Dekor LED szalagok Ebay-es, Vaterás áron!

Hozzáadva: 2013 április 23, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
Dekor LED szalagok Ebay-es, Vaterás áron!

Az internetes áruházakból jól ismert alacsony fényerejű, ám nagyon olcsó LED szalagok már az ANRO Épületdíszítés kínálatában is kaphatóak! Kiszolgálás raktárról azonnal, 1+1 év garanciával. Vásároljon biztos, magyarországi forrásból! Áraink versenyképesek akár az Ebay, akár a Vatera vagy más “közösségi piactér” által nyújtott árakkal is!
A cikk megjelenésének időpontja: 2013. április 23. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Guriga söröző - Felirat világítás piros led szalaggalPanel fürdőszoba (2.6m2) picit újragondolva színes világítással (félkész állapotban)Rombusz hangulatlámpa piros LED szalaggalHűvös kékség: színváltós világítás és hidegfehér spotok együttese.Zöld hangulatfény a háttérben.Kellemes lila színvilág a szélső párkányban, középen melegfehér szalag, belül hideg spotok. Tévé háttérfal: kék led szalagos díszfény és fekete bőrpaneles faldekor!Konyha-nappali melegfehér és hidegfehér fényekkelSzínváltós LED szalag ad fényt az ágy fejtámlája felett. Hangulatvilágításhoz kiváló!Dekorációs világítás ágy felett

Ehhez a cikkhez jelenleg nincs hozzázólás.

Új hozzászólás elküldéséhez bejelentkezés szükséges.
Új hozzászólás írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése