Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

GU10 SMD LED lámpa akció!

Frissítve: 2014 április 28, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
GU10 SMD LED lámpa akció!

Áprilisi LED lámpa akciók!

Az április vége igazi áresőt hozott a LED beszállítókhoz. A legjobb árakat a fenti plakáton már megtekinthették: a 3 Wattos GU10 fényforrásokat már bruttó 890 Ft-tól megvásárolhatják, ami valljuk be, nevetségesen alacsony összeg. Egy jobb minőségű 20 Wattos halogén fényforrás 400 Ft fölött szerezhető be, így a ledes megfelelője alig duplája ennek az árnak! Ez már az az árszint, ahol nem érdemes elgondolkodni az olcsóbb megoldáson, hiszen az árkülönbözetet a halogén fényforrás 500 óra alatt elfogyasztja. A fényforrásokból kínálunk a már jól bevált SMD 5050-es leddel szerelt meleg fényű és hideg fényű lámpát, az újdonságokat kedvelőknek pedig SMD 2835-ös COB leddel szerelt meleg fényű és természetes fehér fényű LED lámpát.

A 35-50 Wattos halogén fényforrások kiváltására eddig a 24 db SMD 5050-es leddel szerelt lámpákat ajánlottuk, azonban ezek a lámpák kifutó termékek, bizonytalan ideig fogjuk tudni őket beszerezni, így egy új típust szeretnénk bemutatni. Ez a 18 db SMD 2835-ös Chip On Board leddel szerelt LED lámpa meleg fehér fényű változata. Ez már egy új technológiájú ledet (2835) használ, valamivel nagyobb fényereje van, mint az előzőekben tárgyalt SMD 5050-es leddel szerelt lámpának.

Az összes promóciós termék teljesen méret és forma azonos (retrofit) a hagyományos halogén izzókkal, így bármilyen GU10-es foglalattal ellátott lámpatesttel kompatibilisek. Csak ki kell venni a halogén izzót a helyére pedig betenni a LED lámpát és máris 80%-kal csökkentettük a világításra fordított energia mennyiséget.

Vásárlói képek

Wécé spotvilágítás 2 Gu10 izzóval3 wattos LED lámpák felkapcsolva - ezek adják a fényt a szobában.A beltérbe is LED lámpák kerültek, a fehér mennyezeten mattkróm spotkeretben kaptak helyet a 3W ledek.Modern kialakítású nappali melegfehér rejtett világítással és naturális fehér LED spotlámpákkalKülönleges tapéták és látványos gipszkarton szerkezetek egy modern lakásbanKrém és barna színű festés meleg- és természetes fehér LED világítássalKonya-nappali-előtér trió látványos gipszkarton mennyezet LED világításokkalA konyhát a burkolat és a világítás is elszeparálja az előtértől!3 wattos természetes fehér fényű LED lámpák spotkeretbe süllyesztve egy szép és modern lakásbanFürdőszobai világítás gumival szigetelt spot lámpatestekkel

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése