Év végi nyitva tartás 2013.

Hozzáadva: 2013 december 16, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek

Év végi nyitva tartás 2013.

Év végi nyitva tartás 2013.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy 2013. december 19-től 2014. január 5-ig, üzleteink, illetve internetes áruházunk ügyfélszolgálata zárva tart!

Garanciális ügyintézés és elállási jog: 2013. december 16-ig.
(Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy 2013. december 16. után a nyitásig ne küldjenek részünkre visszárut, ugyanis a garanciális és elállási jogos ügyintézést az év végi szabadságolások miatt már nem tudjuk vállalni. Természetesen minden a szünet idejében esedékes garanciaidő és elállási jog idő automatikusan meghosszabbodik a szünet idejével.)

Utolsó csomagfeladási nap: 2013. december 19.
(Idei szállítással csak a 2013. december 19. 12.00 óráig beérkezett rendeléseket tudjuk vállalni, amennyiben a rendelt termékek raktáron vannak a rendelés leadás pillanatában. Az ez utáni időpontokban beérkezett rendeléseket, illetve külső raktáras termékeket tartalmazó rendeléseket 2013. január 6. után szállítjuk.)

Fontos megjegyzés! A karácsonyi megnövekedett forgalomban előfordul, hogy a szállítást végző cégek nem tudnak minden betervezett csomagot a megadott napon teljesíteni. Kérjük a rendelések leadásakor ezt mindenképpen vegyék figyelembe! A postára adott csomagok azonosítóját minden esetben kiküldjük emailben. Amennyiben a feladott csomag kiszállításával kapcsolatban bármilyen kérdésük van, akkor kérjük vegyék fel a kapcsolatot a Posta Ügyfélszolgálatával:

Magyar Posta Ügyfélszolgálat
Telefonon: 06-40-31-32-33 (helyi tarifával hívható telefonszám)
Hétfőtől péntekig 08:00-19:00 óráig

Emailben: customer.service@posta.hu

A kiküldött csomagokat a posta sikertelen kézbesítést követően a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni. Amennyiben a másodszori kézbesítés is sikertelen, akkor a címzett személy az illetékes postahivatalban személyesen is átveheti a csomagot.

Nyereményjáték beküldési határidő: 2013. december 18. éjfél
(Az idei évben megvásárolt és beépített termékekről 2013. december 18. éjfélig várjuk a digitális fotókat. Siessen, hiszen ha később küldi be a képeket, úgy lemarad idei nyereményeinkről!)

Nyereménysorsolás: 2013. december 19.
(Hagyományos év végi nyereményjátékunk sorsolási napja. Az idei évben egy iPad 4-es tabletet sorsolunk!)

Üzletek zárása: 2013. december 19.
(A budapesti és a hajdúböszörményi üzlet utolsó munkanapja, majd zárása.)

Nyitás: 2013. január 6.
(A budapesti és a hajdúböszörményi üzlet, valamint az internetes áruház ügyfélszolgálatának első munkanapja.)

Szíves megértésüket ezennel is szeretnénk megköszönni, illetve kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog új évet kívánunk minden meglévő és minden leendő vásárlónknak, látogatónknak!

Az anrodiszlec.hu csapata

A cikk megjelenésének időpontja: 2013. december 16. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése