Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Samsung márkaprogram (LED provided by Samsung)

Frissítve: 2019 február 19, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek
A Samsung LED alkatrész márkaprogramot indított, hogy segítséget nyújtson a vásárlóknak a kiváló minőségű, Samsung alkatrészeket, ledeket tartalmazó LED fényforrások kiválasztásában.
Samsung LED chipekkel készült LED lámpák, LED szalagok, LED reflektorok
 
Annak ellenére, hogy a világítástechnikai piacon már lassan befejeződött a teljes átállás a LED techológiákra, a vásárlóknak - legyenek azok ipari, vagy magánfelhasználók - még mindig sokszor nehézséget okoz a megfelelő minőségű LED lámpa megtalálása. Elmondható, hogy az alkatrészek, a felépítés ismerete nélkül gyakran rosszul döntenek a vásárlók, kifejezetten az árérzékenyebb piacokon. Mindezek mellett nem várható el a vásárlóktól sem, hogy speciális elektronikai ismeretei legyenek, hogy ne olyan LED fényforrást válasszon, amelyek esetlegesen csak egy részét kínálják a LED technológia előnyeinek.
 
A Samsung márkaprogramja ezen a problémán hivatott segíteni. A Samsung a szerződött partnereinek a márkaprogram keretein belül egy "LED provided by Samsung" logó feltüntetését engedélyezi a termékeken illetve azok csomagolásán. A logó biztosítja számunkra azt, hogy az azt viselő termék minőségi Samsung ledeket tartalmaz. A logó már a termékek külső csomagolásán megjelenik, így könnyítve meg vásárlói döntést.

Samsung márkaprogram logó
 
A márkaprogram így nyújt segítséget azon vásárlóknak, akik nagy teljesítményű és minőségi LED fényforrásokat keresnek. A V-TAC is csatlakozott ehhez a márkaprogramhoz, így már ebből a márkából is viszonylag nagy választék áll rendelkezésre.
 
A V-TAC is csatlakozott a Samsung márkaprogramhoz
 
További előnye még a Samsung logó használatának, hogy így könnyebben megkülönböztethető a "Samsung ledes - Samsung ledekkel" reklámozott termékek a valódi Samsung LED-től. Ennek oka azonban egy félreértés: miután a Samsung elsőként tömegtermelésbe vitte az 5630-as és 5730-as LED chipeket, a konkurens gyártók hamar követték a példájukat. Azonban ekkor még csak a 3528-as és az 5050-es ledek regnáltak, ez a méret merőben új volt, a Samsung tette ismertté, így a gyártók eleinte "Samsung méretű LED"-ről beszéltek, majd később már csak "Samsung LED"-ről. Ezeknek a saját márkanévvel nem rendelkező gyártóknak a ledjei csak méretükben egyeznek a Samsung ledekkel.

A LED lámpák dobozán ezen a módon jelennek meg a Samsung partnerprogramban szereplő termékek

 
Az idei évtől mi is megkezdtük a Samsung márkaprogramban részt vevő termékek forgalmazását. Mindenek előtt ki kell jelentenünk, hogy az újdonságok hihetetlenül alacsony áron nyitottak! Annak ellenére, hogy az összes "LED provided by Samsung" termék 5 év garanciaidővel rendelkezik, a nyitó árak már-már versenyképesek a 2 év garanciás termékekkel.
 
A valódi Samsung ledes termékekhez készítettünk egy Samsung LED címkét, így könnyebben megtalálhatóak a programban részt vevő  LED lámpák, LED reflektorok és LED szalagok.
 
 

A cikkhez kapcsolódó termékek

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése