Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

LightHouse kültéri design LED lámpák

Frissítve: 2018 február 07, szerda Magazin: Bemutatók, tesztek

Lighthouse

 

A népszerű termékek tömeggyártása során felmerül az a probléma, hogy a környezetünkben minden házban ugyanazok a tárgyak, díszítőelemek jelennek meg. Ez egy idő után zavaróvá válhat, és már nem úgy tekintünk otthonunkra, mint az egyéniségünk kivetülésére, hanem egy kommersz tömegterméknek. 

 

sorházak

 

A V-TAC tervezői láthatóan a variálhatóságot tekintik a legfőbb szempontnak (az időtállóság mellett), hiszen az új termékcsalád nem csupán a külsejét tekintve megnyerő, de fénykibocsájtás iránya is váltakozó, így különböző módon felszerelt lámpatestekkel éjszakánként rendkívül látványos és egyedi külsőt adhatunk az exteriőrünknek. Ebben az árkategóriában ez kifejezetten ritkának számít. 

 

fényjáték

 

A lámpatest beépített LED chipekkel van ellátva, ami gazdaságos üzemeltetést biztosít, magas fényerő mellett is. Ugyan a LED chip cseréje nem olyan könnyű, mint mint egy villanykörte esetén, viszont az élettartama 30 000 óra(!), - ami napi 6 órányi üzemidő mellett is közel 14 évet jelent - és a hagyományos izzókkal ellentétben ekkor nem kiégést tapasztalunk, hanem a fényerő csökkenését (a kezdeti érték 70%-a). A benne található két LED összesen 6 watt teljesítményű és 660 Lumen fényerőt biztosít. Meleg, illetve természetes fehér színhőmérsékletben elérhető.

Az alumínium ház időtálló nemcsak a formáját tekintve, de a homokszórt matt festés, és az IP65- ös védelem miatt is. A hátlap is szilikon gyűrűvel van lezárva, így a tápegységet sem veszélyezteti a beázás. A hagyományos gumi tömítések egy idő után elöregednek, kezdeti tulajdonságaik megváltoznak, érzékenyek a hőmérséklet változásra. A szilikon ezekkel szemben közömbösen áll, ahogyan a legtöbb kemikáliával is. Fehér, szürke, és fekete színben választható.

lighthouse

lighthouse

lighthouse

 

<>

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

Asztali nézet megjelenítése