy 10 mm szélességű LED csík ragasztható bele.

 

ALP-007 sarokprofil 45 fokban döntött LED világítások készítéséhez

 

 

ALP-008 alumínium profil LED szalaghoz

A kör keresztmetszetű ALP-008 ledprofil többféle feladatra is alkalmas, de elsősorban mint függesztett lámpatest, kép- vagy tükörvilágító, falilámpa készíthető segítségével. A profilhoz függesztődrót illetve fali tartóelem egyaránt vásárolható, így dönthetünk szabadon, hogy milyen funkciót valósítsunk meg ezzel a takaróprofillal. A profil belső mérete egy sornyi LED szalag behelyezését támogatja, mely csík szélessége legfeljebb 12 mm lehet.

 

ALP-008 kör keresztmetszetű profil tükörvilágításhoz vagy függesztett lámpatestként való alkalmazásra

 

 

ALP-009 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-009 járható ledprofil annyiban különbözik a normál U alakú profiloktól, hogy a strapabíróbb kialakítás végett lépésálló, azaz nyugodtan beépíthetjük a padlóba. Közlekedőfényként, jelzőfényként szokták a burkolatba szerelni, mindemellett egyéb dekorációs LED világítási feladatokra is praktikus. Kizárólag egy sornyi LED szalagot tudunk beleragasztani, legfeljebb 10 mm szélességű típust!

 

ALP-009 járható ledprofil LED csíkok burkolatba építéséhez

 

 

ALP-010 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-010 LED takaróprofil több elemből áll. A legalsó sín útján tudjuk felszerelni a profilt a mennyezetre vagy az oldalfalra, ezáltal egy íves kupakkal takart dijáznvilágítást készíthetünk. A profil belső szélessége 16 mm, így egy vagy két sornyi SMD3528 vagy egy sornyi SMD5050 LED szalag ragasztható bele.

 

ALP-010 LED takaróprofil íves fedlappal

 

 

ALP-011 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-011 szögletes burás ledprofil szintén "emeletes", azaz az alsó alumínium sín csak a profil rögzítését szolgálja. Az itt kialakuló csatornában lehetőség adódik a vezetékek elvezetésére is! A profil használható belsőépítészeti világításokhoz, hirdetésekhez, reklámcélú világításokhoz, munkahely világításokhoz - természetesen a fényerőt a beleragasztott LED szalag fogja meghatározni. A profil belső szélessége 16 mm, így egy vagy két sornyi SMD3528, illetve egy sornyi SMD5050 vagy SMD5630 LED szalag helyezhető bele.

 

ALP-011 szögletes burás ledprofil

 

 

ALP-012 lencsés alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-012 LED takaróprofil is rendelkezik alsó sínnel, amely a profil falra rögzítését és a led szalag kábelezését segíti, mindemellett speciális fedéllel rendelkezik, amely 45° sugárzási szögűre koncentrálja a LED szalag fényét. Szerelése felületre, falon kívül történik, így akár utólag is felrögzíthető. 2 sornyi SMD3528 vagy 1 sornyi SMD5050 vagy SMD5630 típusú LED-del szerelt szalaghoz alkalmas.

 

ALP-012 lencsés alumínium profil LED szalaghoz

 

 

ALP-013 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-013 bemarható ledprofil belül 10 mm mély, 20 mm széles, így akár két sornyi 8 mm szélességű LED szalagot is belerakhatunk, ezáltal látványos világítást készíthetünk bútorba, gipszkarton álmennyezetbe, stb. A süllyeszthető profil peremmel rendelkezik, amely dekoratívan elfedi a nútvágási sorjákat, vagy az esetlegesen pontatlan marás nyomait. Recessed néven kínálunk hasonló kivitelű LED profilt raktárról!

 

ALP-013 bemarható ledprofil  duplaszéles LED szalaghoz

 

 

ALP-014 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-014 takaróprofil egy utólagosan is felszerelhető U profil. A profil belső méretei dupla sornyi 8 mm-es LED szalag vagy egy sornyi 10 mm-es LED szalag befogadására szolgál. Használhatjuk konyhapult világításként a felső szekrény aljára szerelve, de polc- és gardróbvilágításra is alkalmas. Solis néven kínálunk hasonló LED profilt raktárról.

 

ALP-014 ráépíthető U profil LED csíkokhoz

 

ALP-015 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-015 sarokprofil érdekességét az adja, hogy a profil a szerelési oldalnál van lekerekítve, ezzel is elősegítve, hogy a nem tökéletes 90 fokos sarkokba is beszerelhető legyen a profil. A szögletes, opál színű takaróbúra kellemes homogén fényt biztosít megfelelő sűrűségű LED szalag esetén (pl. 120 led/méter), melyből 2 sornyi 8 mm szélességű vagy 1 sornyi 10 mm szélességű fénysort tudunk beragasztani a különböző dekorációs világításokhoz.

ALP-015 sarokprofil LED-hez

 

ALP-016 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-016 LED takaróprofil különösen mély, hiszen közel 20 mm áll a LED szalag rendelkezésére, hogy kinyíljon a fény és ezáltal még homogénebb fénycsíkot kapjunk eredményül. Mindemellett ez az alusín akár két sornyi LED szalag elrejtésére is ideális, így nagy fényerejű világításokat is készíthetünk felhasználásával, legyen az konyhai pultvilágítás, asztalvilágítás, vagy egyszerűen csak dekorációs fény a könyvespolc alá, vagy funkcionális világítás a ruhásszekrény belső polcain.

 

ALP-016 LED takaróprofil, deep

 

ALP-017 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-017 bemarható alusín elsősorban nagy teljesítményű világítások készítéséhez javasolt, miután a belső szélesség LED szalag típustól függően 1-2 sornyi LED szalag beragasztását is engedi. A LED csatorna szerelhető gipszkarton és bútorlap felületekbe is, a felületben kialakított nút széleinek eltakarására szolgál a profil szélén lévő perem.

 

ALP-017 bemarható alusín LED-hez

 

 

Akciós Alumínium LED profil termékeink 2019. augusztus hónapban

3 év 200 cm
9 mm
16 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció Type-B - Aluminium süllyeszthető U profil LED szalaghoz, átlátszó burával

Type-B - Aluminium süllyeszthető U profil LED szalaghoz, átlátszó burával

1 290 Ft
1 612 Ft (-20%)
3 év Alumínium
Ezüst
20% akció Reto Alu profil egyenes végzáró, ezüst

Reto Alu profil egyenes végzáró, ezüst

890 Ft
1 113 Ft (-20%)
3 év 200 cm
7 mm
16 mm
Alumínium
Fehér
20% akció Type-Z - Süllyeszthető LED szalagos alu profil - fehér - átlátszó burával

Type-Z - Süllyeszthető LED szalagos alu profil - fehér - átlátszó burával

1 250 Ft
1 560 Ft (-20%)
3 év 200 cm
8.2 mm
52.3 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció ALP-021 Aluminium íves profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával

ALP-021 Aluminium íves profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával

1 799 Ft
2 249 Ft (-20%)
3 év 200 cm
8 mm
23 mm
Alumínium
Fehér
20% akció ALP-001 Aluminium U profil fehér - LED szalaghoz, opál burával

ALP-001 Aluminium U profil fehér - LED szalaghoz, opál burával

1 215 Ft
1 519 Ft (-20%)
3 év 200 cm
9 mm
16 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció Type-A - Aluminium U profil LED szalagos világításhoz, átlátszó burával

Type-A - Aluminium U profil LED szalagos világításhoz, átlátszó burával

1 190 Ft
1 487 Ft (-20%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 

ALP-018 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-018 LED profil egy nagyméretű U sín, amely egy-három sornyi LED szalaghoz is alkalmas. A belső mélység miatt hamarabb kapunk egységes vonalfényt, amellyel nemcsak polcok, konyhai munkafelületek, asztalok megvilágítását biztosíthatjuk, de bármilyen bútoron és helyiségben szolgálhatja a dekorációs világítást!

 

ALP-018 LED profil nagyméretű U sín LED fénysorokhoz

 

 

ALP-019 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-019 takaróprofil szintén egy mély és széles belméretű profil, amelybe több sornyi LED szalagot is ragaszthatunk. Sajátossága, hogy a burára merőlegesen helyezkedik el a sín rögzítőcsatornája, amelybe a LED szalag kábeleket is belehúzhatjuk. Az opál fedő révén nagyszerű dekorációs világítások készítéséhez, illetve olyan alkalmazási területekre, ahol fontos, hogy a LED-ek ne vakítsanak!

 

ALP-019 mély és széles takaróprofil LED szalaghoz

 

 

ALP-020 alumínium profil LED szalaghoz

A két sínes alu profilok nagyított változata az ALP-020 profil, amelyet felületre, plafonra, oldalfalra szerelve egyedi világítótesteket építhetünk ki. Kiegészítő és hangulatvilágítási megoldásokra is alkalmas, de miután több sor LED szalag is belefér, így akár fővilágításhoz is választható.

 

ALP-020 alumínium profil LED szalaghoz

 

ALP-021 alumínium profil LED szalaghoz

A felületre szerelhető ALP-021 íves takaróprofil felhasználásával kapcsolatban többféle nézőpont is szerepel - egyesek burkolatváltó profilként, mások egyszerűen szekrény- és vitrinvilágítási célokkal választják ezt az alumínium LED csatornát. Bármelyik feladatra is alkalmazzuk, a végeredmény biztosan lenyűgöző, hiszen az opál fedlapon keresztül csak a homogén fényt érzékeljük, amely kellemes atmoszférát teremt a helyiségben!

 

Felületre szerelhető ALP-021 íves takaróprofil LED csíkhoz

 

 

ALP-022 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-022 LED lépcsőprofil nevéből adódóan lépcsőfokok éleinek kiemelésére szolgál, ezzel is elősegíti a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtését. Kialakítása miatt nemcsak családi környezetben, hanem üzleti területen utólag is alkalmazhatják, így például nagyon diszkrét fényt biztosít az éttermekben, üzletekben, mozikban, éjszakai szórakozóhelyeken található lépcsők esetében! Legfeljebb egy sornyi LED szalaghoz!

 

ALP-022 LED lépcsőprofil

 

ALP-023 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-023 beépíthető alu csatorna elsősorban falba-gipszkartonba történő besüllyesztéssel szerelhető. Az oldalfalba épített LED profil kellemes visszavert fényt biztosít, miután a LED szalag a kifelé ívelő alumínium lapot világítja meg és erről verődik vissza a fény. Az indirekt fény nem zavaró, nyugtató-kikapcsoló hatása bármelyik családi házban vagy kereskedelmi környezetben jól érvényesül.

 

ALP-023 beépíthető alu csatorna LED indirekt világításhoz

 

 

ALP-024 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-024 LED lépcsőprofil szintén a lépcsőfokok éleinek kiemelésére szolgál, ezzel is elősegíti a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtését. Kialakítása miatt nemcsak családi környezetben, hanem üzleti területen utólag is alkalmazhatják, így például nagyon diszkrét fényt biztosít az éttermekben, üzletekben, mozikban, éjszakai szórakozóhelyeken található lépcsők esetében! Legfeljebb egy sornyi LED szalaghoz!

 

 

 

ALP-025 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-025 vízálló LED takaróprofil kültéri alkalmazásokhoz és vizes környezetben történő használathoz lett kifejlesztve. A szögletes alakú profil kis befogadó mérete miatt csak a 8 mm szélességű LED szalagot lehet belehelyezni, de ily módon fürdőszobában vagy kültérben is alkothatunk dizájnos hangulatvilágításokat!

 

ALP-025 vízálló LED takaróprofil

 

 

ALP-026 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-026 típusú LED csatorna szintén a kültéri világítási megoldások kialakításában játszhat szerepet, IP65 víz- és porálló minősítésével. Az ívesen lekerekített lezárású profilba a minta vizsgálatakor sajnos még nem kaptunk elég keskeny LED csíkot, mert 8 mm-től kisebb szélességűre lenne szükség.

 

ALP-026 típusú, vízálló LED csatorna

 

 

ALP-027 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-027 függeszthető LED csatorna a T8 fénycsöves armatúrák energiatakarékos alternatívája lehet, miután függesztő szettet is lehet hozzá vásárolni. Dizájn, stílus, egyszerűség - ez jellemzi a LED lámpatesteket, amelyek konyhákban, nappalikban, ebédlőkben, éttermekben, szállodákban, üzletekben egyaránt kihelyezhető a fővilágítás biztosítása céljából! Az alumínium profil íves opál búrával kapható, így világítás közben sem kápráztatnak a LED-ek fénye. Az alusínbe legfeljebb 16.5 mm szélességű fényszalagot helyezhetünk, ez lehet 5630, 5050 vagy 3528 típusú ledekkel szerelt egyaránt!

 

ALP-027 függeszthető LED csatorna

 

 

ALP-028 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-028 függeszthető alumínium sín a T8 fénycsöves armatúrák energiatakarékos alternatívájaként született meg. A szögletes burával rendelkező LED csatornában legfeljebb 16.5 mm szélességű fénysort ragaszthatunk, ezzel kialakítva adott helyiségek fővilágítását. A függesztő szett felhasználásával dekoratívan be tudjuk lógatni a LED lámpatestet a térbe, ezáltal hasznos fényt és dizájnos világítótestet kapunk!

 

ALP-028 függeszthető alumínium sín LED szallaghoz

 

ALP-029 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-029 LED alumínium sín is a függeszthető LED profilok közé tartozik. Téglalap alakú keresztmetszetében mélyebbre tudjuk helyezni a LED csíkot, ezáltal összefüggő és káprázásmentes fényt kapunk eredményül. Miután ezek a LED profilok fővilágítás kialakítására vannak tervezve, a bele kerülő LED szalagoknak is nagy teljesítményűnek kell lenni, hogy biztosítsák a szükséges fényt. Az erős fényű, nagy teljesítményű fénysorok esetében azonban gondoskodni kell a működés közben keletkezett hő elvezetéséről is, amely hővezető feladatot jól ellátnak az alumínium sínek.

 

ALP-029 LED alumínium sín, függeszthető LED profil

 

ALP-031 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-031 bemarható LED alusín a beépíthető megoldások közé tartozik. Energiatakarékos LED fénysort beleragasztva kellemes hangulatvilágítást készíthetünk bármilyen környezetben, pl. magánlakásokban, albérletekben, de szórakozóhelyeken, bárokban, üzletekben, bevásárlóközpontokban, magánrendelőkben, szépségszalonokban is. A mély LED profilba egy sornyi LED fénycsíkot ragaszthatunk, hiszen az alumínium sínek hővezetése kiváló, így a LED-ek hűtése is biztosított a profilba szereléssel. A opál takaróbúra és a sín belső mélysége miatt végeredményként egyfajta világító vonalat kapunk, mely rendkívül esztétikus!

 

ALP-031 süllyeszthető alusín LED szalaghoz

 

 

ALP-033 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-033 burkolatba szerelhető LED alusín süllyeszthető különböző padlókba, vagy akár az oldalfalba, gipszkarton felületbe is. A ~3 mm vastagságú opál fedlap járható, megfelelő stabilitást biztosíthat közlekedők, lépcsők, járdák, útvonalak megvilágításához, de bármely egyéb süllyesztett beépítés esetén dekoratív megjelenést ad a LED fényszalagoknak! Csak egy sornyi LED szalagot tudunk beleragasztani!

 

ALP-033 burkolatba szerelhető LED profil LED szalaghoz

 

 

ALP-034 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-034 burkolatba építhető LED profil 3 mm vastagságú, vízálló diffúz fedlappal rendelkezik. A mély kialakítás miatt a ritkább LED sorok is egybefüggő vonalfényt képeznek ebben az alusínben, amelyeket felhasználhatunk útvonalak kijelöléséhez, közlekedést segítő világításként egyaránt. A led alusínben csak egy sor LED fényszalag elhelyezésére van lehetőség, de a dekorációs- és jelzőfényként való alkalmazása esetén ez elegendő is lesz, legyen az egy egyszínű fehér vagy látványos színváltós LED csík!

 

ALP-034 padlóburkolatba építhető LED profil

 

 

ALP-035 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-035 slim LED profil extra keskeny kialakítású, amelynek következtében kizárólag a 8 mm szélességű szalagokat tudjuk beragasztani. Az alumínium LED profilok alkalmazásával kreatívan építhetjük be az energiatakarékos LED világításokat otthonunkba! Látványos dekorfényt készíthetünk a LED profil és a LED csík kombinációjából, amellyel akár üzletekben, kereskedelmi egységekben is felhívhatjuk a látogatók figyelmét egyes termékekre, árucikkekre; vagy egyszerűen csak segítünk vásárlóinknak a kellemesebb környezetet biztosítani a vásárláshoz-nézelődéshez!

ALP-035 keskeny kialakítású, slim LED profil

 

 

ALP-036 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-036 üvegpolcok világítására szolgáló aluprofil segítségével hangulatos élvilágítást alakíthatunk ki üvegpolcok, üveglapok, üveg felületek, plexi táblák oldalán. A profilba behúzott LED szalag az üveget hátulról élében világítja meg, az üveg teljes felületén áthatoló fények pedig kellemes fénydekorációt képeznek. Hasonló élvilágításokkal egyre több konyhabútorban, nappali és hálószoba összeállításban található üvegpolcnál találkozunk, amely éjszakai fényként vagy egyszerű nappali díszvilágításként is tetszetősek! Maximum 8 mm vastagságú edzett üveget lehet beletolni.

 

ALP-036 üvegpolcok világítására szolgáló aluprofil

 

 

ALP-038 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-038 üvegpolc világító profil segítségével dekoratívabban tudjuk kialakítani egy üvegpolc dekorációs fénybe borítását, mintha azt a már megismert U profilokkal tennénk. Legfeljebb 8 mm vastagságú üveglapok illeszthetőek az alusínbe!

 

ALP-038 üvegpolc világító profil LED szalagfényekhez

 

 

ALP-041 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-041 alumínium LED sín besüllyesztett alkalmazásokhoz, mint például gipszkarton álmennyezetbe kialakított rejtett hangulatvilágítások készítéséhez használható fel. Az opál fedlap és a profil belső ~20 mm-es mélysége miatt egybefüggő vonalfényt tudunk létrehozni.

 

ALP-041 alumínium LED sín besüllyesztett alkalmazásokhoz

 

 

ALP-042 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-042 fali LED profil két irányba világító indirekt fények készítésére alkalmas. Az íves alu előlap kitakarja a LED-ek vakító fényét, ezáltal csak a felületről visszavert fényt látjuk, amellyel kedvező környezetet alakíthatunk ki munkára, tanuláshoz, szórakozáshoz egyaránt. A hidegfehér fénysor fénye élénkíti az embert, a melegfehér fénysor nyugtatólag hat, a színes fényű ledek pedig az adott színnek megfelelő hatást ígérnek, így ezek figyelembe vételével kell kiválasztani a sínbe kerülő profil színhőmérsékletét.

 

ALP-042 fali LED profil két irányba világító indirekt fények készítésére

 

 

ALP-043 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-043 hűtőbordás LED alusín 13 mm-es belső szélességével egy sornyi LED szalag befogadására alkalmas, mely lehet egyszínű 3528, 5050, 5630 vagy színváltós 5050 RGB ledekkel szerelt fénycsík. Azt már tudjuk, hogy a LED szalagok is termelnek hőt, típustól-teljesítménytől függően melegednek. Az alu profilok egyébként is jó hővezetők, a speciálisan kialakított hűtőbordák útján azonban még inkább adott a lehetőség a LED-ek megvédése a túlmelegedéstől, amely élettartamára is hatással van. Felületre szerelhető, ráépíthető profil, amelyet igény szerint akár süllyesztve is lehet installálni.

 

ALP-043 hűtőbordás LED alusín

 

 

ALP-044 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-044 hűtőbordás, széles aluprofil kiválóan alkalmas két sornyi LED szalag dekoratív elrejtésére is. A LED fénysort gyakorta ragasztják bútorlap és különböző fa felületekre (gondoljunk csak a munkafelület-, polc- és pultvilágításokra), azonban ezek nem jó hővezetők. Az ALP-043 LED sín hátoldalán elhelyezkedő hűtőbordázat segít a hő elvezetésében, ezáltal védi a LED-et a túlmelegedéstől és ez kedvezően hat a LED csíkon található fénypontok élettartamára is! Süllyesztve vagy felületre szerelve egyaránt telepíthető.

 

ALP-044 hűtőbordás, széles aluprofil LED szalagos dekorvilágításhoz

 

 

ALP-044 PC alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-044 PC hűtőbordás, diffúz burával szerelt LED csatorna kifejezetten a T8 fénycsöves lámpatestek kiváltását célozza meg. A fénycsöves mennyezeti világítások leváltására nagy teljesítményű fényszalagok is beszerelhetőek a sínbe, hiszen a hátoldalon lévő hűtőbordák segítenek a szalag által termelt hő elvezetésében. Mindemellett szép megjelenést és mechanikai védelmet is biztosít a LED szalagnak, továbbá a köríves takaróprofillal elérhető, hogy káprázásmentes fényt kapjunk! 20 mm belső szélességű wide led profil, amelybe két sornyi LED szalagot is beépíthetünk! Fővilágításként, kiegészítő világításként konyhákban, nappalikban, hálószobákban, éttermekben, bárokban, szórakozóhelyeken is mutatós világítást megoldást rejt!

 

ALP-044 PC hűtőbordás, diffúz burával szerelt LED csatorna

 

ALP-045 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-045 beépíthető LED profil besüllyeszthető kialakítása révén a bútorvilágítások, erős fényű megvilágítások kedvelt eszköze lehet. A belső szélesség két sornyi LED fénycsík befogadását is támogatja, a keletkező hő elvezetéséről pedig az alusín hátoldalán lévő hűtőbordák gondoskodnak. A bemarható LED sínek kiválóan felhasználhatóak polc-, pult-, szekrény-, gardrób világítások kialakításához, de bármely egyedi felhasználásra is alkalmasak lehetnek. A profil megnövelt belső mélysége miatt a LED chipek fénypontjait már egybefüggő fényként érzékeljük, mely érzetet az opál takaróbura tovább fokoz. A profil az egyszerűbb beszerelés végett szárnyakkal/peremmel ellátott, amely segít a vágási nyomok, bútorlap marási szélek eltakarásában is.

 

ALP-045 beépíthető LED profil

 

ALP-046 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-046 LED alumínium csatorna olyan univerzálisan felhasználható hűtőbordás alusín, amelyet függesztve, oldalfalra rögzítve és mennyezetre telepítve egyaránt felszerelhetünk. A széles LED profilban két sornyi LED szalagnak biztosítottak helyet, ezáltal fővilágítások és dekorációs világítások elkészítésére egyaránt alkalmas. Maga az alumínium sín jó hőleadó felületként szolgál a ledsorhoz, az opál búra a káprázás ellen véd, együttesen pedig jól megvédik a szalagot a külső, mechanikai behatásoktól is! Irodák, tárgyalótermek, folyosók, étkezőasztalok, dohányzóasztalok, nappalik és konyhák megvilágítására is használható.

 

ALP-046 LED alumínium csatorna oldalfalra, mennyezetre vagy függesztésre

 

ALP-047 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-047 extra széles, bemarható alumínium profil, amely a fenti sínekhez hasonlóan szintén 2000 mm hosszúságban érhető el. Az U profil szárnyas kialakításának köszönhetően besüllyeszthető, így asztalos által mart nútba, gipszkarton szerelő által kialakított hornyokba is kiválóan felhasználható! A nagy méretű aluprofilt azért nevezzük extra szélesnek, mert a belső szélessége közel 60 mm, így akár 4 sornyi LED csíkot is kényelmesen elhelyezhetünk benne, ilyen teljesítmény mellett pedig a keletkező fénymennyiség sem elhanyagolható! Fővilágításra és dekorációs világításhoz egyaránt.

 

ALP-047 extra széles, bemarható alumínium profil LED fényszalagokhoz

 

 

ALP-048 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-048 LED takaróprofil a katalógusban látott profilok között a legszélesebb, így még nagyobb fényt vagy még hangulatosabb enteriőrt alakíthatunk ki segítségével. Eredendően több sornyi LED szalaghoz méretezték, de miután nincs meghatározva, hogy kizárólag fehér fény kerülhet bele, így ebbe a profilba kiegészítésként ragaszthatunk színváltós RGB fénysorokat is, így egy kapcsoló beszerelésével magunk dönthetünk, hogy éppen színes hangulatfény, vagy fehér színű általános megvilágítás legyen a helyiségben. Ráépíthető vagy függeszthető.

 

ALP-048 LED takaróprofil, wide

 

 

ALP-049 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-049 két irányba világító fali LED profil egy speciálisan legyártott alumínium sín, amely tartalmazza a működtetéshez szükséges drivert is. Az opál takarólapok meggátolják a LED vakítását, így dekoratív falmosó fényt készíthetünk a profil oldalfalra történő felszerelésével. Az öntapadós LED szalagok színétől függően fehér fénnyel akár olvasólámpaként is használhatjuk, kék-zöld-piros fénnyel világító doboz pedig jól kiegészítheti a nappali vagy szórakozóhely falát is!

 

ALP-049 két irányba világító fali LED profil

 

 

ALP-050 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-050 LED alumínium csatorna kifejezetten dekorációs megvilágítások készítésére alkalmas. A profil belső szélessége csak egy sornyi LED szalag beragasztását engedi, ugyanakkor ebben a formában is van hely a működtetőegység elhelyezésére - ezáltal nem kell a fejünket törni, hogy a LED tápegységet egy szerelődobozba, a glettelt fal síkjába tegyük-e, hiszen ebben az alumínium profilban már a trafó helyéről is gondoskodtak (a LED trafó nem tartozék)! Oldalfalra szerelve kellemes súrlófényt kapunk, amellyel jól kiemelhetünk egy egyszerű tapétát vagy akár egy különleges falburkolatot is, de visszafogott fénye beszélgetésekhez, sörözésekhez, otthoni discozáshoz is elegendő fényt ad. 1 sornyi LED fénysor elhelyezésére!

 

ALP-050 LED alumínium csatorna fali díszvilágításokhoz

 

ALP-051 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-051 trafónak is helyet biztosító, függeszthető LED profil, amely általános világítások kialakítása során használható fel. A nagy teljesítményű ledsorok, illetve a naponta több óra hosszát üzemelő fénysorok esetében célszerű a LED-ek hűtéséről is gondoskodni, melyet ebben a profilban a LED fénysort és a trafót elválasztó alu bordázott felülete végez. Ebbe a takaróprofilba akár 3 sornyi LED szalag is beragasztható!

 

ALP-051 trafónak is helyet biztosító, függeszthető LED profil

 

 

ALP-052 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-052 alumínium LED profil függeszthető lámpatestek készítésekor használható fel. A széles profilban több sor LED szalagnak biztosítottak helyet, valamint hűtőbordázattal is ellátták az alusínt a nagyobb mennyiségű LED csík által termelt hő leadásához. Ez a profil is opál takaróbúrával rendelkezik, a vakítás elkerülése végett. Az alumínium LED csatorna keresztmetszeti rajzán látható, hogy a sínben a trafót is el tudjuk rejteni.

 

ALP-052 alumínium LED profil függeszthető lámpatestek készítéséhez

 

 

ALP-054 alumínium profil LED szalaghoz

Az ALP-054 LED sínt LED szalagos függesztett világítás kialakításakor használhatjuk fel. A profilhoz függesztőszettet is lehet szerelni, így alkalmas mennyezeti lámpa készítéséhez. A mattkróm színűre eloxált alumínium profil, valamint az opál fedlap egyedi és modern megjelenést biztosít. A fehér színű takaróbura olyan távolságra helyezkedik el a profilba ragasztott LED-ektől, hogy azok fényét egybefüggőnek látjuk, mindemellett megakadályozza a ledek káprázását is. Legfeljebb 2 sor led szalaghoz!

 

ALP-054 LED sín függesztett világításokhoz

 

Néhány megvalósult ötlet - alumínium LED profilos világítás

 

Iroda- és tárgyaló dekorvilágítás besüllyesztett LED profilokkal
Iroda- és tárgyaló dekorvilágítás besüllyesztett LED profilokkal

 

Lámpaüzlet dekorációs világítása lépcsőfeljáróba mart LED szalagokkal
Lámpaüzlet dekorációs világítása lépcsőfeljáróba mart LED szalagokkal

 

 

Konyhafelszerelés üzletben polcvilágításhoz felhasznált LED profilok
Konyhafelszerelés üzletben polcvilágításhoz felhasznált LED profilok

 

 

Cipőboltban polcba süllyesztett LED szalagfény áruvilágítás céllal
Cipőboltban polcba süllyesztett LED szalagfény áruvilágítás céllal

 

 

Konyhai felsőszekrény aljába mart alumínium LED profil munkafelület világításhoz
Konyhai felsőszekrény aljába mart alumínium LED profil munkafelület világításhoz

 

 

Konyhacikk áruház gipszkartonba süllyesztett ledes fényekkel
Konyhacikk áruház gipszkartonba süllyesztett ledes fényekkel

 

 

Női ruhabolt oldalfalba süllyesztett LED fénysorokkal, opál burás aluprofillal takarva
Női ruhabolt oldalfalba süllyesztett LED fénysorokkal, opál burás aluprofillal takarva

 

 

Otthoni iroda, tanulósarok, asztal megvilágítása polc aljába épített LED szalagfényekkel
Otthoni iroda, tanulósarok, asztal megvilágítása polc aljába épített LED szalagfényekkel

 

 

Pult- és főzőlap világítás bútorlapba mart LED fényekkel
Pult- és főzőlap világítás bútorlapba mart LED fényekkel

 

 

Nappali megvilágítása függesztett LED profilba szerelt LED csíkokkal
Nappali megvilágítása függesztett LED profilba szerelt LED csíkokkal

 

 

Hidegburkolatba, csempébe süllyesztett LED alumínium sín
Hidegburkolatba, csempébe süllyesztett LED alumínium sín

 

 

Bárpult, italpolc megvilágítás MDF lapba mart ledes profillal
Bárpult, italpolc megvilágítás MDF lapba mart ledes profillal

 

 

Magasfényű bútor dekorációs megvilágítása süllyesztett U ledprofillal
Magasfényű bútor dekorációs megvilágítása süllyesztett U ledprofillal

 

 

Óraüzlet - órák megvilágítása polc tetejébe szerelt alumínium LED sínekbe ragasztott LED csíkkal
Óraüzlet - órák megvilágítása polc tetejébe szerelt alumínium LED sínekbe ragasztott LED csíkkal

 

 

Folyosó fővilágítás oldalfalról a mennyezetre futó, széles LED profilokba ragasztott erős fényű LED szalagokkal
Folyosó fővilágítás oldalfalról a mennyezetre futó, széles LED profilokba ragasztott erős fényű LED szalagokkal

 

 

Számítógépes munkahely kiegészítő világításaként alkalmazott, mennyezetről belógatott LED alumínium sínek
Számítógépes munkahely kiegészítő világításaként alkalmazott, mennyezetről belógatott LED alumínium sínek

 

 

Gyerekruházati üzlet plafonjára szerelt alumínium csatornából és LED szalagból készült függő lámpatestek
Gyerekruházati üzlet plafonjára szerelt alumínium csatornából és LED szalagból készült függő lámpatestek

 

 

Étterem dekoráció 3D falburkolat rejtett LED profilokkal megvilágítva
Étterem dekoráció 3D falburkolat rejtett LED profilokkal megvilágítva

 

 

Előtér megvilágítása plafonra rögzített, opál előlappal takart, mély LED profilokkal
Előtér megvilágítása plafonra rögzített, opál előlappal takart, mély LED profilokkal

 

 

Lépcsőélre szerelt valamint korlát szélébe mart LED profilok közlekedőfényhez
Lépcsőélre szerelt valamint korlát szélébe mart LED profilok közlekedőfényhez

 

 

Lépcsőfeljáró oldalfalába süllyesztett LED fény a lépcsőn történő biztonságos le- és feljáráshoz
Lépcsőfeljáró oldalfalába süllyesztett LED fény a lépcsőn történő biztonságos le- és feljáráshoz

 

 

A lépcsőélek fénnyel történő kiemelése sötét helyeken (mozi, színház) fontos, ezáltal elkerülhető a világítás hiányából eredő botlás, félrelépés
A lépcsőélek fénnyel történő kiemelése sötét helyeken (mozi, színház) fontos, ezáltal elkerülhető a világítás hiányából eredő botlás, félrelépés

 

 

Konyhasziget felé belógatott lámpatest, amely ledes alumínium csatorna és LED fénysor felhasználásával készül
Konyhasziget felé belógatott lámpatest, amely ledes alumínium csatorna és LED fénysor felhasználásával készül

 

 

Nappali ledes hangulatvilágítással, az oldalfalban kialakított nútba ragasztott LED csíkokkal
Nappali ledes hangulatvilágítással, az oldalfalban kialakított nútba ragasztott LED csíkokkal

 

 

Burkolatba süllyesztett, járható alu LED profil, melyen épp egy női láb halad át
Burkolatba süllyesztett, járható alu LED profil, melyen épp egy női láb halad át

 

 

Csempébe ágyazott lépésálló ledes alumínium sínnel megbolondíthatjuk a padlóburkolatot!
Csempébe ágyazott lépésálló ledes alumínium sínnel megbolondíthatjuk a padlóburkolatot!

 

 

A lépcsőházak és lépcsőfeljárók biztonsági világításához oldalfalba épített LED szalagok is felhasználhatók
A lépcsőházak és lépcsőfeljárók biztonsági világításához oldalfalba épített LED szalagok is felhasználhatók

 

 

Ledes élvilágítással hangulatosabbá tehetjük az üvegből készült polcokat és a plexi dekorációkat egyaránt, legyen az a hálóban, konyhában vagy nappaliban
Ledes élvilágítással hangulatosabbá tehetjük az üvegből készült polcokat és a plexi dekorációkat egyaránt, legyen az a hálóban, konyhában vagy nappaliban

 

 

A ledsínbe illesztett 8 mm vastag PMMA lap megvilágítását is kiválóan ellátják a LED szalagok
A ledsínbe illesztett 8 mm vastag PMMA lap megvilágítását is kiválóan ellátják a LED szalagok

 

 

A 3 dimenziós falfelületek LED profilos rejtett világítással történő kiemelése során a fényekkel jól kihangsúlyozhatóak a síkból kiemelkedő minták
A 3 dimenziós falfelületek LED profilos rejtett világítással történő kiemelése során a fényekkel jól kihangsúlyozhatóak a síkból kiemelkedő minták

 

 

Alumínium T profil íves lezárással hangulatvilágítások, indirekt fények készítéséhez
Alumínium T profil íves lezárással hangulatvilágítások, indirekt fények készítéséhez

 

 

Cipő- és táskaüzletben alkalmazott LED szalagos profilvilágítás áru kiemeléséhez és polcok dekorációjához
Cipő- és táskaüzletben alkalmazott LED szalagos profilvilágítás áru kiemeléséhez és polcok dekorációjához

 

 

Ügyféltér, recepció általános megvilágítása spotlámpákkal, oldalfalba és plafonba szerelt LED-es világító profilokkal, valamint pult dekorációs világítása rejtett LED sorokkal
Ügyféltér, recepció általános megvilágítása spotlámpákkal, oldalfalba és plafonba szerelt LED-es világító profilokkal, valamint pult dekorációs világítása rejtett LED sorokkal

 

 

Ebédlő, vendéglő általános világítása mennyezeti lambériába beépített, ledes alumíniumcsatornában helyet foglaló LED fénysorokkal
Ebédlő, vendéglő általános világítása mennyezeti lambériába beépített, ledes alumíniumcsatornában helyet foglaló LED fénysorokkal

 

 

Konferenciaterem és előadóterem megvilágítása mennyezetbe épített, széles alumínium sínekkel, amelybe több sornyi LED szalag is telepíthető a szükséges fénymennyiség érdekében
Konferenciaterem és előadóterem megvilágítása mennyezetbe épített, széles alumínium sínekkel, amelybe több sornyi LED szalag is telepíthető a szükséges fénymennyiség érdekében

 

 

Tárgyalóterem megvilágításához felhasznált függeszthető LED profilok és mennyezeti rejtett világítás
Tárgyalóterem megvilágításához felhasznált függeszthető LED profilok és mennyezeti rejtett világítás

 

 

Felfelé és lefelé is világít a fali LED profilba alulra és felülre beragasztott öntapadós LED fényszalag
Felfelé és lefelé is világít a fali LED profilba alulra és felülre beragasztott öntapadós LED fényszalag

 

 

Két irányba világító fali LED profil belső tér dekorációs világításához
Két irányba világító fali LED profil belső tér dekorációs világításához

 

 

Ügyfélfogadó iroda függeszthető alumínium sínekbe szerelt LED csíkokkal
Ügyfélfogadó iroda függeszthető alumínium sínekbe szerelt LED csíkokkal

 

 

Iroda, munkahely fővilágításhoz felhasznált függesztett alumínium LED sínek, nagy teljesítményű LED fénysorokkal
Iroda, munkahely fővilágításhoz felhasznált függesztett alumínium LED sínek, nagy teljesítményű LED fénysorokkal

 

 

Bejárat megvilágítása ajtó felé szerelt alumínium profilos LED szalagokkal
Bejárat megvilágítása ajtó felé szerelt alumínium profilos LED szalagokkal

 

 

Ahogyan cikkünk elején is említettük, a fenti képeken felhasznált alumínium LED profilok nagy része raktárról elérhető, a többit rendelésre tudjuk hozatni, legalább 10 méteres igény esetén. A 200 cm-es hosszúságban elérhető alu csatornák dekoratív takarást, valamint megfelelő hűtőfelületet biztosítanak a dekorációs fényként és általános fényként beépítésre kerülő LED fénysoroknak:
ALP Alumínium LED sínek LED szalaghoz.

 

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

3 év 200 cm
8 mm
23 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-001 - Aluminium U profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 238 méter

Akciós ár: 1 028 Ft /méter
1 285 Ft (-20%)

2.

3 év 200 cm
8 mm
23 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-001 - Aluminium U profil ezüst, LED szalaghoz, átlátszó burával
Raktáron: 192 méter

Akciós ár: 1 028 Ft /méter
1 285 Ft (-20%)

3.

3 év 200 cm
8 mm
23 mm
Alumínium
Fehér
20% akció
LED Profiles
ALP-001 Aluminium U profil fehér - LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 38 méter

Akciós ár: 1 215 Ft /méter
1 519 Ft (-20%)

4.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-001 Véglezáró alumínium LED profilhoz - szürke
Raktáron: 120 darab

Ár: 110 Ft /darab

5.

3 év 200 cm
7 mm
17.2 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-002 - Aluminium U profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 196 méter

Akciós ár: 1 028 Ft /méter
1 285 Ft (-20%)

6.

3 év 200 cm
7 mm
17.2 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-002 - Aluminium U profil ezüst, LED szalaghoz, átlátszó burával
Raktáron: 150 méter

Akciós ár: 1 028 Ft /méter
1 285 Ft (-20%)

7.

3 év 200 cm
7 mm
17.2 mm
Alumínium
Fekete
20% akció
LED Profiles
ALP-002 - Aluminium U profil fekete, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 70 méter

Akciós ár: 1 215 Ft /méter
1 519 Ft (-20%)

8.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-002 Tartó-, rögzítő elem alu LED profilhoz, fém, forgatható
Raktáron: 1 darab

Ár: 247 Ft /darab

9.

3 év Műanyag
Átlátszó
LED Profiles
ALP-002 Tartó-, rögzítő elem LED profilhoz, műanyag
Raktáron: 266 darab

Ár: 140 Ft /darab

10.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-002, ALP-002RL Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 292 darab

Ár: 110 Ft /darab

11.

3 év 200 cm
13.6 mm
17.2 mm
Alumínium
Ezüst
40% akció
ANRO LED
ALP-002RL Aluminium U profil ezüst - optikai lencsés (60°) burával
Raktáron: 60 méter

Akciós ár: 2 290 Ft /méter
3 824 Ft (-40%)

12.

3 év 200 cm
16 mm
17 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-004RL Aluminium U profil ezüst - optikai lencsés (10°) burával
Raktáron: 68 méter

Ár: 3 258 Ft /méter

13.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-004RL Végzáró alu LED profilhoz, szürke
Raktáron: 45 darab

Ár: 100 Ft /darab

14.

3 év 200 cm
16 mm
16 mm
Alumínium
Ezüst
30% akció
ANRO LED
ALP-005 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, félig átlátszó burával
Raktáron: 102 méter

Akciós ár: 1 599 Ft /méter
2 284 Ft (-30%)

15.

3 év 200 cm
16.2 mm
16.2 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-005 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 156 méter

Akciós ár: 1 057 Ft /méter
1 321 Ft (-20%)

16.

3 év 200 cm
16.2 mm
16.2 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-005 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, átlátszó burával
Raktáron: 74 méter

Akciós ár: 1 057 Ft /méter
1 321 Ft (-20%)

17.

3 év Fém
Alumínium
LED Profiles
ALP-005 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 465 darab

Ár: 140 Ft /darab

18.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-005 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 216 darab

Ár: 110 Ft /darab

19.

3 év 200 cm
16 mm
16 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
ANRO LED
ALP-006 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, félig átlátszó burával
Raktáron: 2 méter

Akciós ár: 1 800 Ft /méter
2 249 Ft (-20%)

20.

3 év 200 cm
16.2 mm
16.2 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-006 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 264 méter

Akciós ár: 1 281 Ft /méter
1 601 Ft (-20%)

21.

3 év 200 cm
16.2 mm
16.2 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-006 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, átlátszó burával
Raktáron: 120 méter

Akciós ár: 1 281 Ft /méter
1 601 Ft (-20%)

22.

3 év Fém
Ezüst
LED Profiles
ALP-006 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 327 darab

Ár: 140 Ft /darab

23.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-006 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 159 darab

Ár: 110 Ft /darab

24.

3 év 200 cm
18.5 mm
18.5 mm
Alumínium
Ezüst
10% akció
LED Profiles
ALP-007 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 92 méter

Akciós ár: 1 380 Ft /méter
1 534 Ft (-10%)

25.

3 év 200 cm
18.5 mm
18.5 mm
Alumínium
Ezüst
10% akció
LED Profiles
ALP-007 Aluminium sarok profil ezüst, LED szalaghoz, átlátszó burával
Raktáron: 82 méter

Akciós ár: 1 380 Ft /méter
1 534 Ft (-10%)

26.

3 év 200 cm
18.5 mm
18.5 mm
Alumínium
Fekete
10% akció
LED Profiles
ALP-007 Aluminium sarok profil fekete, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 12 méter

Akciós ár: 1 630 Ft /méter
1 811 Ft (-10%)

27.

3 év Fém
Ezüst
LED Profiles
ALP-007 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 273 darab

Ár: 140 Ft /darab

28.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-007 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 219 darab

Ár: 110 Ft /darab

29.

3 év 200 cm
20 mm
20 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
ANRO LED
ALP-008 Aluminium kör profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 94 méter

Akciós ár: 3 196 Ft /méter
3 995 Ft (-20%)

30.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-008 Függesztő sodrony alumínium LED profilhoz
Raktáron: 60 darab

Ár: 1 490 Ft /darab

31.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-008 Oldalfali tartó 30°-os állítással, alumínium LED profilhoz
Raktáron: 35 darab

Ár: 709 Ft /darab

32.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-008 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 39 darab

Ár: 98 Ft /darab

33.

3 év 200 cm
8.2 mm
19.2 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-009 Aluminium profil csempébe, burkolatba, ezüst, opál burával
Raktáron: 28 méter

Akciós ár: 1 484 Ft /méter
1 855 Ft (-20%)

34.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-009 Véglezáró alumínium LED profilhoz
Raktáron: 130 darab

Ár: 110 Ft /darab

35.

3 év 200 cm
19 mm
19 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
ANRO LED
ALP-010 Aluminium profil vezetéksínnel ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 162 méter

Akciós ár: 3 287 Ft /méter
4 109 Ft (-20%)

36.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-010 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 90 darab

Ár: 98 Ft /darab

37.

3 év 200 cm
19 mm
19 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
ANRO LED
ALP-011 Aluminium profil vezetéksínnel ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 20 méter

Akciós ár: 3 287 Ft /méter
4 109 Ft (-20%)

38.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-011 Véglezáró alumínium LED profilhoz
Raktáron: 105 darab

Ár: 98 Ft /darab

39.

3 év 200 cm
30 mm
30 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-016R Aluminium sarokprofil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 162 méter

Akciós ár: 2 085 Ft /méter
2 606 Ft (-20%)

40.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-016R Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 226 darab

Ár: 110 Ft /darab

41.

3 év 200 cm
30 mm
30 mm
Alumínium
Ezüst
10% akció
LED Profiles
ALP-016S Aluminium sarokprofil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 48 méter

Akciós ár: 2 399 Ft /méter
2 663 Ft (-10%)

42.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-016S Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 30 darab

Ár: 110 Ft /darab

43.

3 év Fém
Acél
LED Profiles
ALP-016S és 016R Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 104 darab

Ár: 140 Ft /darab

44.

3 év 200 cm
35 mm
55 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-017 Aluminium profil gipszkartonba ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 42 méter

Ár: 4 790 Ft /méter

45.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-017 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 101 darab

Ár: 149 Ft /darab

46.

3 év 200 cm
35 mm
35 mm
Alumínium
Ezüst
30% akció
ANRO LED
ALP-018 Aluminium U profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 56 méter

Akciós ár: 4 190 Ft /méter
5 980 Ft (-30%)

47.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-018 Véglezáró alumínium LED profilhoz, fehér
Raktáron: 67 darab

Ár: 98 Ft /darab

48.

3 év 200 cm
8.2 mm
52.3 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
LED Profiles
ALP-021 Aluminium íves profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 88 méter

Akciós ár: 1 799 Ft /méter
2 249 Ft (-20%)

49.

3 év Műanyag
Szürke
LED Profiles
ALP-021 Véglezáró alumínium LED profilhoz
Raktáron: 118 darab

Ár: 110 Ft /darab

50.

3 év Műanyag
Szürke
15% akció
ANRO LED
ALP-022 Véglezáró - alumínium LED lépcső profilhoz - jobbos és balos (csomag)
Raktáron: 23 csomag

Akciós ár: 550 Ft /csomag
650 Ft (-15%)

51.

3 év 200 cm
70 mm
26 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-023 Aluminium design profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 56 méter

Ár: 6 580 Ft /méter

52.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-023 Véglezáró alumínium LED profilhoz jobb és bal oldali (csomag)
Raktáron: 25 csomag

Ár: 399 Ft /csomag

53.

3 év 200 cm
50 mm
80 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-024 Aluminium lépcső profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 50 méter

Ár: 14 182 Ft /méter

54.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-024 Véglezáró alumínium LED profilhoz jobb és bal oldali (csomag)
Raktáron: 71 csomag

Ár: 399 Ft /csomag

55.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-025 Vízálló műanyag profil - tartó-, rögzítő elem fém
Raktáron: 40 darab

Ár: 212 Ft /darab

56.

3 év Műanyag
Fehér
ANRO LED
ALP-025 Vízálló műanyag profil - véglezáró elem fehér
Raktáron: 47 darab

Ár: 135 Ft /darab

57.

3 év 200 cm
12 mm
12 mm
Műanyag
Fehér
20% akció
ANRO LED
ALP-025 Vízálló műanyag profil fehér, LED szalaghoz, opál egybeöntött burával
Raktáron: 6 méter

Akciós ár: 1 990 Ft /méter
2 490 Ft (-20%)

58.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-027 - ALP-028 - ALP-029 profilhoz függesztő sodrony
Raktáron: 155 darab

Ár: 1 490 Ft /darab

59.

3 év 200 cm
27 mm
20 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-027 Aluminium függeszthető profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 130 méter

Ár: 4 752 Ft /méter

60.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-027 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 144 darab

Ár: 98 Ft /darab

61.

3 év 200 cm
27 mm
20 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-028 Aluminium függeszthető profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 50 méter

Ár: 3 490 Ft /méter

62.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-028 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 71 darab

Ár: 135 Ft /darab

63.

3 év 200 cm
35 mm
21 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-029 Aluminium függeszthető profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 8 méter

Ár: 4 650 Ft /méter

64.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-029 Véglezáró alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 15 darab

Ár: 430 Ft /darab

65.

3 év 200 cm
28 mm
36 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-031 Aluminium U profil ezüst , LED szalaghoz gipszkartonba, opál burával
Raktáron: 120 méter

Ár: 4 590 Ft /méter

66.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-031 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, rugós
Raktáron: 75 darab

Ár: 807 Ft /darab

67.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-031 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 24 darab

Ár: 98 Ft /darab

68.

3 év 200 cm
11 mm
27 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-033 Aluminium U profil ezüst, LED szalaghoz, lépésálló, PC diffúz burával
Raktáron: 40 méter

Ár: 3 490 Ft /méter

69.

3 év Műanyag
Fehér
ANRO LED
ALP-033 Véglezáró alumínium LED profilhoz
Raktáron: 24 darab

Ár: 199 Ft /darab

70.

3 év 200 cm
27 mm
21 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-034 Aluminium U profil ezüst, LED szalaghoz, lépésálló, PC diffúz burával
Raktáron: 112 méter

Ár: 3 950 Ft /méter

71.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-034 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 29 darab

Ár: 98 Ft /darab

72.

3 év 200 cm
16 mm
17 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-043 Aluminium hűtőbordás U profil, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 140 méter

Ár: 2 190 Ft /méter

73.

3 év Műanyag
Szürke
ANRO LED
ALP-043 Véglezáró alumínium LED profilhoz
Raktáron: 143 darab

Ár: 115 Ft /darab

74.

3 év 200 cm
16 mm
24 mm
Alumínium
Ezüst
Alu-LED
ALP-044 Aluminium hűtőbordás U profil, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 24 méter

Ár: 2 950 Ft /méter

75.

3 év Műanyag
Szürke
Alu-LED
ALP-044 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 131 darab

Ár: 199 Ft /darab

76.

3 év 200 cm
34 mm
23 mm
Alumínium
Ezüst
18% akció
Alu-LED
ALP-044PC Aluminium hűtőbordás U profil, LED szalaghoz, opál UV álló bura Kifutó!
Raktáron: 22 méter

Akciós ár: 4 490 Ft /méter
5 490 Ft (-18%)

77.

3 év Műanyag
Szürke
52% akció
Alu-LED
ALP-044PC Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke Kifutó!
Raktáron: 125 darab

Akciós ár: 95 Ft /darab
199 Ft (-52%)

78.

3 év 200 cm
32 mm
90 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-047 Aluminium U profil ezüst, gipszkartonba - álmennyezetbe, opál burával
Raktáron: 124 méter

Ár: 8 706 Ft /méter

79.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-047 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 640 darab

Ár: 390 Ft /darab

80.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-047 Véglezáró alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 188 darab

Ár: 390 Ft /darab

81.

3 év Fém
Ezüst
Alu-LED
ALP-049 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 14 darab

Ár: 497 Ft /darab

82.

3 év Fém
Ezüst
Alu-LED
ALP-049 Véglezáró alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 8 darab

Ár: 497 Ft /darab

83.

3 év 200 cm
48 mm
17 mm
Alumínium
Ezüst
30% akció
ANRO LED
ALP-050 Aluminium oldalfali profil ezüst, két LED szalaghoz, opál burával Kifutó!
Raktáron: 46 méter

Akciós ár: 4 990 Ft /méter
7 101 Ft (-30%)

84.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-050 Tartó-, rögzítő elem alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 129 darab

Ár: 529 Ft /darab

85.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-050 Véglezáró alumínium LED profilhoz
Raktáron: 57 csomag

Ár: 490 Ft /csomag

86.

3 év 200 cm
70 mm
50 mm
Alumínium
Ezüst
Alu-LED
ALP-052 Aluminium függeszthető profil ezüst, LED szalaghoz, opál burával
Raktáron: 94 méter

Ár: 8 490 Ft /méter

87.

3 év Fém
Ezüst
Alu-LED
ALP-052 Függesztő sodrony alumínium LED profilhoz
Raktáron: 188 darab

Ár: 1 292 Ft /darab

88.

3 év Fém
Ezüst
Alu-LED
ALP-052 Véglezáró alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 158 darab

Ár: 490 Ft /darab

89.

3 év 200 cm
49 mm
101 mm
Alumínium
Ezüst
20% akció
ANRO LED
ALP-059 Aluminium profil ezüst, gipszkartonba / függesztve, átlátszó bura Kifutó!
Raktáron: 32 méter

Akciós ár: 6 990 Ft /méter
8 790 Ft (-20%)

90.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-059 Gipszkarton klipsz alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 48 darab

Ár: 692 Ft /darab

91.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-059 Véglezáró alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 20 csomag

Ár: 960 Ft /csomag

92.

3 év 200 cm
43 mm
18 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-062 Aluminium oldalfali profil ezüst, rejtett világításhoz, opál burával
Raktáron: 50 méter

Ár: 3 590 Ft /méter

93.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-062 Véglezáró alumínium LED profilhoz, fém
Raktáron: 38 csomag

Ár: 960 Ft /csomag

94.

3 év 200 cm
30 mm
30 mm
Alumínium
Ezüst
ANRO LED
ALP-3030 Aluminium függeszthető profil ezüst, LED szalaghoz, opál bura
Raktáron: 36 méter

Ár: 3 910 Ft /méter

95.

3 év Műanyag
Fehér
ANRO LED
ALP-3030 Aluminium függeszthető profil végzáró, fehér
Raktáron: 37 darab

Ár: 529 Ft /darab

96.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-3030 Függesztő sodrony LED profilhoz
Raktáron: 74 darab

Ár: 1 490 Ft /darab

97.

3 év 200 cm
58 mm
58 mm
Alumínium
Ezüst
24% akció
ANRO LED
ALP-6060 Aluminium függeszthető profil ezüst, LED szalaghoz, opál bura Kifutó!
Raktáron: 48 méter

Akciós ár: 3 990 Ft /méter
5 238 Ft (-24%)

98.

3 év Fém
Ezüst
ANRO LED
ALP-6060 Függesztő sodrony LED profilhoz
Raktáron: 56 darab

Ár: 1 490 Ft /darab

99.

3 év Műanyag
Fehér
ANRO LED
ALP-6060 Véglezáró alumínium LED profilhoz, szürke
Raktáron: 36 darab

Ár: 529 Ft /darab

100.

1 év 100 cm
13 mm
13 mm
Alumínium
Ezüst
Kanlux
Profilo (A) alumínum profil LED szalaghoz, bura nélkül
Raktáron: 5 méter

Ár: 1 103 Ft /méter

101.

1 év 100 cm
Műanyag
Kanlux
Profilo (A) bura SHADE A-FR átlátszó
2 munkanapon belül

Ár: 862 Ft /méter

102.

1 év Műanyag
Szürke
Kanlux
Profilo (A) felfogató Handle-A
2 munkanapon belül

Ár: 729 Ft /csomag

103.

1 év 100 cm
7 mm
12 mm
Alumínium
Ezüst
Kanlux
Profilo (B) alumínum profil LED szalaghoz, bura nélkül
Raktáron: 3 méter

Ár: 1 214 Ft /méter

104.

1 év 100 cm
Műanyag
Kanlux
Profilo (B) takaró bura SHADE B-W opál
Raktáron: 7 méter

Ár: 298 Ft /méter

105.

1 év Műanyag
Szürke
Kanlux
Profilo (B) végzáró STOPPER B
2 munkanapon belül

Ár: 420 Ft /csomag

106.

1 év 100 cm
16 mm
20 mm
Alumínium
Ezüst
Kanlux
Profilo (C) alumínum profil LED szalaghoz, bura nélkül
Raktáron: 2 méter

Ár: 1 834 Ft /méter

107.

1 év Műanyag
Szürke
Kanlux
Profilo (C) végzáró STOPPER C
2 munkanapon belül

Ár: 309 Ft /csomag

108.

1 év Alumínium
Ezüst
Kanlux
Profilo (C/D/E) felfogató HANDLE C/D/E
2 munkanapon belül

Ár: 354 Ft /csomag

109.

1 év 100 cm
Műanyag
Kanlux
Profilo (C/D/E) takaró bura SHADE C/D/E-FR átlátszó
Raktáron: 1 méter

Ár: 228 Ft /méter

110.

1 év 100 cm
8 mm
20 mm
Alumínium
Ezüst
Kanlux
Profilo (D) alumínum profil LED szalaghoz, bura nélkül
Raktáron: 3 méter

Ár: 1 470 Ft /méter

111.

1 év 100 cm
6 mm
14 mm
Alumínium
Ezüst
Kanlux
Profilo (E) alumínum profil LED szalaghoz, bura nélkül
Raktáron: 10 méter

Ár: 1 554 Ft /méter

112.

1 év Műanyag
Szürke
Kanlux
Profilo (E) végzáró STOPPER E
Raktáron: 6 csomag

Ár: 420 Ft /csomag

113.

3 év 200 cm
10 mm
20 mm
Alumínium
Nyers
20% akció

Építő - barkács profilok - Aluminium L profil LED szalaghoz (20x10 mm) nyers
Raktáron: 286 méter

Akciós ár: 400 Ft /méter
500 Ft (-20%)

114.

3 év 200 cm
15 mm
15 mm
Alumínium
Nyers

Építő - barkács profilok - Aluminium U profil LED szalaghoz (15x15 mm) nyers
Raktáron: 412 méter

Ár: 423 Ft /méter

Vásárlói képek

Kikapcsolt állapotban is világít a beépített vezérlő visszajelzője, hogy tudjuk hol kell megnyomniProfilba beépített LED vezérlő működésének tesztje, még felszerelés előttRusztikus belső térbe is illeszkedik a led világítás! Fa deszkázatú nappali meleg fényű led világítássalDizájnos bútor dizájnos led világítással - ilyen egy modern enteriőr: ötletes, szép és használható! Szinteltolásos padlóra való figyelemfelhívás led szalaggal - amely dekorál is egyszerre! Ajtóküszöb led világítással, hogy könnyebben megtaláljuk este az ajtót. Semleges színű konyhabútor led világítással tökéletesítveEgy gyönyörű konyha a led világítással még szebb lett!Puha szőnyeg és lábazatvilágítás teszi különlegessé a konyha padlóját

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése