Falon kívül szerelhető LED panelek!

Hozzáadva: 2014 április 03, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Falon kívül szerelhető, falon kívüli LED panelek!

LED panelek térhódítása

A LED panelek nagyon rövid idő alatt nagyon nagy népszerűségre tettek szert. A süllyeszthető LED panelt már majdnem annyian választják a gipszkartonos álmennyezetekhez, mint a hagyományos beépíthető spot lámpatesteket, és ha ez a trend marad, év végére már meg is fogja előzni az új technológia a régit.

Ez érthető is, hiszen a nagyobb méretű, homogén világító felületek nagyon mutatósak, modern megjelenésűek. A hagyományos spot lámpatestek között alig van négyzet alakú, pedig a vásárlók nagyon kedvelik. Azonban a LED panelek fele négyzet alakú, így azok is könnyen megtalálják számításukat akik négyzetes formára vágynak. Hátrányként lehetne említeni a kis színválasztékot, azonban a LED panelek 4 db csavar eltávolításával szétszedhetőek, majd a ház tetszőleges színűre festhető.

A világító felület növelésével a vakítás, káprázás arányosan csökken, így kevésbé zavaró az erre érzékenyek számára is. Mindezek mellett hagyományos 230V-os hálózati áramról működnek a mellékelt tápegységgel, így a jelenlegi világítási rendszer semmiféle átalakítást nem igényel, akár a meglévő spot lámpák helyére is beépíthető, mindössze a beépítési furat méretét kell növelni.

LED panelek falon kívüli szereléssel

A hosszú bevezetőből már kiderülhetett: a süllyeszthető változat megjelenésekor rengetegen érdeklődtek a falon kívüli típus után, így szinte nem is volt más választásunk, mint a lehető legrövidebb idő alatt elérhetővé tenni ezeket az új lámpatesteket vásárlóink számára.

Az új LED panelek teljesítménye sorra: 7 Watt, 15 Watt, 18 Watt és 22 Watt, mely teljesítmény 60-180 Wattos normál izzó fényerejének felel meg. A falon kívüli LED panelek természetesen kaphatóak meleg fehér és hideg vagy tiszta fehér fényű változatban is. A meleg fehér a hagyományos sárgás fényű, a hideg fehér azonban inkább a természetes fehér fényhez közelít, a sugárzott fény nem kékes.

LED panel színhőmérsékletek

Az új falon kívüli LED panelek szerelése nagyon egyszerű, de szakképzettség nélkül ne nyúljunk az elektromos készülékekhez, hívjunk szakértőt, villanyszerelőt! A szerelés megkezdése előtt áramtalanítsunk! Szükségünk lesz természetesen a mennyezeten a 230 V-os hálózati áramra, illetve két befúrt tiplire.
- A LED panelről szereljük le a mennyezeti tartót, az oldalán lévő két csavar eltávolításával. A mennyezeti tartót csavarozzuk fel a mennyezetre, az előzőleg említett tiplikbe.
- Csatlakoztassuk a hálózati áramot a LED panel tápegységére, ehhez a legegyszerűbb és legnagyszerűbb eszköz egy kapcsos Wago.
- Az első lépésben eltávolított csavarok segítségével szereljük vissza a LED panelt a mennyezeti tartóra.
- Helyezzük feszültség alá a fényforrást (majd kapcsoljuk fel a fali kapcsolóval és ellenőrizzük a helyes működést).

LED panel szerelése

Az alábbi "Kapcsolódó termékek" nevű dobozban megtalálja az összes falon kívüli LED panel típust. A LED panelekre kattintva megnyílik a termékoldal, melyen további információkat kaphat az aktuális modellről, például megnézheti fotókon a színhőmérsékletet és ellenőrizheti a mért fogyasztást!

A cikk megjelenésének időpontja: 2014. április 3. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Falon kívüli LED panel szoba fővilágításáhozTengerész Múzeum Makláron - Kambuza, azaz tengerésznyelven élelmiszertár megvilágítása LED panellelTengerész Múzeum - Kambuza, azaz éléskamra tengerészül. Élelmiszertár vitrin megvilágítása.Működés közben a polcra szerelt LED panelMűködés közben - a kapcsoló segítségével egyszerű a ki- bekapcsolás is!Szögletes LED panel működés közben 1.A LED panel is fel van szerelve és polc is a helyén van 2.Felszerelve a LED panel és polc is a helyén 1.Elektromos bekötés Wago gyorscsatlakozóvalKapcsoló és az átvezetó gumi a furatokban 1.

2 vélemény, értékelés

#1 - Megaweb Kft
2014/06/25, 13:32
Sziasztok,
Ezeket a paneleket csak saját táppal vagy egy külső, nagyobb tépegységgel akár többet is meg lehet táplálni?
#2 - Tályai Piroska
2014/06/25, 16:15
Amennyiben talál az adott panel(ek)nek megfelelő fix áramerősséget biztosító külső tápegységet, úgy használható az is, de áruházunkban nem forgalmazunk ilyet, úgyhogy jelenleg csak a saját tápegységet tudjuk javasolni a működtetéshez.

Állunk rendelkezésére a továbbiakban is!

Új vélemény, értékelés írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése