Modern függőlámpák és mennyezeti spotlámpák

Hozzáadva: 2017 szeptember 19, kedd Magazin: Bemutatók, tesztek

V-TAC modern alumínium csillárok

Beszállítóink új termékei közül elsőként a V-TAC alumínium csillárjait emelnénk ki. 5-féle színben kaphatóak ezek a függőlámpák, melyek modern kialakításának köszönhetően bármilyen környezetben elhelyezhetőek. A bura belső része fehér színű, külső felülete pedig kék, rózsaszín, piros, fehér vagy szürke, így igazíthatjuk otthonunkba a különböző színváltozatokat!

Slide függeszték, E14, kék Slide lámpa, E14, kék
Slide függeszték, E14, pink Slide lámpa, E14, pink
Slide függeszték, E14, fehér Slide lámpa, E14, fehér
Slide függeszték, E14, szürke Slide lámpa, E14, szürke
Slide függeszték, E14, piros Slide lámpa, E14, piros

A függeszték lámpa különlegessége a könnyű alumínium alapanyagú, érdes tapintású bura, mely bírja a strapát; ráadásul két részből tevődik össze. A két részes kialakítás előnye, hogy egymástól elcsúsztatható a bura, mely aszimmetria által még izgalmasabbá tehetjük a lámpák fényhatását! A bura normál vízszintes beállítás esetén kb. 10 cm magasságú, átmérője 18 cm. A függesztőzsinór átlátszó, hossza 80 cm, mely egyénileg is méretre igazítható.

A bura alatt E14 foglalat rejtőzik, így a Slide csillárral a kis menetes E14 fejelésű izzók kompatibilisek. Az izzó nem tartozék, azt külön kell megvásárolni! Hagyományos izzó használata esetén legfeljebb 60 Wattos fényforrás használata ajánlott, de ajánljuk a kínálatunkban lévő energiatakarékos, ledes E14 lámpákat is!


V-TAC Trio 3 izzós függesztékek

A V-tac természetesen további különlegességekkel is meglepett minket a Trio 3 izzós függesztékek személyében!

A V-tac természetesen további különlegességekkel is meglepett minket a Trio 3 izzós függesztékek személyében!

Trio Glass csillár: az üvegburás változat nagyon kecses és elegáns hatást nyújt az üveg anyagoknak köszönhetően, ezáltal modern nappalikban és konyhákban is izgalmas látványelemmé válhat! A fekete fém mennyezeti csillártalp, a fekete szövetkábel és a fa foglalat együttese természetes hatást nyújt. A csillár exkluzív megjelenését biztosítja még a borostyán színezetű üveg és maga a bura alakja, amely két oldalán horpasztott.

Trio Metal csillár: a geometrikus fém függeszték a térbeli háromszög formáit követi. Az egyedi megjelenés érdekében a három tetraéder szövetes vezetéken lóg be a térbe. A karakteres fekete szín és a forma által nagyon jól beilleszthető fehér falak közé! Esztétikus kiegészítő eleme lehet az északi lakberendezésnek, skandináv és norvég típusú lakásokban is jól mutathat ez a lámpatest!


Minimál stílusú, keskeny függesztékek

Partnereink közül a V-tac és a Kanlux is bővítette kínálatát minimal stílusú lámpatestekkel. A keskeny, kúp alakú lámpabura aranyló belső felülettel érkezik, mely garanciát jelent a kellemes árnyalatú fényre! Kívül fekete vagy fehér színű a bura, összességében modern megjelenést közvetít.

A V-tac csillár szövetkábellel szerelt, a Kanlux csillár fekete műanyag vezetékkel lógatható be a térbe. Mindhárom típus a nagy menetes E27-es izzóval működtethető, mely nem tartozék. A zárt lámpabura kapcsán átlátszó filament és nem áttetsző opál led lámpát is vásárolhatunk hozzá: E27 LED lámpák. A lámpatestek jól illeszkednek az indusztriális, a modern és a skandináv terekbe is!

Kanlux Bellie függőlámpa Kanlux Bellie függőlámpa
Conic modern fehér csillár Conic modern fehér csillár
Conic modern fekete csillár Conic modern fekete csillár

Kanlux Glaso 1-4 izzós mennyezeti spot lámpa

A plafonra szerelhető, spotos mennyezeti lámpák gyártása kisebb volumenű lett az elmúlt időkben (a függőlámpák népszerűségének növekedése miatt történhetett ez meg), de a Kanlux mégis előrukkolt egy új típussal! A Glaso lámpák fali-mennyezeti spotlámpák nem igényelnek besüllyesztést, hanem az oldalfalra vagy a plafonra felületen kívülre szerelhetőek fel. Például gyerekszobákban, hálószobában, ágyak felett, konyhában, nappaliban adhatnak fényt ezek a lámpatestek, melyek között 1 izzós, 2 izzós, 3 izzós és 4 izzós verziót is találunk!

A forgatható fejű Kanlux Glaso lámpa dekorációs és fővilágításnak is alkalmas lehet. A króm szárakon lekerekített kocka alakú, átlátszó üvegbura helyezkedik el, melyekbe G9 fejelésű fényforrás illeszthető. A halogén G9 izzó tartozék, de természetesen kínálatunkban találhat 230 Voltos G9 LED izzót is!

Glaso 1 izzós spot Glaso 1 izzós spot
Glaso 2 izzós spot Glaso 2 izzós spot
Glaso 3 izzós spot Glaso 3 izzós spot
Glaso 3 izzós spot, kör Glaso 3 izzós spot, kör
Glaso 4 izzós spot Glaso 4 izzós spot

A változatos függőlámpák kisebb nappalik és szobák világítására is alkalmasak lehetnek, de helyi világításként is használhatóak dohányzóasztalok, konyhaszigetek, étkezőasztalok felett!

A változatos függőlámpák kisebb nappalik és szobák világítására is alkalmasak lehetnek, de helyi világításként is használhatóak dohányzóasztalok, konyhaszigetek, étkezőasztalok felett!

Hány Wattos LED izzóval használható a csillár?

A cserélhető izzós lámpatestek praktikus elemei lehetnek lakásunknak, mert attól függően, hogy milyen erősségű izzóval szereljük fel, attól függően ad erős vagy gyengébb fényt! Fővilágítás esetén foglalatonként 5-17 Wattos izzót is választhatunk, dekorációs világításhoz elég lehet a néhány wattos LED izzó is.

Mindenesetre bármely típusú fényforráson is gondolkodjon el, szeretnénk figyelmébe ajánlani energiatakarékos LED fényforrás választékunkat, melyek között Philips, V-tac, Kanlux, Optonica, Inesa márkájú LED fényforrások is megtalálhatóak: 230 voltos LED lámpák.

Az új termékek között szereplő LED csillárokat igyekszünk készleten tartani, azonban ha mégsem áll rendelkezésünkre a szükséges mennyiség, azt 1 héten belül be tudjuk szerezni! Illetve ne felejtkezzünk el meglévő csillár kínálatunkról sem, amelyek között 200-féle modern csillár és függőlámpa érhető el! További felmerülő kérdéseivel nyugodtan keresse munkatársainkat emailben vagy telefonon!

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

Asztali nézet megjelenítése