Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Oyo LED csillagos ég a fürdőszobában

Frissítve: 2014 június 20, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
LED csillagos ég mennyezet

Mindenki ismeri azt a hangulatos érzést, amikor egy nyári éjszakán feltekint a sötét égboltra és megannyi csillag köszön vissza. Az apró fénypontok távolivá teszik a nyüzsgő hétköznapokat, szinte a világűrbe repítik az embert, azonban a bogarak és az éjszaka során leereszkedő hideg beleszólhat a romantikus hangulatba.

A 21. században azonban már többféle technológiát kidolgoztak arra, hogy miként tudnánk a csillagokat lakásunkba is behozni, ezáltal egy hangulatos dekorációt készíteni. A foszforeszkáló festések mellett nagyon népszerűek a világítástechnika vívmányai, mint például a kis méretű LED fénypontok.

A LED csillagos égbolt termékeket hálószobákban, gyerekszobákban is előszeretettel alkalmazzák, de egyes típusai, mint a webáruházunkban is megvásárolható Kanlux Oyo LED termékek akár vizes környezetben is elhelyezhetőek, legyen az egy szálloda wellness részlege vagy családi házunk fürdőszobája.

A Kanlux Oyo LED-ek 1x1.5 cm átmérőjűek és álmennyezetbe szerelve tudják megmutatni mire képesek! A csillagos égbolt ledek 12 voltos stabilizált egyenirányú tápegységet igényelnek a működtetéshez, melynek elhelyezését már a tervezéskor át kell gondolni. Száraz környezetben nem okoz problémát a táp elhelyezése, hiszen itt tudjuk biztosítani neki a vízmentes környezetet és a megfelelő szellőzést. Vizes környezetben azonban csak IP67 vízálló LED tápegységet javasolt beépíteni, IP20 beltéri LED trafót csakis a helyiségen kívül ajánlott beszerelni.

A krómozott foglalatban lévő Oyo LED-ek lekacsolt fény mellett is izgalmas látványt nyújtanak, még akkor is, ha nem voltunk olyan kreatívak, hogy valamilyen csillagképet valósítsunk meg segítségükkel!

A képeken látható lila fürdőszobában az általános megvilágításhoz mennyezetbe süllyesztett spotlámpákat használtak, ugyanakkor a fürdőszobai kikapcsolódás megalapozásaként kiegészítő fényforrásként csillagos égbolt is került az álplafonba. A misztikus lila egyébként kiváló szín a relaxációhoz, nyugalmat áraszt ezért tökéletes választás a fürdőszobába, zuhanyzóba egyaránt. A lila szín túlzott alkalmazása nyomasztó lehet, így krémes csempével és fehér fallal ellensúlyozták erősségét.

Az elegáns színek és a hangulatos csillagfények hatására egy igazi nőies fürdőszoba alakult ki, melyben igazi élményben lehet részünk akár egy fürdés, akár egy zuhanyzás alkalmával is! A kellemes környezetben megélt tudatos pihenés javítja fizikai és lelki egyensúlyunkat, így tehát nem szabad lemondani erről a prémium érzésről, amelyet akár otthonunkban is biztosíthatunk - és ha éppen nincs még csillagfényes égbolt a mennyezetünkön, néhány jól elhelyezett gyertyával is feledtethetjük a stresszes hétköznapokat!

A fenti képeken egy régebbi építésű családi ház fürdőszobáját láthatjuk, amely a lakásfelújítás alkalmával részesülhetett a csillagos égboltból! A festés, gipszkarton szerelés munkálatok során a házigazda szeretett volna egy kis különlegességet is a fürdőbe csempészni, amely az apró Oyo ledekben testesült meg. A sarokkád fölötti negyed köríves álmennyezetbe süllyesztettek apró Oyo ledeket, amelyek felkapcsolva igazi luxus érzetet keltenek. A véletlenszerűen elhelyezett LED fénypontok ebben a helyiségben is tökéletesek hangulatkeltésre, hidegfehér fényük alatt igazán jól esik egy forró kádfürdő, így van lehetőség a megfáradt test és lélek pihentetésére!

Kanlux Oyo LED - becsavarható LED fénypont csillagos égbolt készítéséhez

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

1 év 20°
IP68
Csillagos égbolt - Oyo LED-2 0.22 Watt Hideg fehér
Kanlux
Csillagos égbolt - Oyo LED-2
Raktáron: 49 csomag

Ár: 890 Ft /csomag

2.

1 év 20°
IP68
Csillagos égbolt - Oyo LED-5 0.22 Watt Hideg fehér
Kanlux
Csillagos égbolt - Oyo LED-5
Raktáron: 34 csomag

Ár: 1 090 Ft /csomag

Vásárlói képek

Gipszkarton apró ledekkel, melyek csillagos égboltra emlékeztetnek. Apró fényük kiváló háttér- és dekorációs világításnak. Csillagos égbolt led világítással, sarokszobábanNappali világítás (5050-30 color changing LED RGB strip)Dekorációs fénypontokLeugró álmennyezetsziget polisztirol burkolattalFaldekorációk és rejtett világítás egy szobában!A végeredmény! :) Nagyon szépen köszönöm az Anrodiszléc segitségét. ;)Csillagos égbolt led szalaggalSzép és hangulatos világítás a nappaliban LED égi csillag ledekből Nappali égi csillag spotllámpa ledekből

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése