Kifutó termékek 20-50% kedvezménnyel!

Üvegből készült spot lámpák

Frissítve: 2014 május 28, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek
Kristály üvegből készült spot lámpák

Régóta ismert anyag az üveg, amelyet már időszámításunk előtt felfedeztek. Az üveg alapvetően átlátszó, amely átengedi a fényt, így nem csoda, hogy a belsőépítészetben-lakberendezésben is kedvelt anyag. Legtöbbször ablaküveg formájában találkozunk vele, de emellett üveg térelválasztók, üveg vázák, üveg ékszerek, kristály poharak és nem mellékesen üveg anyagú világítótestek is készülhetnek felhasználásával. A Kanlux ismét nagyot alkotott, így mutathatjuk be a különleges üveg spotokat, amelyek nagyszerű díszei lehetnek lakásának akár fény nélkül is!

Az üveg spotok tökéletesen illenek a klasszikus, a modern, a minimal és az eklektikus enteriőrökbe, nappaliban és hálószobában, gardróbban vagy folyosón, konyhában vagy dolgozószobában egyaránt dekoratív megjelenésű. Az új lámpatestek üveg anyaga átengedi a fényt, kifinomultságot, egyedi stílust, különleges fényhatást biztosítva ezáltal. Az üveg mindig is pompás látványt biztosított, csillogó felületén elegánsan törik meg a fény. A lámpatestek megfelelnek azon vevők elvárásainak, akik értékelik a jó minőségű, mutatós és eredeti termékeket, halogén izzóval vagy LED fényforrással megvilágítva exkluzív látványban lehet részük.

Az üveg spotlámpák beépíthető lámpák, azaz süllyesztett szerelésűek, így gipszkarton plafonokba, álmennyezetekbe hangulatvilágításként kiváló választásnak bizonyulnak. A lámpatest egy része a felületbe süllyed, a dekoratív üveg felület azonban túlnyúlik a plafon síkján, így mennyezetből kiálló eleme is van, a különböző üvegformák!

Az üveg spotlámpákkal könnyedén feldobhatjuk lakásunk helyiségeit, főleg sötétedést követően, amikor végre felkapcsolhatjuk a fényeket. Az átlátszó felület, a kristály stílusú csiszolás, a különleges forma mind-mind extra ragyogást biztosít otthonunkban! Miután az üveg spotlámpák által megvalósított fényhatások varázslatosak, fontos, hogy a megfelelő helyre telepítsük őket, hogy aztán hosszú ideig csodálhassuk ezeket a páratlan kiegészítőket!

Kristály üvegből készült spot lámpák
A fenti képen a barna-fehér Patia üveg spot lámpatest látható.
2W hideg- és melegfehér G4 LED izzóval, illetve 10W halogén izzóval szerelve.

Kristály üvegből készült spot lámpák
A fenti képen a Canta üveg spot lámpatest látható.
2W hidegfehér és melegfehér G4 LED izzóval, továbbá 10W G4 halogén izzóval szerelve.

Kristály üvegből készült spot lámpák
A fenti képen a Basilea üveg spot lámpatest látható.
2W hidegfehér és melegfehér G4 LED izzóval, továbbá 10W G4 halogén izzóval szerelve.

Kristály üvegből készült spot lámpák
A fenti képen a Numancia üveg spot lámpatest látható.
2W hideg fényű, 2W meleg fényű G4 LED izzóval, továbbá 10W G4 halogén izzóval szerelve.

Vásárlói képek

Szoba mennyezet világításKristály spotlámpákNappali álmennyezet kristályos lámpákkalKristály spotlámpák LED világítással

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése