Dupla és tripla szpot lámpatestek érkeztek!

Hozzáadva: 2012 augusztus 27, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
Dupla és tripla szpot lámpatestek érkeztek!

Eddigi nagy hiányosságunkat pótoljuk az új lámpa családdal, hiszen eddig nem tudtunk egynél több szpot fényforrást is fogadó lámpatestet kínálni. Azonban megérkezett a Seidy spot család, amely egy, kettő illetve három fényforrás elhelyezését is megoldja, a világítási feladattól függően.


Típusválaszték

A Seidy szpot lámpa család alumínium és fekete színben elérhető egyes, kettes és hármas kivitelben, azonban a termékdobozok nyomdai munkálatai közben némi félreértés történt, így az elnevezések kis pontosításra szorulnak:
- A fekete színű spotlámpa típusból a kettes és a hármas kivitel a Seidy, az egyes kivitel azonban a Gwen családból kerül ki.
- Az alumínium színű egyes spot kivitelből pedig a képen látható négyzetes típuson kívül kör alakú típus is létezik.

Dupla és tripla szpot lámpatestek választéka!

Színek, felületek, anyagok

A lámpatestek alapanyaga mind a Seidy mind a Gwen családnál felület-csiszolt (szál-csiszolt) alumínium, mely egyrészt exkluzív megjelenést biztosít, másrészt teljesen karbantartásmentes. A felületről és a színekről azonban lássunk egy közelebbi képet, hisz ez többet ér száz szónál:

Dupla és tripla szpot lámpatest színei!Minden irányba forgatható

A nagy fokú forgatási szabadság nagyon fontos a spot lámpáknál, főleg a több fényforrást tartalmazó lámpatesteknél, hiszen míg egy egyes spot lámpát tetszőlegesen elfogathatunk a saját furatában is, a nem szimmetrikus lámpatesteknél erre nincs lehetőség.
Azonban az új spot család két tengelyű forgatási lehetőséget kapott, így a fényforrások egymástól függetlenül bármilyen irányba nézhetnek.

Dupla és tripla szpot lámpatest forgatási lehetőségek!

A két forgatási tengelyt a dupla gyűrűs kialakítás tartalmazza, mely lehetővé teszi a fényforrások bármilyen irányú beállítását.

A cikk megjelenésének időpontja: 2012. augusztus 27. Lehetséges, hogy a fenti információk már nem aktuálisak, illetve a termékek ára, elérhetősége időközben megváltozott.

Vásárlói képek

Wécé spotvilágítás 2 Gu10 izzóvalWécé spotvilágítás 2 lámpávalSpot világítás fekete lámpatestekkelSpot világítás rejtett világítás álmennyezetben fekete spotokkalSpotvilágítás fekete lámpakeretekkelDupla spotlámpa Philips powerleddelEzüstszürke színű dupla spotlámpa, billenthető fejjel, philips lámpávalA két izzós Seidy spotlámpa egy elegáns lámpaModern konyha egyedi mennyezettel és led világításokkalEgybeépített konyha és nappali világítása

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése