Karnistakaró díszlécek

Frissítve: 2012 február 16, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Karnistakaró díszlécek bemutatása

A belső terek komfortjának növelésére, vagy a csúnya, lekerekített holker eltakarására szolgáló díszlécek nagyon fontos kiegészítője a karnistakaró díszléc. A karnistakaró díszlécek cégünk termékkínálatában igen nagy hangsúlyt kapnak, sokcélú felhasználhatóságuk miatt.

- Karnis elrejtése
Az első és eredeti felhasználási mód a szobákban elhelyezett műanyag, vagy számunkra nem esztétikus függönytartó karnis eltakarása. Felhasználásuk nagyon egyszerű, gyorsan, olcsón rejthetjük el, vagy tehetjük szebbé a függönyt tartó szerkezeteket.
Karnistakaró polisztirol díszléc
KA-28 Karnistakaró díszléc beépítve.
Az alábbi két képen megtekinthető a hagyományos holkerléc és a karnistakaró léc alkalmazása közötti látványbeli különbség. Az ANRO a beltéri holkerlécek nagy részéhez kínál karnistakaró lécet - tekintse meg az összes karniskerülő, karnistakaró díszlécet!
Karnistakaró polisztirol díszléc
1. Mennyezet, 2. Függönytartó karnis. 3. Függöny, szalagfüggöny, 4. Oldalfal,
5. Holkerléc, 6. Karnistakaró léc

- Oldalfali léc, rejtett világítás
A karnistakaró léc kiválóan alkalmas oldalfali díszek, valamint rejtett világítás készítésére. A nagy méret és profilválaszték lehetővé teszi a díszítések egyéni ízlés szerinti kialakítását.
Karnistakaró polisztirol díszléc
KA-01 Karnistakaró díszléc rejtett világításhoz
(A képen látható díszítés kivitelezője Gáspár Gábor)

Áruházunkban megtalálhatja a rejtett világítás készítéséhez szükséges díszléceket, energiatakarékos led világításokat is, sőt egy részletes leírást is a kivitelezés módjáról.
Karnistakaró polisztirol díszléc
1. Mennyezet, 2. Holkerléc, 3. Oldalfali léc, vagy rejtett világítás, 4. Oldalfal,
5. Rejtett világításhoz fényforrás, vonalfény

- Ablakpárkány díszek, konzolok
A karnistakaró léceknek nem csak beltérben, hanem kültéren is jelentős szerepet szántunk. Segítségükkel ízlésesen díszíthetők a vastagabb ablakpárkányok, valamint egyedi konzolok is könnyedén kialakíthatóak belőlük.
Karnistakaró polisztirol díszléc
KA-08 Karnistakaró ablakpárkány díszítéshez

Vásárlói képek

Magyar klasszikus lakás polisztirol díszlécekkelKA-03 holkerléc BR-18 mennyezeti keretezővelKA-03 holker BR-18 mennyezeti keretezővelLakótelepi lakás tapétázott falai díszlécekkel díszítveEgyedi KA-16 ívelt díszléc gipszkarton álmennyezettelNappali kész!Nappali - még mielőtt a világítás a helyére került volna! Konyha és a nappaliA hófehér díszlécek szépen eltakarják a karnissínt és a függönycsipeszt is, így még szebbé teszi a komplett függönyt!A műanyag karnissíneket polisztirol karnisléccel takartuk el.

5 vélemény, értékelés

#1 - Attila
2009/03/23, 14:35
Szeretném kérni a segítségeteket abban, hogy a három soros mennyezeti karnist milyen távolságba kell felhelyezni a karnis takaró léctől.
a karnis takaró és a fal között 20 cm távolság van.
#2 - Tályai Gábor
2009/03/23, 14:35
Szia!
Gyors válasz: 5-10 cm.
Lassú válasz: attól függ milyen függöny kerül a karnisra, mennyire áll el a függőleges síktól. A legtöbb függönynek nem sok hely kell, de pl. szalagfüggönynél rá kell számolni azt is, amikor a szalagfüggönyt keresztbe fordítjuk a fény beengedéséhez.
#3 - Tibi
2012/06/19, 10:48
Ha a mennyezetre polisztirol burkolót teszek, akkor arra lehet-e karnistakaró díszlécet ragasztani? Ha igen, milyen ragasztóval, hogy tartson is. Eddig mindenhol azt olvastam, hogy függönytakaró díszlécet a mennyezetre kell rögzíteni.
#4 - Tályai Péter
2012/06/20, 10:41
Tisztelt Tibi!

A mennyezeti burkolólapra közvetlenül rá lehet ragasztani a karnistakaró díszlécet. Nem lesz szükség speciális ragasztóra, ugyanaz a ragasztó meg fog felelni, amivel a falra is ragasztják a léceket.

Mivel a mennyezeti burkolólapok többsége mintás felülettel rendelkezik, ezért viszonylag macerás ráragasztani egy egyenes szál díszlécet. Valószínűleg egyszerűbb és szebb megoldás az, ha a karnistakaró díszlécet közvetlenül a mennyezetre ragasztják, a mennyezeti burkolólapot pedig a karnistakaró széléhez illesztik. Az illesztéseknél ujjal szépen el lehet dolgozni a ragasztót.

Remélem tudtam segíteni!
#5 - Gábor András
2017/09/29, 08:03
Rendeltem 2db KA14K karnistakaró lécet és a kettő vastagsága nem egyezett. Az egyik néhány mm-rel keskenyebb volt

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése