Dekor LED szalagok Ebay-es, Vaterás áron!

Hozzáadva: 2013 április 23, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Dekor LED szalagok Ebay-es, Vaterás áron!

Az internetes áruházakból jól ismert alacsony fényerejű, ám nagyon olcsó LED szalagok már az ANRO Épületdíszítés kínálatában is kaphatóak! Kiszolgálás raktárról azonnal, 1+1 év garanciával. Vásároljon biztos, magyarországi forrásból! Áraink versenyképesek akár az Ebay, akár a Vatera vagy más “közösségi piactér” által nyújtott árakkal is!
A cikk megjelenésének időpontja: 2013. április 23. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Dunántúli hamburgeres kék fényű LED díszvilágításbanHangulatvilágítás kék fényű LED szalaggalFaldekorációk és rejtett világítás egy szobában!Erős fényű LED dekorvilágítás kék LED szalaggalAncsa szobája: kék-fekete pöttyök a hófehér falon, kék LED világítássalElőszoba - közlekedőfény és dekorfény kék led csíkbólRejtett színváltós LED szalagÉljen a püspökladányi kézicsapat! Világító plexitábla egy rajongónak!Méteráru szalon cégtáblája színváltós LED szalaggalClub 4U Music & Dance Club - ledes tábla színváltós fényekkel

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzázólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.
Új hozzászólás írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése