Év végi nyitva tartás 2012.

Hozzáadva: 2012 november 22, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Év végi nyitva tartás 2012.

Év végi nyitva tartás 2012.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy 2012. december 21-től 2013. január 6-ig, üzleteink, illetve internetes áruházunk ügyfélszolgálata zárva tart!

Garanciális ügyintézés és elállási jog: 2012. december 10-ig.
(Megkérjük kedves vásárlóinkat, hogy 2012. december 10. után a nyitásig ne küldjenek részünkre visszárut, ugyanis a garanciális és elállási jogos ügyintézést az év végi szabadságolások miatt már nem tudjuk vállalni. Természetesen minden a szünet idejében esedékes garanciaidő és elállási jog idő automatikusan meghosszabbodik a szünet idejével.)


Utolsó rendelésfelvételi nap: 2012. december 17.
(Idei szállítással csak a 2012. december 17. éjfélig beérkezett rendeléseket tudjuk vállalni. A december 17. után beérkezett rendeléseket 2013. január 7. után szállítjuk.)

Fontos megjegyzés! A karácsonyi megnövekedett forgalomban előfordul, hogy a szállítást végző cégek nem tudnak minden betervezett csomagot a megadott napon teljesíteni. Kérjük a rendelések leadásakor ezt mindenképpen vegyék figyelembe! A postára adott csomagok azonosítóját minden esetben kiküldjük emailben. Amennyiben a feladott csomag kiszállításával kapcsolatban bármilyen kérdésük van, akkor kérjük vegyék fel a kapcsolatot a Posta Ügyfélszolgálatával:

Magyar Posta Ügyfélszolgálat
Telefonon: 06-40-31-32-33 (helyi tarifával hívható telefonszám)
Hétfőtől péntekig 08:00-19:00 óráig

Emailben: customer.service@posta.hu

A kiküldött csomagokat a posta sikertelen kézbesítést követően a következő munkanapon ismét megpróbálja kézbesíteni. Amennyiben a másodszori kézbesítés is sikertelen, akkor a címzett személy az illetékes postahivatalban személyesen is átveheti a csomagot.


Nyereményjáték beküldési határidő: 2012. december 17. éjfél
(Az idei évben megvásárolt és beépített termékekről 2012. december 17. éjfélig várjuk a digitális fotókat. Siessen, hiszen ha később küldi be a képeket, úgy lemarad idei nyereményeinkről!)

Nyereménysorsolás: 2012. december 20.
(Hagyományos év végi nyereményjátékunk sorsolási napja. Három szerencsés vásárlónkat jutalmazzuk 1-1 db Casio fényképezőgéppel a visszaküldött fotókért cserébe.)

Üzletek zárása: 2012. december 20.
(A budapesti és a hajdúböszörményi üzlet utolsó munkanapja, majd zárása.)Nyitás: 2013. január 7.
(A budapesti és a hajdúböszörményi üzlet, valamint az internetes áruház ügyfélszolgálatának első munkanapja.)

Szíves megértésüket ezennel is szeretnénk megköszöni, illetve kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog új évet kívánunk minden meglévő és minden leendő vásárlónknak, látogatónknak!

Az anrodiszlec.hu csapata

Év végi nyitva tartás 2012.
A cikk megjelenésének időpontja: 2012. november 22. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése