TV, moziszoba LED háttérvilágítás ötletek

Frissítve: 2015 január 16, péntek Magazin: Galéria
A mozik látogatottságának csökkenése az egyre nagyobb arányú otthoni filmnézésből adódik. Ezt meg is értjük, hisz egy jól felszerelt és megvilágított moziszoba sokkal komfortosabb szórakozást tesz lehetővé, mint egy zsúfolt filmszínház. Lássunk néhány ötletet, ki hogyan dobja fel az othhoni szórakoztató központot.

Kapcsolódó termékek:
- Színváltós led fények
- Fehér és színes led sorok
- RGB vezérlők, fényerőszabályzók
- LED meghajtók, tápegységek

Utólagos háttérvilágítás plazma, LCD és LED televíziókra illetve lapos monitorokra.
1. sor Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása.  Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása.  Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása. 
2. sor A TV készülékek mögé rejtett ledsorok kellemes derítőfényt adnak a tévézéshez. A sötétben történő tévézés a szemet fárasztja, így a kis fények elhelyezésével és a kontraszt csökkentésével kellemesebbé tehetjük a kikapcsolódást.   Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása.  Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása. 
3. sor Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása. A háttérvilágítás utólagosan is telepíthető házimozi rendszerekhez, lapos tévékre, plazma tévékre, led tévékre egyaránt.  Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása.  Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása. 
4. sor Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása.  Gipszkarton szekrénybe épített LCD TV RGB LED szalagos háttérvilágítása.  LCD TV háttérvilágítás 3528x30-as típusú, kék színű flexibilis LED szalaggal. 
5. sor LCD TV háttérvilágítás 3528x30-as típusú, kék színű flexibilis LED szalaggal.  LCD TV háttérvilágítás 3528x30-as típusú, kék színű flexibilis LED szalaggal.  LCD TV háttérvilágítás 3528x30-as típusú, kék színű flexibilis LED szalaggal. 
6. sor LCD TV háttérvilágítás 3528x30-as típusú, kék színű flexibilis LED szalaggal.  LCD TV háttérvilágítás 3528x30-as típusú, kék színű flexibilis LED szalaggal.  Rejtett lapos képernyős TV megvilágítása. 
7. sor Rejtett lapos képernyős TV megvilágítása.  TV háttérvilágítás 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal, pillanatnyilag kék színnel világít.  TV háttérvilágítás 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal, pillanatnyilag kék színnel világít. 
8. sor Rusztikus fal és TV megvilágítása LED lámpákkal.  Hangulatvilágítás dekorációs lámpatestekkel (TV fölött).  Ha már moziszoba, akkor kötelező az irányfények, háttérfények kialakításáról is döntetnünk. Erről a készülék mögé szerelt ledsorok is gondoskodhatnak - Piros LED szalagos LCD TV háttérvilágítás (3528x60-as) 
9. sor Piros LED szalagos LCD TV háttérvilágítás (3528x60-as)  Vetítővászon változtatható színű világítása 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal.  Vetítővászon változtatható színű világítása 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal. 
10. sor Vetítővászon változtatható színű világítása 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal.  Vetítővászon változtatható színű világítása 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal.  Vetítővászon változtatható színű világítása 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal. 
11. sor Vetítővászon változtatható színű világítása 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal.  Vetítővászon változtatható színű világítása 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal.  Vetítővászon változtatható színű világítása 5050x30-as típusú RGB LED szalaggal. 

Vásárlói képek

Lábtér világítás kocsiban Mennyezet kék fénybenMennyezet lila fénybenMennyezet narancs fénybenNappali szoba RGB színváltós fénnyel és szekrény LED polcvilágítással (zöld)Nappali szoba RGB színváltós fénnyel és szekrény LED polcvilágítással (világoskék)Nappali szoba RGB színváltós fénnyel és szekrény LED polcvilágítással (sárga) Nappali szoba RGB színváltós fénnyel és szekrény LED polcvilágítással (kék) Nappali szoba RGB színváltós fénnyel és szekrény LED polcvilágítással (piros)Nappali szoba RGB színváltós fénnyel és szekrény LED polcvilágítással (lila)

8 vélemény, értékelés

#1 - Vellner Gábor
2012/11/04, 19:16
Érdeklődnék, hogy az első gipszkartonos tv fal megépítésénél az a fehér rész ami a tv és a hangfalak mögött van, amire gondolom ráragasztották az rgb szalagot az miből van? Ha tud segíteni megköszönném. Első sor első kép.
#2 - Vellner Gábor
2012/11/04, 19:19
És még egy kérdés. A gipszkarton fal tartja a tv-t vagy van egy konzol a tv-n ami fel van fúrva a falra?
#3 - Tályai Péter
2012/11/05, 11:01
Tisztelt Vellner Gábor!

A TV mögötti rész is gipszkartonnal lett burkolva. A TV, illetve a hangfalak úgy vannak körbeépítve gipszkartonnal, hogy a kivágott részekre az előlapi gipszkarton rálóg. Ennek a rálógó gipszkartonnak a hátlapjára van rögzítve a led szalag, így az a falat világítja meg, így alakul ki a szép egyenletes hangulatvilágítás.

A TV-t egy TV tartó konzol tartja, de ezzel kapcsolatban esetleg érdemes lehet kikérni egy gipszkartonos mester véleményét is, hátha neki van valami praktikus ötlete a megvalósítással kapcsolatban.

Remélem tudtam segíteni!
#4 - Vellner Gábor
2012/11/07, 13:43
Megtisztelt valaszaval es nagyon koszonom!!
#5 - Deltafrog kft
2012/12/15, 07:22
Tisztelt Vellner Gàbor!
Nem a gipszkarton fal tartja a TV-t, hanem azon a rèszen ahovà a TV tartò konzol esik a gipszkarton ės a fal közė egy 5cm vastag fa lap lett a falra erősítve, ez tartja a Tv-t. A LED szalag a bemėlyedėsek belsejènek illetve a külső rèsz oldalàra lett felragasztva.
Üdv.
B.P.
#6 - Tályai Péter
2012/12/17, 11:17
Tisztelt Uram!

A pontos leírást a többi érdeklődő, látogató nevében is köszöjük!
#7 - Herczeg Nóra
2015/08/09, 01:15
Üdvözlöm! Érdeklődnék, lehetne e kapni egy pontos meretet, anyag szüksegletet, ami ennek a gipszkartonnak a "megépítésehez" kellene :-)ugyanis pontosan ugyan ilyet szeretnénk az otthonunkba és egyszerűbb lenne az anyagokat beszerezni hozzá nem méregetni nagyon köszönöm a segítségüket!
#8 - Tályai Péter
2015/08/10, 08:19
Tisztelt Herczeg Nóra!

Sajnos pontos adatokkal nem szolgálhatok, mivel ezeket a fotókat is egy kedves vásárlónk bocsájtotta rendelkezésünkre. Azt javaslom, hogy a fényképeket mutassák meg a beépítést végző szakembernek, aki a helyszíni felmérést követően valószínűleg fog tudni segíteni ebben a kérdésben.

Az #5-ös hozzászólásban a Deltafrog Kft. részéről érkezett némi plusz információ, ez is jól jöhet a tervezéskor.

Remélem tudtam segíteni!

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése