Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Textilbőrrel bevont falpanel: műbőr fali panel! Újdonság!

Frissítve: 2013 november 29, péntek Magazin: Bemutatók, tesztek
Az igazi bőr mindig is a pompa és a luxus szimbóluma volt, így alkalmazása széles körben elterjedt. A 21. században már nemcsak a ruházatok anyagaként és ülőbútorok huzataként jelent meg, hanem a lakberendezésben is használni kezdték, fali dekoráció formájában. A bőr utánzatú műbőr-textilbőr bevonatú fali panelekkel különleges háttérfalakat hozhatunk létre, így újjá varázsolva egy-egy helyiséget.

A szivacs tömés által a Kerma bőr falpanelek nem kemények, így akár háttámlákat is készíthetünk segítségükkel, de egymás alá-fölé-mellé helyezve bármilyen méretű falrésznek egyedi dizájnt adhatunk!

A textilbőr huzatok 7 eltérő színben (~narancssárga, krém, barna, fehér, piros, pezsgő, fekete); a panelek pedig 5 eltérő méretben (12.5 cm x 12.5 cm, 12.5 cm x 25 cm, 25 cm x 25 cm, 25 cm x 50 cm, 50 cm x 50 cm) kerülnek forgalomba, így lakásunk meglévő berendezéséhez vagy saját ízlésünkhöz megfelelően is könnyen alakíthatjuk ki a bőrpanelek megjelenését!

A paneleket csak ragasztani szükséges, így megkímélhetjük magunkat a poros-piszkos munkától (csiszolás, festés, fűrészelés, tömítés és újracsiszolás, stb.), így gyorsan érhetünk el dekoratív végeredményt. A Kerma bőrpanelek nagyon jól alkalmazhatóak családi lakásokban (hálószoba, nappali, társalgó, folyosó, előszoba, ebédlő), de üzletekben, bevásárlóközpontokban, szórakozóhelyeken, éttermekben is különleges látványt biztosít!

A már külföldön jól ismert bőrpanelek, bőr bevonatú fali panelek webáruházunkban is elérhetőek és rendelhetőek: Kerma bőrpanelek. Lakberendezők, belsőépítészek, kreatív szakemberek, dizájnerek is előszeretettel alkalmazzák a különböző méretű és színű falpanelekből összekombinálható faldekorációkat, amelyekhez a műbőr fali panelek kiválóan alkalmazhatóak.


BOSS-1 (narancs színű) bőrpanelek és méretei:


Bőrpanel színválaszték és méretek: BOSS 1-es szín

BOSS-2 (bézs színű) bőrpanelek és méretei:


Bőrpanel színválaszték és méretek: BOSS 2-es szín

BOSS-3 (barna színű) bőrpanelek és méretei:


Bőrpanel színválaszték és méretek: BOSS 3-as szín

BOSS-4 (fehér színű) bőrpanelek és méretei:


Bőrpanel színválaszték és méretek: BOSS 4-es szín

BOSS-5 (piros színű) bőrpanelek és méretei:


Bőrpanel színválaszték és méretek: BOSS 5-ös szín

BOSS-6 (arany színű) bőrpanelek és méretei:


Bőrpanel színválaszték és méretek: BOSS 6-os szín

BOSS-7 (fekete színű) bőrpanelek és méretei:


Bőrpanel színválaszték és méretek: BOSS 7-es szín

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vásárlói képek

Franciaágy felett kényelmes a bőrpanel burkolat. Nem kell állandóan a falat festeni, ha elkoszolódna a fal!Ágy mögött puha felületet ad a bőrpanel, így ha leülünk az ágyra, akkor a falnak is neki tudunk dőlni.Kocka és tégla alakú bőrpanelekSzínes bőr falpanelekBőrpanelek falra ragasztvaBőrpanel falon.Tévé háttérfal: kék led szalagos díszfény és fekete bőrpaneles faldekor!Bőr falpanel falvédőként történő alkalmazása. Barna lapok 50x50 cm méretben.Gyerekágy melletti falvédő Kerma bőr falpanelekből, bézs színben.Barna textilbőr bevonatú kocka faldíszítéshez

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése