Exkluzív Elite Decor poliuretán dekorlécek készletről!

Hozzáadva: 2019 február 13, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek

Online vállalkozásunk 2005-ben azért jött létre, hogy a különböző épületdíszítési elemeket házhoz szállítással is eljuttathassuk a vásárlóknak. Ezt a küldetésünket azóta is fontosnak tartjuk, így termékkínálatunk folyamatos megújítása során az Elite Decor cég dekorációs elemeit is felvettük a kínálatba, mely poliuretán anyagú díszítőelemek megjelenésükben az igazi gipsz stukkót idézik fel.

Az Elite Decor stukkók használatával lakásunk egyedivé alakítható. Legfőbb cél a falak díszítése, a szoba arányainak optikai módosítása, különböző színű festések elválasztása, kép- és tükörkeretek, ajtó- és ablakdekorációk kialakítása lehet, de bármilyen más egyedi elképzelés is megvalósítható (pl. meglévő bútor felújítása, díszítése).  

Oldalfali és holker díszlécek 2 méteres hosszal, poliuretán anyagból, házhoz szállítással

Elite Decor stukkók: Harmony és Grand decor termékcsalád

 

Kiváló minősésű épületdíszek: az Elite Decor profilokat igényes minta-kidolgozottság jellemzi, (mely fontos az ornamentikus dekorációkat keresők számára, ráadásul lehetővé teszi, hogy dekoratív design koncepciók, lakberendezési munkálatok során is alkalmazható legyen.) Segítségükkel visszarepülhetünk a történelemben egy barokk enteriőrbe vagy egy klasszikus polgári lakásba, ugyanakkor egy modern lakásbelsőbe is megtaláljuk a megfelelő dekorációt!

A stukkók eredeti alapanyaga a gipsz nagyon sérülékeny, törékeny, ezt a 20. században a hungarocell váltotta fel. A hungarocell egy habkönnyű anyag, melyből olcsó, mégis látványos fali dekorációkat lehet gyártani, azonban sajnos sérülékeny.

A poliuretán alapanyag előnyei: a hungarocellel szemben a poliuretán egy olyan műanyag hab, amely nehezen deformálódik, tartós, sokféle forma létrehozására használható - tökéletes tehát hogy épületdíszítési anyag váljék belőle! A poliuretán anyagú profil ellenálló, ütésálló, azaz akkor sem sérül meg, ha pókhálózás közben véletlenül nekicsapjuk a seprűt vagy nekihúzzuk a széket a díszített falnak.
Jól ellenáll a párának is, könnyen tisztítható. Mindemellett nagyon könnyű súlyú, ezáltal olyan felületekre is felszerelhető, amelyek kevésbé tolerálják a súlyosabb gipsz dekorációkat (például gipszkarton válaszfalra is tökéletes választás).

Elite Decor M131 sarokba való díszléc - virágos felületi minta igényel kidolgozással

Elite Decor CR845 oldalfalra való poliuretán díszléc - sima felületű profil fali dekorációnak

Beépítése: a felszerelést szakember egyszerűen megteheti, de ha jártasak vagyunk a festés-stukkózás terén, akkor akár házilag is elvégezhető. A 200 és 240 cm-es hosszúságú díszlécekkel gyorsan halad a munka, ha pedig valahol szabni kell, az is egyszerűen elvégezhető fűrésszel. Felrakása ragasztással történik, rendszerint kinyomópisztolyos ragasztókkal, de a súlyosabb profilokat szegelni-csavarozni is lehet.

Festése: oldószermentes festékkel festhető, de nemcsak a megszokott falfestéket alkalmazhatjuk (legyen az akár hófehér, akár színes), hanem kialakíthatunk rajta márvány mintázatot, vagy akár lazúrozhatjuk, mint a fát, illetve effekt festékekkel fém hatást is adhatunk neki.

 

Elite Decor oldalfali diszlecek és saroklécek ütésálló poliuretán anyagból

Rendelés gyors kiszállítással: igaz, hogy a poliuretán díszítőlécek drágábbak, mint az XPS és EPS anyagú dekorációk, de hosszú távon tartósabb, ellenállóbb és dekoratívabb felületet nyújtanak. Az Elite decor stukkók között gazdagon mintázott és sima húzott dekorlécek is megrendelhetőek, de fa utánzatú és rejtett világítás profilok is elérhetőek.

Készleten lévő webáruházunkban is megrendelheti, magyarországi címre legfeljebb bruttó 1490 Ft-ért szállítjuk házhoz:
Elite Decor C724 sarokléc: Virág- és indamintás holker díszléc
Harmony és Grand Decor oldalfali díszlécek: síkfalra ragasztható profilok
DecoWood díszítőelemek: fa utánzatú deszka és gerenda profilok
Tesori KD-304 díszléc: rejtett világításos profil oldalfalra (puhább XPS polisztirolból készül!)

Vásárlói képek

Fali poszter rejtett vilagitasos diszléccelFali poszter rejtett vilagitasu díszléccelFali poszter rejtett vilàgítàsú díszléccelFali poszter rejtett vilàgítàs diszléccel.

3 vélemény, értékelés

#1 - Kőhegyi Márta
2019/02/19, 14:31
Sziasztok!

Férjemmel a poliuretán díszléceket választottuk az oldalfalra.
Nagyon tetszik! Kisgyerekes család vagyunk, jól bírja a labdázást is a termék! :)

A jövőben tervezünk még rejtett világítást is a nappalinkba. Örömmel látjuk, hogy a kivitelezéshez szükséges összes elem megtalálható a webáruházban.

Üdvözlettel, Kőhegyi család
#2 - Balogh Gyula
2019/02/19, 14:36
Kedves ANRO!

Kérdésem az lenne, hogy milyen ragasztóval tudom felragasztani az Elite Decor poliuretán dekorléceket, valamint tudnak-e fűrészt ajánlani a díszléc/stukkó vágásához?

Köszönöm válaszukat előre is!
#3 - ANRO Ügyfélszolgálat
2019/02/19, 14:42
Kedves Gyula!

A következő hivatkozáson megtalálja az Elite Decor poliuretán dekorléc/stukkó/díszléc ragasztásához megfelelő ragasztót:
Díszléc ragasztó
Az alábbi hivatkozáson pedig megtalálja a vágáshoz alkalmas fűrészt, megfelelő sűrű fogazatú fűrészlappal:
Handy Univerzális Fűrész

Bízom benne, hogy tudtunk Önnek segíteni

Új vélemény, értékelés írása

×

×

    Asztali nézet megjelenítése