Olcsó LED panel csupán 2990 Ft-ért!

Modernizált szerelvények - Legrand kapcsolók

Frissítve: 2019 március 18, hétfő Magazin: Bemutatók, tesztek
 
Modernizált szerelvények - Legrand kapcsolók - aljzatok - szabályzók
 
A különböző villamos szerelvények lakásunk fontos elemei. A villanykapcsolók helyének megválasztására szinte csak új lakás építésekor, vagy nagyobb volumenű belső átalakításkor van lehetőség. Érdemes tudni, hogy a kapcsolókat hosszú távra választják, általában 3-20 évente cserélik, így a kapcsolók helyét ennek megfelelően egy mindig kényelmesen megközelíthető-elérhető helyre javasolt beszerelni. A használati időhöz mérten érdemes a minőséget is megválasztani!
 
A modern kapcsoló korunk követelményeinek megfelelően nemcsak szép, hanem okos is! A szükséges funkciókon túl mára komfortérzetünk növelését is célozzák, így a hagyományos villanykapcsoló lehet éjszakai fénnyel ellátott vagy éppen fényerőszabályozós, de kapható külön kapcsoló redőnyök mozgatásához vagy éppen a hőfok szabályozásához. A Legrand Valena kínálatunk megtekinthető és megvásárolható: Valena kapcsolók, villanykapcsolók, dugaljak, konnektorok
 

Kapcsolók széles funkció választékkal:

 
Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen szerelvény típusok léteznek, és ezek funkciója mit lát el. A kapcsolásokat ábrákkal próbáljuk segíteni.
 

Kapcsoló (1/ 2/ 3 pólusú)

 

 
Hagyományos "villanykapcsoló" két állással (ki-, és bekapcsolva), az 1 pólusú kapcsoló csak a fázist, a két pólusú a fázist és a nullát is kapcsolja. A két pólusú kapcsoló vizes helyeken (pl. fürdőszoba) vagy kültéren használatos.
 
Kapcsoló működése, műszaki rajz, piktogram
 
Az 1,2 és 3 pólusú kapcsolóknál két állapot létezik: lekapcsolt, illetve felkapcsolt.
 
Kapcsolódó termékek:
 

Csillár kapcsoló

 

 
A csillár kapcsoló tulajdonképpen két darab kapcsoló egy házba építve. Segítségével egy helyről kapcsolhatunk két egymástól független világítótestet, pl. két áramkörös, többágú csillárokat, vagy több körre kötött süllyesztett szpot lámpás világítást.
 
 
Csillárkapcsoló működése, műszaki rajz, piktogram
 
 
A csillár kapcsoló alkalmazásakor négy állapot lehetséges: mindkét fényforrás világít (F3), csak az egyik / másik fényforrás világít (F1/F2), egyik fényforrás sem világít (L0).
 
Kapcsolódó termékek:
 

Váltókapcsoló (alternatív kapcsoló)

 
 
A folyosók, lépcsőházak, kerti utak mindkét végére helyezett kapcsolóval több helyről kapcsolhatjuk ugyanazt a lámpát, így használata rendkívül praktikus.
 
 
 
Váltókapcsoló működése, műszaki rajz, piktogram
 
 
Négy különböző állapot lehetséges két váltókapcsoló alkalmazásakor: a csatlakoztatott fényforrás világítani fog, ha: vagy mindkét kapcsoló lekapcsolt állásban van (F1), vagy mindkét kapcsoló felkapcsolt állásban van (F2). A másik két esetben (L1/L2) a fényforrás nem világít.
 
Kapcsolódó termékek:
 

Keresztkapcsoló

 
 
Keresztkapcsoló segítségével megoldható egy fényforrás három (vagy több) helyről való kapcsolása. Pl. családi ház külső világítása esetén a ház elején, a ház végén és a ház közepén (pl. bejárat) lévő kapcsolóval kapcsolhatjuk a világítást.
 
 
Keresztkapcsoló működése, műszaki rajz, piktogram
 
 
Keresztkapcsoló használata esetén nyolc állapot lehetséges, melyeket nem sorolunk fel, de a lényeg a rajzon: a bal oldali lekapcsolt állapotok bármelyikéből, bármelyik kapcsolót átbillentve felkapcsolt állapothoz jutunk.
 
Kapcsolódó termékek:
 

Nyomógombok

 
 
Csengőkhöz, lépcsőházi világításokhoz, relékhez, ajtók-kapuk nyitásához is beszerelhető a nyomókapcsoló. A kapcsoló belsejében egy rugó kényszeríti vissza a kapcsolót eredeti helyzetébe, így a c satlakoztatott fogyasztó csak addig üzemel, amíg a nyomógombot nyomva tartjuk (pl. csengő). Amennyiben időkapcsolóhoz (pl. lépcsőház világítás) vagy automata kapukhoz használjuk, úgy a működés idejét nem a nyomva tartás ideje, hanem a csatlakoztatott automatika határozza meg - ezeket jellemzően impulzuskapcsolással oldják meg: a csendő nyomógomb ad egy impulzust a relének, mely kapcsolja a rá csatlakoztatott fogyasztót.
 
Kapcsolódó termékek:
 

Kapcsolók fényjelzéssel

 
 
A fényjelzés a kapcsolás helyzetét mutatja, de emellett az éjszakai tájékozódásban is segítséget nyújthatnak. A fényjel legtöbbször a billenő felületen helyezkedik el.
 
Kapcsolódó termékek:
 

Kapcsolók piktogrammal

 
 
A kapcsolók felismerését ábrákkal is segíthetjük, így például a kapcsolókon látható lámpajel, csengőjel, kulcsjel, 0-1 állapotjel, irányjelző, lépcsőjel szimbólumok utalnak a rendeltetésre.
 

Feliratozható nyomógombok

 
 
A nyomógombok (pl. több lakás csengői esetén) beazonosításához nagy segítséget nyújtanak az etikettezhető kapcsolók, amelynél a billenőfelületen kialakított feliratmező lehetőséget ad a címkézéshez. A megnevezés tartalmazhatja a helyiség nevét (raktár, iroda), a lakó nevét, stb.
 

Fényerő szabályozás - dimmerek

 
 
A fényerőszabályozóval kedvünknek, igényünknek megfelelően állíthatjuk be a világítás erejét. A mennyezeti lámpák, rejtett világítások erősségének szabályozásával félhomályt teremthetünk a meghitt beszélgetésekhez, vagy fényárt a nagy vacsorákhoz! Használatával egyben energiát is megtakaríthatunk. Felhívjuk figyelmüket, hogy pillanatnyilag csak a halogén lámpákat lehet maradéktalanul fényerő szabályozni. A 230 Voltos LED lámpák dimmelhető változatai sem minden esetben működnek együtt a fényerő szabályzókkal.
 
Kiválóan fényerő szabályozható energiatakarékos termékek azonban a 12V vagy 24V feszültségről működő LED szalagok, LED modulok, azonban ezekhez LED tápegységre és kisfeszültségű LED dimmerre van szükség.
 
Kapcsolódó termékek:
 

Redőnykapcsoló

 
 
Intelligens házakban egyre sűrűbben találkozunk motoros redőnyökkel, amelyek mozgatásához alkalmazhatunk redőnyvezérlőt. A redőnyvezérlők a legtöbb esetben két gombosak, a rájuk rajzolt piktogram szerint mozgatják a redőnyöket, megfelelő bekötés esetén...
 
Kapcsolódó termékek:
 

Szobahőmérséklet szabályozás - termosztátok

 
 
A konyhák, nappalik, hálószobák hőmérsékletének beállítását diszkréten valósíthatjuk meg a falra szerelt tekerőgombos termosztáttal. Használható a helyiségben lévő hőmérséklet szabályozására, a fűtés beállítására.
 
Kapcsolódó termékek:
 

Mozgásérzékelő

 
 
A mozgásérzékelő megkönnyítheti a mindennapi életet. Beépítésével a világítás mindig csak ott tartózkodásunk idejére lép működésbe, így érkezéskor felkapcsol, távozáskor kialszik a villany. Szerelhetjük ritkán használt szobákba (előszoba, pince, wc, mellékhelyiség) vagy olyan helyiségekbe, ahol csak rövid ideig vagyunk (folyosó, lépcsőház, közlekedő). Sajnos a Valena család nem túl sok mozgásérzékelőt tartalmaz, azonban áruházunk kínálatában esetleg találhatnak megfelelő terméket: Mozgásérzékelők
 
Kapcsolódó termékek:
 

Színválaszték

 
A nagy kapcsoló család gyártók (Siemens, Prodax / Schneider, Gira, Kopp, Legrand, Düvi, Makel, Fede, stb) nemcsak a minél szélesebb alkalmazhatóságot célozzák meg, hanem a külső megjelenésre is figyelmet fordítanak. A hagyományos műanyagon túl sokszor fa, fém, üveg, trópusi fa alapanyagú kerettel kínálják a kapcsolókat, amelyekkel különleges hatást csempészhetünk a falakra! Mindezek ellenére a kapcsolók-keretek között még mindig legnépszerűbbek a hagyományos vonalvezetésű, natúr-föld színű családok, amelyekhez évekkel később is megtaláljuk a megfelelő falszínt és belső berendezési tárgyakat.
 
Legrand Valena aljzatok, kapcsolók a Természetes stílus színeiben
 
Ha nincs ideje villanyszerelési szaküzletben vásárolni, tekintse meg minőségi villanykapcsoló, dugalj és egyéb villamossági szerelvény kínálatunkat! Webáruházunkban több szerelvénycsaládot kínálunk, amelyből a klasszikus, a trendi és az egyszerű vonalvezetésű típusok is megtalálhatóak!
 
 

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

1 év
10% akció

Valena 1 pólusú kapcsoló (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Akciós ár: 2 154 Ft /darab
2 394 Ft (-10%)

2.

1 év
10% akció

Valena 1 pólusú kapcsoló (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Akciós ár: 1 917 Ft /darab
2 130 Ft (-10%)

3.

1 év
10% akció

Valena 1 pólusú kapcsoló (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Akciós ár: 1 919 Ft /darab
2 132 Ft (-10%)

4.

1 év

Valena 1 pólusú kapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 844 Ft /darab

5.

1 év

Valena 1 pólusú kapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 609 Ft /darab

6.

1 év

Valena 1 pólusú kapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 766 Ft /darab

7.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 430 Ft /darab

8.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 031 Ft /darab

9.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 296 Ft /darab

10.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó csengőjellel (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 281 Ft /darab

11.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó csengőjellel (250V~/10AX) elefántcsont
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 263 Ft /darab

12.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó csengőjellel (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 144 Ft /darab

13.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó lámpajellel (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 270 Ft /darab

14.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó lámpajellel (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 333 Ft /darab

15.

1 év

Valena 1 pólusú nyomó lámpajellel (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 209 Ft /darab

16.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 369 Ft /darab

17.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 579 Ft /darab

18.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 432 Ft /darab

19.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló (250V~/16AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 3 924 Ft /darab

20.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló (250V~/16AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 412 Ft /darab

21.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló (250V~/16AX) fehér
Raktáron: 1 darab

Ár: 3 412 Ft /darab

22.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) alu.
3 munkanapon belül

Ár: 3 544 Ft /darab

23.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 328 Ft /darab

24.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 328 Ft /darab

25.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló ellenőrzőfény (250V~/16AX) ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 508 Ft /darab

26.

1 év

Valena 2 pólusú kapcsoló ellenőrzőfény (250V~/16AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 508 Ft /darab

27.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat csapófedéllel, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 304 Ft /darab

28.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat csapófedéllel, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 165 Ft /darab

29.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat csapófedéllel, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 165 Ft /darab

30.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat gyermekvédelemmel, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 190 Ft /darab

31.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat gyermekvédelemmel, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 003 Ft /darab

32.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat gyermekvédelemmel, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 003 Ft /darab

33.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat komplett, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 212 Ft /darab

34.

1 év
10% akció

Valena 2P+F csatlakozóaljzat komplett, elefántcsont
Raktáron: 3 darab

Akciós ár: 1 858 Ft /darab
2 065 Ft (-10%)

35.

1 év
10% akció

Valena 2P+F csatlakozóaljzat komplett, fehér
3 munkanapon belül

Akciós ár: 1 999 Ft /darab
2 221 Ft (-10%)

36.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat komplett, kiemelővel, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 455 Ft /darab

37.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat komplett, kiemelővel, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 268 Ft /darab

38.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat komplett, kiemelővel, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 027 Ft /darab

39.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat reteszelt, piros betéttel
3 munkanapon belül

Ár: 3 026 Ft /darab

40.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat sárga betéttel
3 munkanapon belül

Ár: 2 747 Ft /darab

41.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat zöld betéttel
3 munkanapon belül

Ár: 2 747 Ft /darab

42.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 1 973 Ft /darab

43.

1 év
10% akció

Valena 2P+F csatlakozóaljzat, elefántcsont
3 munkanapon belül

Akciós ár: 1 421 Ft /darab
1 578 Ft (-10%)

44.

1 év

Valena 2P+F csatlakozóaljzat, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 1 508 Ft /darab

45.

1 év

Valena 2x2P+F csatlakozóaljzat gyerekvéd., komplett, alum
3 munkanapon belül

Ár: 3 656 Ft /darab

46.

1 év

Valena 2x2P+F csatlakozóaljzat gyerekvéd., komplett, ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 356 Ft /darab

47.

1 év

Valena 2x2P+F csatlakozóaljzat gyerekvéd., komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 180 Ft /darab

48.

1 év

Valena 2x2P+F csatlakozóaljzat komplett, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 3 237 Ft /darab

49.

1 év

Valena 2x2P+F csatlakozóaljzat komplett, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 054 Ft /darab

50.

1 év

Valena 2x2P+F csatlakozóaljzat komplett, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 237 Ft /darab

51.

1 év

Valena 3 pólusú kapcsoló (400V~/10A) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 4 466 Ft /darab

52.

1 év

Valena 3 pólusú kapcsoló (400V~/10A) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 4 199 Ft /darab

53.

1 év

Valena 3 pólusú kapcsoló (400V~/10A) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 4 199 Ft /darab

54.

1 év

Valena Cat. 5e UTP aljzat dupla, körmös, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 6 459 Ft /darab

55.

1 év

Valena Cat. 5e UTP aljzat dupla, körmös, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 6 776 Ft /darab

56.

1 év

Valena Cat. 5e UTP aljzat dupla, körmös, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 6 776 Ft /darab

57.

1 év

Valena Cat. 5e UTP aljzat, körmös, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 4 260 Ft /darab

58.

1 év

Valena Cat. 5e UTP aljzat, körmös, elefántcsont
Raktáron: 5 darab

Ár: 4 260 Ft /darab

59.

1 év

Valena Cat. 5e UTP aljzat, körmös, fehér
Raktáron: 3 darab

Ár: 4 629 Ft /darab

60.

1 év

Valena csillár kapcsoló (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 795 Ft /darab

61.

1 év

Valena csillár kapcsoló (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 552 Ft /darab

62.

1 év

Valena csillár kapcsoló (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 552 Ft /darab

63.

1 év

Valena csillár kapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 4 277 Ft /darab

64.

1 év

Valena csillár kapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 4 020 Ft /darab

65.

1 év

Valena csillár kapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 4 262 Ft /darab

66.

1 év

Valena csillárkapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 4 455 Ft /darab

67.

1 év

Valena csillárkapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 4 190 Ft /darab

68.

1 év

Valena csillárkapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 4 190 Ft /darab

69.

1 év

Valena egypólusú nyomó csengőjel+jelzőf. (12V~/10AX) ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 660 Ft /darab

70.

1 év

Valena egypólusú nyomó csengőjel+jelzőf. (12V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 660 Ft /darab

71.

1 év

Valena egypólusú nyomó csengőjel+jelzőf. (250V~/10AX) alu.
3 munkanapon belül

Ár: 2 798 Ft /darab

72.

1 év

Valena egypólusú nyomó csengőjel+jelzőf. (250V~/10AX) ecs
Raktáron: 2 darab

Ár: 2 630 Ft /darab

73.

1 év

Valena egypólusú nyomó csengőjel+jelzőf. (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 630 Ft /darab

74.

1 év

Valena egypólusú nyomó jelzőf.+címketartó (12V~/10AX) alu.
3 munkanapon belül

Ár: 2 281 Ft /darab

75.

1 év

Valena egypólusú nyomó jelzőf.+címketartó (12V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 144 Ft /darab

76.

1 év

Valena egypólusú nyomó lámpajel+jelzőf. (250V~/10AX) alu.
3 munkanapon belül

Ár: 3 005 Ft /darab

77.

1 év

Valena egypólusú nyomó lámpajel+jelzőf. (250V~/10AX) ecs.
3 munkanapon belül

Ár: 2 676 Ft /darab

78.

1 év

Valena egypólusú nyomó lámpajel+jelzőf. (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 676 Ft /darab

79.

1 év

Valena forgatóg. fényerőszabályzó 100-1000W ELV alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 37 301 Ft /darab

80.

1 év

Valena forgatóg. fényerőszabályzó 100-1000W ELV elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 35 073 Ft /darab

81.

1 év

Valena forgatóg. fényerőszabályzó 100-1000W ELV fehér
3 munkanapon belül

Ár: 35 073 Ft /darab

82.

1 év

Valena forgatóg. fényerőszabályzó 40-400W alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 13 710 Ft /darab

83.

1 év

Valena forgatóg. fényerőszabályzó 40-400W elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 12 894 Ft /darab

84.

1 év

Valena forgatóg. fényerőszabályzó 40-400W fehér
3 munkanapon belül

Ár: 14 429 Ft /darab

85.

1 év

Valena húzózsinóros váltóérintkezős nyomó (250V~/10AX) alu
3 munkanapon belül

Ár: 5 013 Ft /darab

86.

1 év

Valena húzózsinóros váltóérintkezős nyomó (250V~/10AX) ecs.
3 munkanapon belül

Ár: 4 871 Ft /darab

87.

1 év

Valena húzózsinóros váltóérintkezős nyomó (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 4 871 Ft /darab

88.

1 év

Valena keresztkapcsoló (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 3 336 Ft /darab

89.

1 év

Valena keresztkapcsoló (250V~/10AX) elefántcsont
Raktáron: 1 darab

Ár: 2 967 Ft /darab

90.

1 év

Valena keresztkapcsoló (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 320 Ft /darab

91.

1 év

Valena keresztkapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 4 253 Ft /darab

92.

1 év

Valena keresztkapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 576 Ft /darab

93.

1 év

Valena keresztkapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 775 Ft /darab

94.

1 év

Valena kettős váltóérintkező nyomó (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 3 111 Ft /darab

95.

1 év

Valena kettős váltóérintkező nyomó (250V~/10AX) elefántcsont
Raktáron: 6 darab

Ár: 2 924 Ft /darab

96.

1 év

Valena kettős váltóérintkező nyomó (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 924 Ft /darab

97.

1 év

Valena komfort szobatermosztát, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 35 322 Ft /darab

98.

1 év

Valena komfort szobatermosztát, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 34 343 Ft /darab

99.

1 év

Valena komfort szobatermosztát, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 22 759 Ft /darab

100.

1 év

Valena mozgásérzékelős kapcsoló 60-300W elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 10 348 Ft /darab

101.

1 év

Valena nyomógombos fényerőszabályzó 40-400W ELV alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 14 474 Ft /darab

102.

1 év

Valena nyomógombos fényerőszabályzó 40-400W ELV ecsont
Raktáron: 2 darab

Ár: 13 612 Ft /darab

103.

1 év

Valena nyomógombos fényerőszabályzó 40-400W ELV fehér
3 munkanapon belül

Ár: 14 429 Ft /darab

104.

1 év

Valena nyomógombos fényerőszabályzó 40-600W ELV alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 20 696 Ft /darab

105.

1 év

Valena nyomógombos fényerőszabályzó 40-600W ELV ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 19 461 Ft /darab

106.

1 év

Valena nyomógombos fényerőszabályzó 40-600W ELV fehér
3 munkanapon belül

Ár: 19 461 Ft /darab

107.

1 év

Valena redőnykapcsoló mechanikus retesszel, alumínium
Raktáron: 6 darab

Ár: 3 549 Ft /darab

108.

1 év

Valena redőnykapcsoló mechanikus retesszel, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 448 Ft /darab

109.

1 év

Valena redőnykapcsoló mechanikus retesszel, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 448 Ft /darab

110.

1 év

Valena RJ11 telefon aljzat, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 4 565 Ft /darab

111.

1 év

Valena RJ11 telefon aljzat, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 4 910 Ft /darab

112.

1 év

Valena RJ11 telefon aljzat, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 4 372 Ft /darab

113.

1 év

Valena RJ11 telefon dupla aljzat, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 5 419 Ft /darab

114.

1 év

Valena RJ11 telefon dupla aljzat, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 5 520 Ft /darab

115.

1 év

Valena RJ11 telefon dupla aljzat, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 5 520 Ft /darab

116.

1 év

Valena RJ45 ISDN telefon aljzat, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 5 184 Ft /darab

117.

1 év

Valena RJ45 ISDN telefon aljzat, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 5 184 Ft /darab

118.

1 év

Valena RJ45 ISDN telefon aljzat, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 5 184 Ft /darab

119.

1 év

Valena standard szobatermosztát, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 28 671 Ft /darab

120.

1 év

Valena standard szobatermosztát, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 26 959 Ft /darab

121.

1 év

Valena standard szobatermosztát, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 26 959 Ft /darab

122.

1 év

Valena szobatermosztát padlófűtéshez, alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 44 092 Ft /darab

123.

1 év

Valena szobatermosztát padlófűtéshez, elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 42 868 Ft /darab

124.

1 év

Valena szobatermosztát padlófűtéshez, fehér
3 munkanapon belül

Ár: 42 868 Ft /darab

125.

1 év

Valena váltókapcsoló (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 430 Ft /darab

126.

1 év

Valena váltókapcsoló (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 296 Ft /darab

127.

1 év

Valena váltókapcsoló (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 296 Ft /darab

128.

1 év

Valena váltókapcsoló (250V~/16AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 412 Ft /darab

129.

1 év

Valena váltókapcsoló (250V~/16AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 412 Ft /darab

130.

1 év

Valena váltókapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 2 844 Ft /darab

131.

1 év

Valena váltókapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 675 Ft /darab

132.

1 év

Valena váltókapcsoló ellenőrzőfény (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 675 Ft /darab

133.

1 év

Valena váltókapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 3 003 Ft /darab

134.

1 év

Valena váltókapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 823 Ft /darab

135.

1 év

Valena váltókapcsoló jelzőfény (250V~/10AX) fehér
Raktáron: 2 darab

Ár: 2 823 Ft /darab

136.

1 év

Valena váltókapcsoló jelzőfény (250V~/16AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 3 733 Ft /darab

137.

1 év

Valena váltókapcsoló jelzőfény (250V~/16AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 508 Ft /darab

138.

1 év

Valena váltókapcsoló kettős (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 3 882 Ft /darab

139.

1 év

Valena váltókapcsoló kettős (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 4 002 Ft /darab

140.

1 év

Valena váltókapcsoló kettős (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 4 002 Ft /darab

141.

1 év

Valena váltókapcsoló kettős jelzőfény (250V~/10AX) alumínium
3 munkanapon belül

Ár: 4 455 Ft /darab

142.

1 év

Valena váltókapcsoló kettős jelzőfény (250V~/10AX) ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 4 190 Ft /darab

143.

1 év

Valena váltókapcsoló kettős jelzőfény (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 4 423 Ft /darab

144.

1 év

Valena-keret alumínium-ezüst, (1-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 273 Ft /darab

145.

1 év

Valena-keret alumínium-ezüst, vízszintes (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 2 673 Ft /darab

146.

1 év

Valena-keret alumínium-ezüst, vízszintes (3-as)
3 munkanapon belül

Ár: 4 074 Ft /darab

147.

1 év

Valena-keret alumínium-ezüst, vízszintes (4-es)
Raktáron: 2 darab

Ár: 6 073 Ft /darab

148.

1 év

Valena-keret alumínium-ezüst, vízszintes (5-ös)
3 munkanapon belül

Ár: 6 994 Ft /darab

149.

1 év

Valena-keret alumínium, (1-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 030 Ft /darab

150.

1 év

Valena-keret alumínium, vízszintes (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 945 Ft /darab

151.

1 év

Valena-keret alumínium, vízszintes (3-as)
3 munkanapon belül

Ár: 2 623 Ft /darab

152.

1 év

Valena-keret alumínium, vízszintes (4-es)
3 munkanapon belül

Ár: 4 383 Ft /darab

153.

1 év

Valena-keret alumínium, vízszintes (5-ös)
3 munkanapon belül

Ár: 4 893 Ft /darab

154.

1 év

Valena-keret elefántcsont-arany, (1-es)
3 munkanapon belül

Ár: 905 Ft /darab

155.

1 év

Valena-keret elefántcsont-arany, függőleges (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 901 Ft /darab

156.

1 év

Valena-keret elefántcsont-arany, vízszintes (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 901 Ft /darab

157.

1 év

Valena-keret elefántcsont-arany, vízszintes (3-as)
3 munkanapon belül

Ár: 2 894 Ft /darab

158.

1 év

Valena-keret elefántcsont-arany, vízszintes (4-es)
3 munkanapon belül

Ár: 4 071 Ft /darab

159.

1 év

Valena-keret elefántcsont-arany, vízszintes (5-ös)
3 munkanapon belül

Ár: 5 248 Ft /darab

160.

1 év

Valena-keret elefántcsont, (1-es)
Raktáron: 8 darab

Ár: 379 Ft /darab

161.

1 év

Valena-keret elefántcsont, függőleges (4-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 402 Ft /darab

162.

1 év

Valena-keret elefántcsont, függőleges (5-ös)
3 munkanapon belül

Ár: 1 672 Ft /darab

163.

1 év

Valena-keret elefántcsont, vízszintes (2-es)
Raktáron: 5 darab

Ár: 686 Ft /darab

164.

1 év

Valena-keret elefántcsont, vízszintes (3-as)
Raktáron: 3 darab

Ár: 965 Ft /darab

165.

1 év

Valena-keret elefántcsont, vízszintes (4-es)
Raktáron: 3 darab

Ár: 1 695 Ft /darab

166.

1 év

Valena-keret elefántcsont, vízszintes (5-ös)
Raktáron: 2 darab

Ár: 1 895 Ft /darab

167.

1 év
10% akció

Valena-keret fehér-ezüst, (1-es)
Raktáron: 1 darab

Akciós ár: 1 010 Ft /darab
1 122 Ft (-10%)

168.

1 év
11% akció

Valena-keret fehér-ezüst, függőleges (2-es) - Kifutó!
Raktáron: 2 darab

Akciós ár: 1 690 Ft /darab
1 901 Ft (-11%)

169.

1 év
10% akció

Valena-keret fehér-ezüst, függőleges (3-as)
3 munkanapon belül

Akciós ár: 2 890 Ft /darab
3 211 Ft (-10%)

170.

1 év
10% akció

Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (2-es)
Raktáron: 1 darab

Akciós ár: 2 004 Ft /darab
2 227 Ft (-10%)

171.

1 év
10% akció

Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (3-as)
3 munkanapon belül

Akciós ár: 2 890 Ft /darab
3 211 Ft (-10%)

172.

1 év
10% akció

Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (4-es)
3 munkanapon belül

Akciós ár: 4 066 Ft /darab
4 518 Ft (-10%)

173.

1 év
10% akció

Valena-keret fehér-ezüst, vízszintes (5-ös)
3 munkanapon belül

Akciós ár: 5 242 Ft /darab
5 824 Ft (-10%)

174.

1 év

Valena-keret fehér, (1-es)
Raktáron: 4 darab

Ár: 427 Ft /darab

175.

1 év

Valena-keret fehér, függőleges (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 686 Ft /darab

176.

1 év

Valena-keret fehér, vízszintes (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 727 Ft /darab

177.

1 év

Valena-keret fehér, vízszintes (3-as)
3 munkanapon belül

Ár: 966 Ft /darab

178.

1 év

Valena-keret fehér, vízszintes (4-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 695 Ft /darab

179.

1 év

Valena-keret fehér, vízszintes (5-ös)
3 munkanapon belül

Ár: 2 120 Ft /darab

180.

1 év

Valena-keret fekete-ezüst, (1-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 855 Ft /darab

181.

1 év

Valena-keret fekete-ezüst, vízszintes (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 3 676 Ft /darab

182.

1 év

Valena-keret fekete-ezüst, vízszintes (3-as)
3 munkanapon belül

Ár: 5 601 Ft /darab

183.

1 év

Valena-keret fekete-ezüst, vízszintes (4-es)
3 munkanapon belül

Ár: 7 564 Ft /darab

184.

1 év

Valena-keret fekete-ezüst, vízszintes (5-ös)
3 munkanapon belül

Ár: 10 153 Ft /darab

185.

1 év

Valena-keret kristály, (1-es)
3 munkanapon belül

Ár: 679 Ft /darab

186.

1 év

Valena-keret kristály, függőleges (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 072 Ft /darab

187.

1 év

Valena-keret kristály, vízszintes (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 1 072 Ft /darab

188.

1 év

Valena-keret kristály, vízszintes (3-as)
3 munkanapon belül

Ár: 1 497 Ft /darab

189.

1 év

Valena-keret kristály, vízszintes (4-es)
3 munkanapon belül

Ár: 2 415 Ft /darab

190.

1 év

Valena-keret kristály, vízszintes (5-ös)
3 munkanapon belül

Ár: 3 187 Ft /darab

191.

1 év

Valena-keret wengedekor-ezüst, (1-es)
Raktáron: 1 darab

Ár: 1 657 Ft /darab

192.

1 év

Valena-keret wengedekor-ezüst, függőleges (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 3 482 Ft /darab

193.

1 év

Valena-keret wengedekor-ezüst, vízszintes (2-es)
3 munkanapon belül

Ár: 3 482 Ft /darab

194.

1 év

Valena-keret wengedekor-ezüst, vízszintes (3-as)
3 munkanapon belül

Ár: 5 306 Ft /darab

195.

1 év

Valena-keret wengedekor-ezüst, vízszintes (4-es)
3 munkanapon belül

Ár: 7 463 Ft /darab

196.

1 év

Valena-keret wengedekor-ezüst, vízszintes (5-ös)
3 munkanapon belül

Ár: 9 617 Ft /darab

197.

1 év

Valena-vízm. 1 pólusú kapcsoló, IP44, (250V~/10AX) ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 005 Ft /darab

198.

1 év

Valena-vízm. 1 pólusú kapcsoló, IP44, (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 186 Ft /darab

199.

1 év

Valena-vízm. 1 pólusú nyomó csengő, IP44, (250V~/10AX) ecs
3 munkanapon belül

Ár: 2 846 Ft /darab

200.

1 év

Valena-vízm. 1 pólusú nyomó csengő, IP44, (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 846 Ft /darab

201.

1 év

Valena-vízm. 2 pólusú kapcsoló, IP44, (250V~/10AX) ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 107 Ft /darab

202.

1 év

Valena-vízm. 2 pólusú kapcsoló, IP44, (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 107 Ft /darab

203.

1 év

Valena-vízm. 2P+F aljzat, csapfed, IP44, (250V~/10AX) ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 2 825 Ft /darab

204.

1 év

Valena-vízm. 2P+F aljzat, csapfed, IP44, (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 2 995 Ft /darab

205.

1 év

Valena-vízm. keret beltéri mechanizmusokhoz, IP44 elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 1 254 Ft /darab

206.

1 év

Valena-vízm. keret beltéri mechanizmusokhoz, IP44 fehér
3 munkanapon belül

Ár: 1 306 Ft /darab

207.

1 év

Valena-vízm. váltókapcsoló kettős, IP44 (250V~/10AX) ecsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 626 Ft /darab

208.

1 év

Valena-vízm. váltókapcsoló kettős, IP44 (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 827 Ft /darab

209.

1 év

Valena-vízm. váltókapcsoló, IP44 (250V~/10AX) elefántcsont
3 munkanapon belül

Ár: 3 005 Ft /darab

210.

1 év

Valena-vízm. váltókapcsoló, IP44 (250V~/10AX) fehér
3 munkanapon belül

Ár: 3 005 Ft /darab

Vásárlói képek

LED panel fürdőszobábanFelújított fürdőszoba LED panel lámpákkalHármas fali konnektor fekete-aluszürkeKettes fekete dugaljFekete-ezüst-aluszürke kettes konnektorKettes fekete fali dugalj falonCsapfedeles dugalj csempézett falonCsapfedeles dugalj fürdőszobábanHármas fali aljzat elefántcsont színbenFehér konnektorok festés közben

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése