Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett!

RGB LED panel készítése házilag: Csináld magad!

Frissítve: 2019 március 14, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
RGB LED panel készítése, szerelése házilag. Csináld magad! DIY
 
RGB LED panel készítése házilag: Csináld magad!
 
A fehér fényű LED panelektől roskadásig vannak a polcok, azonban a színes, RGB változatok valami miatt nagyon ellenszenvesek a gyártóknak. Néhány éve kikönyörögtünk kínai barátainktól néhány szállítmányt, azonban miután az utolsó sohasem érkezett meg, illetve bőven kaptunk levegőt két RGB LED panel értékesítése közben, nem erőltettük nagyon.
 
A téma azonban azóta is folyamatosan napirenden van, beszállítóinknál RGB LED panel azonban továbbra sem érhető el.
 
Egy ilyen RGB LED panelt fogunk készíteni
 
Egy ilyen színesen világító, RGB LED panelt fogunk készíteni
 
Még nem találkoztam olyan feladattal, amit nem lehet megoldani. Már ötven éve járt ember a holdon, egy RGB LED panel meg nem rakétatudomány. Néhány résszel ezelőtt az Egyedi LED panel tartókban már szétcincáltunk egy LED panelt, láttuk, hogy marha nehéz benne kárt tenni, így most megtesszük, amit meg kell tenni: ebben az ANRO WORKSHOP-ban RGB LED panelt fogunk készíteni! Az elkészült RGB LED panel egy olyan lámpatest lesz, amiben a fény színét igényünk szerint változtathatjuk - ha ezt a meglévő RGB vezérlő is támogatja - tehát lényegében egy színváltós mennyezeti lámpát kapunk eredményül.
 
Az előző alkalomhoz hasonlatosan, most is a videós bemutatóval kezdeném. Lesz hangom is, nem kell tőle megijedni, azonban figyelni talán érdemes lehet rá.
 
 
Hozzávalók egy RGB LED panelhez:
 
Természetesen szükségünk lesz néhány alkatrészre, de mindegyiket, szerintem akár azonnal, raktárról is tudjuk biztosítani:
 
 
Az alábbi két képen megtekinthető, hogy én melyik termékeket választottam ki a kínálatunkból. A második kép csak a tápegység miatt került be, mert már anyira csavarozhatnékom volt, hogy elfelejtettem az első képre rátenni.
 
RGB LED panel készítése házilag, hozzávalók: RGB LED panel, RGB LED szalag, RGB vezérlő A fenti képről lemaradt, de az RGB LED szalagokhoz szükség van egy 12 Voltos tápegységre is.
 
LED panelből maradtam a V-TAC LED paneljeinél, ebből is a 120x30cm-es méretnél, de már a takarékosabb, 29 Wattot fogyasztó típusnál. Ennek is ugyanúgy 3600 lumen a fényárama, mint a 45 Wattos LED panelnek, csak 30%-al kevesebb áramot fogyaszt.
 
 

 
RGB LED vezérlőből nálam az örök favorit a MiLight 4 zónás vezérlője és távirányítója. Számomra ez a legkönnyebben kezelhető és változatos szolgáltatásaival nem is nagyon tud szembeszállni semmi:
 
 • Négy különálló zóna vezérlése.
 • Egy gombnyomással azonnal fehér szín, RGB és RGBW LED szalag esetén is!
 • Mobiltelefonról, WiFi-n keresztül is vezérelhető.
 • Ehhez tisztességes applikáció mind iOS, mind Android környezetben.
 • Könnyű programozás.
 • A távirányító fekete gombokkal is elérhető, illetve van hozzájuk fali tartó is.
 • A vezérlőn a DC csatlakozóból két típus ís beépítésre került, így bármilyen tápegységgel átalakító nélkül használható
 • Akinek beindul tőle a nyálelválasztása (pl. mint nekem), annak: Arduino MiLight vezérlés
 
Az egyetlen negatívum, hogy gyárilag nincs benne elem, de nyilván azt is tudunk hozzá biztosítani. 2 db AAA elem szükséges, tessenek betenni a kosárba a távirányító mellé, mert roppant bántó tud lenni ha este, a szerelés végén, amikor már semmi sincs nyitva, kiderül, hogy mégsem lesz ma fényorgia, mert nincs elem.
 
 

 
Tulajdonképpen csupán erre a néhány alkatrészre van szükség és máris nekizuhanhatunk a szerelésnek.
 
 
Szedjük szét a LED panelt!
 
Most is megnézhetitek a LED panel szétszerelését, akár a fenti Lumiére fivérek által kitalált mozgóképen, vagy maradhatunk a fotós bemutatónál is. A fotókat egyébként köszönjünk meg a francia államnak, akik voltak olyan tökösek, hogy megváltották a találmányt D. Lajostól és N. Józseftől, majd odaajándékozták az egész világnak, hogy bárki szabadon fényképezhessen. Jogdíj fizetése nélkül az egész világon! Már 180 éve!
 
Persze, ez kedves kis országunkban nem így van, és ezt mindenki jól tudja, aki vett már memóriakártyát a fényképezőgépbe... Mondjuk, cserébe mindannyiónkat megillet a szerzői jogorvoslat, amit a jogdíjkezelő térítésmentesen végez el... Aha, persze...
 
És erről meg az jut az eszembe, hogy nehéz lenne még egy olyan nyelvet találni, ahol két állítás tagadást jelent: Aha, persze...
 
A LED panel hátlapjának leszerelése és a szivacs távtartók. Egy vékony fehér műanyag lap veri vissza fényt a LED panelben.
 
A fény elosztásáért felelős, savmart plexi lap a LED panel szendvicsszerkezetében. Surface Mount Device 2835 Chip On Board LED-ek a 30x120cm-es LED panel nagy fényerejű LED világításáért.
 
Akik folyamatosan követnek mindket, azok már találkozhattak a LED panel szendvicsszerkezetének bemutatásával, de ím egy gyors összefoglaló, hogy új látogatóink se a sötétben tapogatózzanak. Illetve, felőlem ott és azt csinálnak, amit akarnak, de csak ezért kár lenne:
 
 • Alumínium hátlap, egy vesszőkaska csavarral rögzítve. Végül is ez merevíti ki az egész LED panelt.
 • A hátlap és a plexi rétegek között némi szivacsot is találhatunk, ami a távtartó szerepét tölti be, illetve leszorítja a plexiket a kerethez, mert amúgy nagyon csörögnének szállítás közben...
 • Egy vékony, fehér műanyag lap, ami a LED panel hátlapjáról veri vissza az oda érkező fényt.
 • Egy mintásan savmart, átlátszó plexi lap, ez a fény egyenletes elosztásáért felel, lévén LED csak az egyik oldalán van a LED panelnek.
 • A legalsó réteg pedig egy kb 1.5 mm hajlékony, de masszív, opál plexi lap. Ez homogenizálja a fényt, illetve véd a külső behatások ellen.
 • Alumínium keret.
 • Alumínium alaplapra forrasztott SMD 2835-ös LED chipek, 120 lumen/Watt energiahatékonysággal.
 
Láthatólag nem túl bonyolult. Eredeti tervem az volt, hogy a meglévő fehér LED csíkot kicserélem egy RGB LED szalagra és lehet örülni. Azonban a V-TAC magasan képzett mérnökei (a Rila hegységben van a suli) gondoltak rám, és hagytak nekem, illetve az RGB LED szalagnak is helyet a LED panelben. Innen is üdvözlöm őket, és üzenem nekik, hogy már nagyon sokat gondoltam rájuk....
 
Így aztán menet közben változtattam: bent marad a fehér LED is, illetve beépítjük a másik oldalra az RGB LED szalagot, így máris két különböző típusú LED panelünk lesz egyszerre:
 
 • egy hatékony, nagy fényerejű, fehér fényű LED panel
 • illetve, egy dekoratív, változtatható színű és fényerejű RGB LED panel
 
A fehér LED panelt mondjuk köthetjük a már meglévő világítási körre, villanykapcsolóval így kapcsolhatjuk. Az RGB színekhez használatához meg lesz egy RGB vezérlőnk, ha van fent még egy vezeték, második világítási kör. Nagyon cukor megoldás, lehet mégjobban örülni.
 
Alakítsuk át a fehér fényű LED panelt színváltós RGB panellé: LED szalag beragasztása
 
Szóval még annál is könnyebb dolgunk lesz, mint elterveztük, hiszen csak kidobjuk a képen látható szivacs távtartót és már van is helyünk az RGB LED szalagnak. Pedig már éleztem a körfűrészt, mert nem titkolt szándékom volt, hogy áttolom az egészet rajta, a LED szalagnak helyet csinálandó, de sajnos ezt az élvezetet most el kellett halasztanom.
 
Az RGB LED szalagból vágjunk egy 115-118 cm-es darabot, de jobb nem centivel mérni, hanem odanézni a LED szalagot az alumínium kerethez, és annyit vágni, hogy a vágójeleknél el tudjuk metélni.
 
A LED panel távtartójának helyére építjük be az RGB LED szalagot RGB LED szalag méretre vágása
 
Az RGB LED szalag forrasztása A LED panelbe szerelt RGB LED szalag működés közben, RGB teszt.
 
Majd forrasszunk rá tetszőleges, vagy inkább szükséges hosszúságú, 4 eres vezetéket, ami elér az RGB LED szalagtól az RGB vezérlő tervezett helyéig. Forrasztás után ragasszuk be a LED szalagot. Ha nem bízunk magunkban, (és/vagy abba a csoportba tartozunk akik szerelés után csak akkor teszik vissza a számítógép ház oldalát, amikor az már működik is), úgy próbázzuk le az RGB LED-et.
 
Ráadásul a próbával nagyon egyszerű dolgunk van: vezérlő nélkül is tudjuk tesztelni a LED szalagot:
 
 • A 12 Voltos tápegység DC csatlakozójának a belseje pozitív polaritású
 • Ebbe a nyílásba bedugjuk az RGB LED szalag pozitív, általában fekete vezetékét.
 • Majd a színes vezetékeket sorban a tápegység DC csatlakozójának külső, negatív palástjához érintjük.
 
Nyugodtan lehet szikráztatni, ha nem jó polaritásba tennénk a vezetékeket, akkor sem lesz semmi baja a LED szalagnak, csak úgy sokkal kisebb, szabad szemmel szinte láthatatlan fénye lesz :)
 
Az átalakított RGB LED panel összeszerelése
A belső rész átalakításával elkészültünk, összerakhatjuk a LED panelt. Ebben már nagy a gyakorlatom, kész lesz mielőtt annyit mondanál: fapapucs. Mondjuk ez most épp nem jó jelenetet vetít előre...
 
Az RGB LED szalag vezetékét még valahogy át kell juttatnunk a LED panel hátlapján. Erre van egy gyors, de randa megoldás (kiengedjük a hátlap mellett vagy a már meglévő kábelfuraton át), illetve egy szép, de cserébe nem sokkal lassabb: készítünk egy furatot. Én az ilyen nyílásoknak 10mm-es fúróval szoktam nekiesni: legyen hely bőven a kábeleknek.
 
Az RGB LED szalag vezetékének fúrjunk egy lyukat a LED panel hátlapján A LED panel hátlapjára szereljük fel az RGB vezérlőt és a 12Voltos tápegységet.
 
A vezetékek eligazítása után visszaszerelhetjük a hátlapot. A videóban van még egy plusz forrasztás, hiszen a LED panel tápegységének vezetéke eredetileg a hátlapon keresztül van kivezetve. És azt én meg jól levágtam, pedig nem lett volna feltétlenül szükséges. De mivel egyszemélyes hadsereget játszok, kezem meg csak kettő van, (fejem meg látszólag csak fél a képek szerint), a szakszerű dokumentálás érdekében meg kellett ezt tennem.
 
A hátlapra ebben az esetben is, akár csak a Motorral mozgatható LED panel esetében is, felragasztottam a vezérlőt, tápegységeket, vezetékeket. Tettem ezt kedvenc kék színű maszkolószalagommal. Lehet is látni mennyire örülök neki.
Azért nagyon fantasztikus, mert vissza lehet húzni, anélkül, hogy letépné a festéket, felszedné a tapétát, vagy kitépné a szőrt ;) Jó lenne, ha ilyet is árulnánk, mert letális mennyiséget használok belőle, az asszony meg már cikinek érzi, hogy harmadik karácsonyra is egy kartondoboz maszkolószalagot kapok ajándékba...
 

Akciós LED panel 60x60cm, 120x30cm termékeink 2019. június hónapban

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (600 x 600mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++

LED panel (600 x 600mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++

9 570 Ft
10 626 Ft (-10%)
5 év 4500 lumen
IP44
Fehér
19% akció LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér IP44 - fürdőbe is, (5 év)

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér IP44 - fürdőbe is, (5 év)

9 290 Ft
11 506 Ft (-19%)
2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció LED panel (600 x 600mm) 29W - meleg fehér (120+lm/W) A++

LED panel (600 x 600mm) 29W - meleg fehér (120+lm/W) A++

9 570 Ft
10 626 Ft (-10%)

Amíg a készlet tart! Nehogy lemaradjon!

 
A MiLight RGB vezérlő programozása
 
Miután biztosítottuk, hogy szerelés közben minden a helyén maradjon, még fel kell programoznunk az RGB vezérlőt. Feszültséget adunk neki, majd a megfelelő zóna bekapcsológombját 3 másodpercig nyomva tartjuk.
Rengeteg új MiLight típusú LED vezérlő, dimmer, relé várható, mind wifi-s, mind csengőkapcsolós, nyomókapcsolós kivitelben
 
Rengeteg új MiLight típusú LED vezérlő, dimmer, relé várható, mind wifi-s, mind csengőkapcsolós, nyomókapcsolós kivitelben
 
Tulajdonképpen ennyi, de azért nem bíznám a véletlenre, akt bővebben is érdekel a téma: az RGB LED csoport (zóna vezérlés), című cikkben az alapvető beállításon kívül bemutatjuk, hogy milyen vezérlési módok állnak még rendelkezésre a MiLight vezérlőkön, illetve a WiFi LED vezérlés tabletről, telefonról! cikkben üzembe helyezzük az RGB vezérlőt WiFi hálózatokon is. Figyelem! A két cikk illetve a fórumhozzászólások több információt adnak, mint amit érdemes tudni :)
 
Csináld magad RGB LED panelünk tesztje
 
Elméletileg minden rendben, RGB LED panelünk bevetésre kész, kezdődhet a mókázás. Próbálok még néhány fotót ide tenni, de a fenti videóban mozgás közben is látható az egész, ami azért többet mutat. Mindenesetre egészen jó lett, ahhoz képest, hogy én csináltam :)
 
Nevezésem a Gay Pride LED panel fotópályázatára
 
Nevezésem a Gay Pride LED paneles fotópályázatára. A kép címe: "Hogy vagyok? Köszi, minden rózsaszín!"
 
Csináld magad RGB LED panel teszt fotók. Csináld magad RGB LED panel teszt fotók.
 
Csináld magad RGB LED panel teszt fotók. Csináld magad RGB LED panel teszt fotók.
 
Újdonsült RGB LED panelünk minden funkciót tud, amit egyébként az RGB vezérlő tud, azaz a 16 millió színt (egyszer szívesen összeszámoltatnám valakivel, aki látja a színeket), a fényjáték programokat, a fényerőszabályzást, illetve a hangulatot. A videó utolsó perceiben megpróbálom felvonultatni a funkciókat is.
 
 
Tapasztalatok és a LED világítás továbbfejlesztése
 
Ezt nagyon szeretem az angol termékleírásokban: Known issues: azaz tudjuk, hogy sz*r. Én is tudom, direkt ilyenre csináltam, mert a supportból akarok megélni :)
 
 • Az RGB LED vastagabb, mint a fényeloszlásért felelős plexi, így láthatóan világosabb a LED panel egyik oldala. Megoldás: mindkét oldalra szerelni kell RGB LED szalagot.
 • Jah, és rendes, nagy fényerejű RGB LED szalagot, nem ezt az olcsó dekor minőségűt, amit én itt a műhelyben találtam. Annak van fénye is.
 • Az elektromos csatlakoztatásról csak annyit, hogy két áramkörre van szükség. Ha külön akarjuk kapcsolni őket, akkor nem köthetjük rá az RGB-t a fővilágítás vezetékére.
 • Ha megint ilyet csinálok, akkor nem RGB, hanem RGBW LED szalagot fogok mindkét oldalra tenni, így a komplett 230V-os ágat ki lehet dobni, és marad egy 12 Voltos LED panelünk.
 
A felsorolt hibákkal akár együtt is lehet élni, vagy lehet ezt egészen máshogy is csinálni. Illetve tovább lehet fejleszteni.
 
Az RGB LED szalagot akár a LED panl hátoldalára is ragaszthatjuk. A LED panel hátlapjára rögzített RGB LED szalag a mennyezet felé világít
 
Nekem hirtelen az jutott eszembe, hogy ha már ott van a LED vezérlő, akkor tegyünk a hátlapra is egy kis RGB LED szalagot. Ez legalább a mennyezetet is szépen megvilágítja.
 
Ha más, vagy jobb ötleted lenne, szívesen várjuk ezeket itt a cikk alatti fórumba! Ha tetszett amit láttál-olvastál, küldd el jóbarátaidnak, ha nem tetszett, akkor a rosszaknak!
 
Köszönöm, hogy velünk tartottál, hamarosan újra jelentkezünk!
 

A fenti termékeket azonnal meg is vásárolhatja!

1.

2 év Ezüst
15% akció

- LED panel függesztő drót-sodrony: csavaros sodrony rögzítés
Raktáron: 46 csomag

Akciós ár: 1 150 Ft /csomag
1 353 Ft (-15%)

2.

2 év Ezüst

- LED panel függesztő drót-sodrony: rugós állítás
Raktáron: 75 csomag

Ár: 1 430 Ft /csomag

3.

1 év Acél

- LED panel rögzítő kampó - akasztó szett (1200 x 300mm) - 6 db akasztó
Raktáron: 5 csomag

Ár: 1 250 Ft /csomag

4.

1 év Acél

- LED panel rögzítő kampó - akasztó szett (600 x 600mm) - 4 db akasztó
Raktáron: 14 csomag

Ár: 830 Ft /csomag

5.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
Design LED panel Avar (600 x 600mm) 40W - természetes fehér 40 Watt Természetes

Design LED panel Avar (600 x 600mm) 40W - természetes fehér
2 munkanapon belül

Ár: 9 999 Ft /darab

6.

1 év 12-24
12 Amper
41% akció

Fali RGB DMX LED vezérlő (DMX-RGBLN) - 144W - fehér Kifutó!
Raktáron: 2 darab

Akciós ár: 10 690 Ft /darab
17 990 Ft (-41%)

7.

1 év 12-24
12 Amper

Fali RGB LED vezérlő (RGB02) - 144W - fehér
Raktáron: 7 darab

Ár: 7 590 Ft /darab

8.

2 év 12-24
12 Amper

Fali RGB LED vezérlő (RGB04) - 144W - fehér
Raktáron: 7 darab

Ár: 5 790 Ft /darab

9.

1 év 12-24
12 Amper

Fali RGB LED vezérlő (RGB04) - 144W - fekete
Raktáron: 7 darab

Ár: 5 790 Ft /darab

10.

2 év 12-24
12 Amper

Fali RGB LED vezérlő távirányítóval (QC80) - 144W - fekete
Raktáron: 4 darab

Ár: 9 890 Ft /darab

11.

2 év 12-24
16 Amper

Fali RGBW LED vezérlő (RGBWJM) - 192W - 36 gombos
Raktáron: 17 darab

Ár: 8 890 Ft /darab

12.

1 év 12-24
16 Amper

Fali RGBW LED vezérlő (RGBWLN) - 192W - fekete
Raktáron: 7 darab

Ár: 7 590 Ft /darab

13.

2 év 1500 mm

Függesztődrót por és páramentes lámpatesthez - ROPE-NT 150, 7870
Raktáron: 1 csomag

Ár: 1 790 Ft /csomag

14.

2 év 1500 mm

Függesztődrót por és páramentes lámpatesthez - ROPE-NT 150, 7871
Raktáron: 1 csomag

Ár: 1 790 Ft /csomag

15.

2 év 12-24
10 Amper
13% akció

Group Control RGB csoport (zóna) vezérlő RGB LED szalaghoz
Raktáron: 429 darab

Akciós ár: 3 370 Ft /darab
3 890 Ft (-13%)

16.

2 év
20% akció

Group Control RGB+CCT csoport (zóna) távirányító Full color LED szalaghoz
Raktáron: 51 darab

Akciós ár: 4 270 Ft /darab
5 340 Ft (-20%)

17.

2 év 12-24
10 Amper
20% akció

Group Control RGB+CCT csoport (zóna) vezérlő Full color LED szalaghoz
Raktáron: 53 darab

Akciós ár: 4 290 Ft /darab
5 360 Ft (-20%)

18.

2 év 230 Volt
20% akció

Group Control RGB+CCT T4 Fali RGB+színhőmérséklet LED vezérlő, vezetékes
Raktáron: 2 darab

Akciós ár: 6 990 Ft /darab
8 740 Ft (-20%)

19.

2 év
20% akció

Group Control RGBW B3 Fali RGB+fehér LED szalag vezérlő, elemes
Raktáron: 1 darab

Akciós ár: 7 350 Ft /darab
9 190 Ft (-20%)

20.

2 év
20% akció

Group Control RGBW csoport (zóna) távirányító RGB+fehér LED szalaghoz, fekete
Raktáron: 89 darab

Akciós ár: 3 990 Ft /darab
4 987 Ft (-20%)

21.

2 év
20% akció

Group Control RGBW csoport (zóna) távirányító RGB+fehér LED szalaghoz, sárga
Raktáron: 171 darab

Akciós ár: 3 499 Ft /darab
4 374 Ft (-20%)

22.

2 év 12-24
10 Amper
20% akció

Group Control RGBW csoport (zóna) vezérlő RGB+fehér LED szalaghoz
Raktáron: 321 darab

Akciós ár: 3 490 Ft /darab
4 360 Ft (-20%)

23.

2 év 230 Volt
20% akció

Group Control RGBW T3 Fali RGB+fehér LED szalag vezérlő, vezetékes
Raktáron: 9 darab

Akciós ár: 6 990 Ft /darab
8 740 Ft (-20%)

24.

2 év 12-24
18 Amper

Jelerősítő (RGB vezérlőhöz és dimmerhez) 216/432W
Raktáron: 115 darab

Ár: 3 990 Ft /darab

25.

2 év 12-24
30 Amper

Jelerősítő RGB LED szalaghoz (360/720W)
Raktáron: 72 darab

Ár: 3 390 Ft /darab

26.

2 év 5-12 Volt DC
6 Amper

Jelerősítő RGB LED szalaghoz (72W)
Raktáron: 60 darab

Ár: 890 Ft /darab

27.

2 év 12-24
24 Amper

Jelerősítő RGBW LED szalaghoz (288/576W)
Raktáron: 3 darab

Ár: 4 290 Ft /darab

28.

2 év 12-24
32 Amper
17% akció

Jelerősítő RGBW LED szalaghoz (384/768W)
Raktáron: 1 darab

Akciós ár: 6 990 Ft /darab
8 420 Ft (-17%)

29.

2 év 3480 lumen
IP20
Fehér
LED panel (1200 x 300mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Hideg fehér

LED panel (1200 x 300mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 18 darab

Ár: 11 750 Ft /darab

30.

1 év 3600 lumen
IP40
Fehér
LED panel (1200 x 300mm) 40W - természetes fehér 40 Watt Természetes

LED panel (1200 x 300mm) 40W - természetes fehér
5-7 munkanapon belül

Ár: 8 180 Ft /darab

31.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér UGR<19 45 Watt Természetes

LED panel (1200 x 300mm) 45W - természetes fehér UGR<19
Raktáron: 13 darab

Ár: 12 690 Ft /darab

32.

2 év 2880 lumen
IP20
Fehér
20% akció
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér, rácsos Olcsó! 36 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér, rácsos Olcsó!
Raktáron: 123 darab

Akciós ár: 2 990 Ft /darab
3 738 Ft (-20%)

33.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Hideg fehér

LED panel (600 x 600mm) 29W - hideg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 41 darab

Akciós ár: 9 570 Ft /darab
10 626 Ft (-10%)

34.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 29W - meleg fehér (120+lm/W) A++ 29 Watt Meleg fehér

LED panel (600 x 600mm) 29W - meleg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 5 darab

Akciós ár: 9 570 Ft /darab
10 626 Ft (-10%)

35.

5 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 36W - színhőmérséklet és fényerő szabályzás 36 Watt Állítható

LED panel (600 x 600mm) 36W - színhőmérséklet és fényerő szabályzás
Raktáron: 4 darab

Ár: 27 417 Ft /darab

36.

2 év 3000 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér (Barev) 36 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér (Barev)
Raktáron: 14 darab

Ár: 7 329 Ft /darab

37.

2 év 3000 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér (Barev)+ kiemelő keret 36 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 36W - természetes fehér (Barev)+ kiemelő keret
Raktáron: 14 darab

Ár: 10 460 Ft /darab

38.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér 45 Watt Hideg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér
Raktáron: 91 darab

Akciós ár: 7 790 Ft /darab
8 700 Ft (-10%)

39.

5 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér - PRO Samsung (5 év!) 45 Watt Hideg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér - PRO Samsung (5 év!)
5-7 munkanapon belül

Ár: 9 990 Ft /darab

40.

2 év 5400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér (120+lm/W) A++ 45 Watt Hideg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 3 darab

Ár: 12 450 Ft /darab

41.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fényű UGR<19 45 Watt Hideg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - hideg fényű UGR<19
Raktáron: 2 darab

Ár: 10 299 Ft /darab

42.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér 45 Watt Meleg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér
Raktáron: 40 darab

Akciós ár: 7 790 Ft /darab
8 700 Ft (-10%)

43.

5 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér - PRO Samsung (5 év!) 45 Watt Meleg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér - PRO Samsung (5 év!)
Raktáron: 3 darab

Ár: 9 980 Ft /darab

44.

2 év 5400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér (120+lm/W) A++ 45 Watt Meleg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér (120+lm/W) A++
5-7 munkanapon belül

Ár: 12 450 Ft /darab

45.

3 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér (3 év) Kifutó! 45 Watt Meleg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fehér (3 év) Kifutó!
Raktáron: 1 darab

Ár: 14 307 Ft /darab

46.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fényű UGR<19 45 Watt Meleg fehér

LED panel (600 x 600mm) 45W - meleg fényű UGR<19
Raktáron: 2 darab

Ár: 9 990 Ft /darab

47.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér 45 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér
Raktáron: 589 darab

Akciós ár: 7 790 Ft /darab
8 655 Ft (-10%)

48.

5 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér - PRO Samsung (5 év!) 45 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér - PRO Samsung (5 év!)
Raktáron: 30 darab

Ár: 10 900 Ft /darab

49.

2 év 5400 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (120+lm/W) A++ 45 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (120+lm/W) A++
Raktáron: 32 darab

Ár: 12 450 Ft /darab

50.

2 év 3800 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (Barev) 45 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (Barev)
Raktáron: 35 darab

Ár: 8 655 Ft /darab

51.

2 év 3800 lumen
IP20
Fehér
10% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (Barev)+ kiemelő keret 45 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér (Barev)+ kiemelő keret
Raktáron: 35 darab

Akciós ár: 11 790 Ft /darab
13 100 Ft (-10%)

52.

5 év 4500 lumen
IP44
Fehér
19% akció
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér IP44 - fürdőbe is, (5 év) 45 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fehér IP44 - fürdőbe is, (5 év)
Raktáron: 8 darab

Akciós ár: 9 290 Ft /darab
11 506 Ft (-19%)

53.

2 év 3600 lumen
IP20
Fehér
LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fényű UGR<19 45 Watt Természetes

LED panel (600 x 600mm) 45W - természetes fényű UGR<19
Raktáron: 22 darab

Ár: 9 900 Ft /darab

54.

1 év Fehér

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (120x30cm) lapraszerelt, csavaros
Raktáron: 1 darab

Ár: 10 782 Ft /darab

55.

2 év Fehér

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (120x30cm) összeszerelt
2 munkanapon belül

Ár: 5 750 Ft /darab

56.

2 év Fehér
10% akció

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (120x30cm) rugós front, összeszerelt
Raktáron: 71 darab

Akciós ár: 5 690 Ft /darab
6 331 Ft (-10%)

57.

1 év Fehér

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (60x60cm) lapraszerelt, csavaros
Raktáron: 9 darab

Ár: 6 648 Ft /darab

58.

2 év Fehér

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (60x60cm) összeszerelt
Raktáron: 43 darab

Ár: 4 432 Ft /darab

59.

2 év Fehér
20% akció

LED panel kiemelő, falonkívüli beépítőkeret (60x60cm) rugós front, összeszerelt
Raktáron: 124 darab

Akciós ár: 4 490 Ft /darab
5 612 Ft (-20%)

60.

2 év 3 óra
LED panel vészvilágító egység (29W - 45W) - 3 óra 45 Watt

LED panel vészvilágító egység (29W - 45W) - 3 óra
Raktáron: 3 darab

Ár: 19 000 Ft /darab

61.

3 év 255 lumen
30 ledes
30% akció
LED szalag beltéri 5050-30 (12 Volt) - RGB - nagy fényerejű típus 7.2 Watt RGB

LED szalag beltéri 5050-30 (12 Volt) - RGB - nagy fényerejű típus
Raktáron: 461 méter

Akciós ár: 1 290 Ft /méter
1 845 Ft (-30%)

62.

2 év 180 lumen
30 ledes
LED szalag beltéri 5050-30 (12 Volt) - RGB DEKOR! 4.8 Watt RGB

LED szalag beltéri 5050-30 (12 Volt) - RGB DEKOR!
Raktáron: 331 méter

Ár: 430 Ft /méter

63.

2 év 1000 lumen
60 ledes
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB DEKOR! 10.8 Watt RGB

LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB DEKOR!
Raktáron: 207 méter

Ár: 560 Ft /méter

64.

3 év 1500 lumen
60 ledes
20% akció
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB Legerősebb! 14.4 Watt RGB

LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB Legerősebb!
Raktáron: 127 méter

Akciós ár: 1 990 Ft /méter
2 490 Ft (-20%)

65.

2 év 1000 lumen
60 ledes
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB+hideg DEKOR! 10.8 Watt RGB+CW

LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB+hideg DEKOR!
Raktáron: 80 méter

Ár: 900 Ft /méter

66.

2 év 900 lumen
60 ledes
LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB+meleg DEKOR! 10.5 Watt RGB+WW

LED szalag beltéri 5050-60 (12 Volt) - RGB+meleg DEKOR!
5-7 munkanapon belül

Ár: 990 Ft /méter

67.

3 év 510 lumen
60 ledes
LED szalag beltéri 5050-60 (24 Volt) - RGB Legerősebb! 14.4 Watt RGB

LED szalag beltéri 5050-60 (24 Volt) - RGB Legerősebb!
Raktáron: 614 méter

Ár: 2 490 Ft /méter

68.

3 év 910 lumen
60 ledes
62% akció
LED szalag beltéri 5050-60 (24 Volt) - RGBCW Legerősebb! Kifutó! 19.2 Watt RGB+CW

LED szalag beltéri 5050-60 (24 Volt) - RGBCW Legerősebb! Kifutó!
Raktáron: 33 méter

Akciós ár: 1 790 Ft /méter
4 676 Ft (-62%)

69.

3 év 910 lumen
60 ledes
47% akció
LED szalag beltéri 5050-60 (24 Volt) - RGBNW Legerősebb! 19.2 Watt RGB+NW

LED szalag beltéri 5050-60 (24 Volt) - RGBNW Legerősebb!
Raktáron: 193 méter

Akciós ár: 2 490 Ft /méter
4 676 Ft (-47%)

70.

3 év 910 lumen
60 ledes
47% akció
LED szalag beltéri 5050-60 (24 Volt) - RGBWW Legerősebb! 19.2 Watt RGB+WW

LED szalag beltéri 5050-60 (24 Volt) - RGBWW Legerősebb!
Raktáron: 115 méter

Akciós ár: 2 490 Ft /méter
4 676 Ft (-47%)

71.

2 év 180 lumen
30 ledes
LED szalag kültéri 5050-30 (12 Volt) - RGB DEKOR! 5 méter 4 Watt RGB

LED szalag kültéri 5050-30 (12 Volt) - RGB DEKOR! 5 méter
Raktáron: 18 tekercs

Ár: 2 500 Ft /tekercs

72.

2 év 255 lumen
30 ledes
39% akció
LED szalag kültéri 5050-30 (12 Volt) - RGB PureSilicone! Nagy fényerejű! 7.2 Watt RGB

LED szalag kültéri 5050-30 (12 Volt) - RGB PureSilicone! Nagy fényerejű!
Raktáron: 431 méter

Akciós ár: 1 590 Ft /méter
2 606 Ft (-39%)

73.

2 év 360 lumen
60 ledes
LED szalag kültéri 5050-60 (12 Volt) - RGB DEKOR! 5 méter 14.4 Watt RGB

LED szalag kültéri 5050-60 (12 Volt) - RGB DEKOR! 5 méter
Raktáron: 8 tekercs

Ár: 3 245 Ft /tekercs

74.

2 év 510 lumen
60 ledes
36% akció
LED szalag kültéri 5050-60 (12 Volt) - RGB PureSilicone! Legerősebb! 14.4 Watt RGB

LED szalag kültéri 5050-60 (12 Volt) - RGB PureSilicone! Legerősebb!
Raktáron: 195 méter

Akciós ár: 1 990 Ft /méter
3 132 Ft (-36%)

75.

2 év 910 lumen
60 ledes
43% akció
LED szalag kültéri 5050-60 (24 Volt) - RGBCW Legerősebb! Kifutó! 19.2 Watt RGB+CW

LED szalag kültéri 5050-60 (24 Volt) - RGBCW Legerősebb! Kifutó!
Raktáron: 229 méter

Akciós ár: 1 990 Ft /méter
3 500 Ft (-43%)

76.

2 év 910 lumen
60 ledes
20% akció
LED szalag kültéri 5050-60 (24 Volt) - RGBNW Legerősebb! 19.2 Watt RGB+NW

LED szalag kültéri 5050-60 (24 Volt) - RGBNW Legerősebb!
Raktáron: 1 méter

Akciós ár: 2 800 Ft /méter
3 500 Ft (-20%)

77.

2 év 910 lumen
60 ledes
43% akció
LED szalag kültéri 5050-60 (24 Volt) - RGBWW Legerősebb! Kifutó! 19.2 Watt RGB+WW

LED szalag kültéri 5050-60 (24 Volt) - RGBWW Legerősebb! Kifutó!
Raktáron: 219 méter

Akciós ár: 1 990 Ft /méter
3 500 Ft (-43%)

78.

2 év 12-24
12 Amper

Mini RGB LED vezérlő - nyomógombos - (12V/24V) 144/288W
Raktáron: 120 darab

Ár: 690 Ft /darab

79.

2 év 12-24
12 Amper

Mini RGB LED vezérlő - nyomógombos - (12V/24V) 144/288W BL
Raktáron: 145 darab

Ár: 690 Ft /darab

80.

2 év 12-24
18 Amper

RF Touch RGB LED vezérlő (3312) - 144W - fekete
5-20 munkanapon belül

Ár: 7 569 Ft /darab

81.

2 év 12-24
6 Amper

RGB vezérlő - Infravörös, 24 gombos (72W)
Raktáron: 43 darab

Ár: 850 Ft /darab

82.

2 év 12 Volt DC
6 Amper
20% akció

RGB vezérlő - Infravörös, 24 gombos (72W)
Raktáron: 59 darab

Akciós ár: 1 490 Ft /darab
1 862 Ft (-20%)

83.

2 év 12-24
6 Amper

RGB vezérlő - Infravörös, 25 gombos (72W)
Raktáron: 65 darab

Ár: 1 384 Ft /darab

84.

2 év 12-24
6 Amper

RGB vezérlő - Infravörös, 28 gombos (72W)
Raktáron: 66 darab

Ár: 3 190 Ft /darab

85.

2 év 12 Volt DC
6 Amper
18% akció

RGB vezérlő - Infravörös, 44 gombos (72W) Kifutó!
Raktáron: 39 darab

Akciós ár: 2 790 Ft /darab
3 406 Ft (-18%)

86.

2 év 12-24
9 Amper

RGB vezérlő - Rádiós - 108W - Obsess Touch fekete
Raktáron: 3 darab

Ár: 6 590 Ft /darab

87.

2 év 12-24
18 Amper

RGB vezérlő - Rádiós - 216W Music 2 controller
Raktáron: 10 darab

Ár: 11 990 Ft /darab

88.

2 év 12-24
8 Amper

RGBW vezérlő - Infravörös, 40 gombos (96/192W)
Raktáron: 9 darab

Ár: 2 840 Ft /darab

89.

5 év
Tápegység 29 Wattos V-TAC LED panelekhez - Dimmelhető (5 év) 29 Watt

Tápegység 29 Wattos V-TAC LED panelekhez - Dimmelhető (5 év)
Raktáron: 6 darab

Ár: 9 300 Ft /darab

90.

5 év
Tápegység 29 Wattos V-TAC LED panelekhez (5 év) 29 Watt

Tápegység 29 Wattos V-TAC LED panelekhez (5 év)
Raktáron: 5 darab

Ár: 5 100 Ft /darab

91.

2 év
Tápegység 45 Wattos LED panelekhez - Dimmelhető 45 Watt

Tápegység 45 Wattos LED panelekhez - Dimmelhető
Raktáron: 52 darab

Ár: 9 700 Ft /darab

92.

2 év
Tápegység 45 Wattos LED panelekhez - Triac dimm. (230 Voltos fényforrásokhoz) 45 Watt

Tápegység 45 Wattos LED panelekhez - Triac dimm. (230 Voltos fényforrásokhoz)
Raktáron: 21 darab

Ár: 8 080 Ft /darab

93.

5 év
Tápegység 45 Wattos V-TAC LED panelekhez (5 év) 45 Watt

Tápegység 45 Wattos V-TAC LED panelekhez (5 év)
Raktáron: 6 darab

Ár: 6 212 Ft /darab

94.

2 év
Tápegység a 45 Wattos LED panelekhez (V-Tac) 45 Watt

Tápegység a 45 Wattos LED panelekhez (V-Tac)
Raktáron: 7 darab

Ár: 2 723 Ft /darab

95.

2 év
20% akció
Tápegység Dimmelhető - 45 Wattos High Lumen LED panelekhez 45 Watt

Tápegység Dimmelhető - 45 Wattos High Lumen LED panelekhez
Raktáron: 37 darab

Akciós ár: 9 990 Ft /darab
12 488 Ft (-20%)

96.

2 év IP20
Fehér

Távirányító a színhőmérséklet és fényerő szabályozható LED panelhez
Raktáron: 4 darab

Ár: 3 290 Ft /darab

Vásárlói képek

Egyedi polc, dekoratív led világítással, fényképeknek, családi emlékeknekNégyzet alakú gipszkarton mennyezet sziget LED RGB világítássalPolcilágítás LED szalaggal, egyedi gipszkarton szerkezetben Rejtett világítás, középen színváltós álmennyezeti szigettelRejtett világítás, középen színváltós szigettelNincs leírásSzínváltós LED világítás egyedi formájú gipszkartonba építveVíz gáz szerelvény üzlet modern led világítássalLED panel víz- gáz- szerelvényboltbanLed panel mennyezeti lámpa bolt belső világításához

5 vélemény, értékelés

#1 - Szakál Miklós
2019/02/21, 14:29
Kedves ANRO!

Nagyon régóta keresek 12 Voltos RGB LED paneleket. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerűen szerelhetők. Ezzel a módszerrel szinte bármilyen fényerejű és színhőmérsékletű LED panel elkészíthető!
Köszönöm a rengeteg ötletet!
#2 - Tályai Gábor
2019/02/21, 14:47
Kedves Miklós!

De, tényleg ilyen egyszerűen szerelhetőek. Olyannyira, hogy a következő ANRO-s műhelygyakorlaton a nulláról fogunk LED panelt építeni, ráadásul fából. Van megfelelő gyalult fenyőlécünk, meg plexink is.

Örülök, hogy segíthettem! Ha esetleg ráveszi magát, hogy készítsen egyedi LED panelt, akkor fényképet kérnék róla, köszönöm :)

Üdv:
Tályai Gábor
#3 - Demeter Mihály
2019/02/21, 15:14
Tisztelt Anro!

RGB led panelek nagyon mozgatják fantáziám, főleg, hogy Mi-Light vezérlőkkel kilehet vitelezni.
Fotózáson gyors háttérvilágítás váltáshoz teljesen megfelelő.

Remek elgondolás!
#4 - Egon
2019/02/23, 16:31
Tisztelt Gábor!

Minden elismerésem. Szerintem hétköznapi gondolkodású embernek eszébe sem jut, hogy RGB, változtatható színű led szalagot kombináljon össze led panellel, holott így utólag, látva az eredményt, kézenfekvő. Mivel járatlan vagyok még a led szalag vezérlőkben, dimmerekben szívesen néznék ezek beállításáról, használatáról is hasonló bemutatót.
Bár a honlapot jobban megnézve, fellapozom a korábbi cikkeket, gyanítom megkapom a válaszokat... :-)

Üdvözlettel:
Egon
#5 - satulajdonos
2019/02/24, 16:28
ah, megint egy új cikk!

Úgy látom érdemes lesz sűrűbben erre jönni, mert lassan hetente lesz egy led szereléssel foglalkozó cikk...

hogy ne csak off legyek: kár volt a led panel hátoldalára ragasztani az RGB led szalagot, mert így senki sem fogja szétszedni, hanem egyből a hátlapra ragasztja...

már a múltkor is gondoltam rá, az egyedi led panel tartós cikknél, hogy annyira kevés cucc van benne, hogy jobb lenne csinálni valamiből, de látom az utolsó gondolataid között már szerepel ilyen terv is.

várom, mert mondjuk megcsinálni lusta vagyok, de szívesen nézem, ahogy más dolgozik ;)

üdv, és köszi a cikket!

Új vélemény, értékelés írása

×

  Asztali nézet megjelenítése