Kiemelt akció: 3Watt LED lámpa + keret + foglalat: 599 Ft!

Panasonic Kare Plus kapcsoló család

Frissítve: 2017 június 29, csütörtök Magazin: Bemutatók, tesztek
Panasonic Kare Plus kapcsoló család

Panasonic Kare Plus kapcsoló család

Bemutatjuk a Panasonic Kare Plus kapcsolócsaládot, melyek modern formatervezésű, négyzet alakú keretei 6 tagig sorolhatóak.

Kiválóan alkalmas a minimalista stílus kedvelőinek, ráadásul kiváló ár-érték arányt nyújtanak, nem beszélve szerelőbarát kialakításukról.

Pansonic Kare Plus villanykapcsolók egy, két és három nyomógombbal

A Panasonic Kare Plus család rendelkezik a hagyományos egy nyomógombos kapcsolóval, a szintén hagyományos két nyomógombos csillárkapcsolóval, és különlegességként a három lámpa kapcsolására alkalmas hármas nyomógombos kapcsolóval is.

Panasonic Kare Plus 2P+F dugaljak

A földelt dugaljak választéka is teljes, hiszen megtalálható a hagyományos és gyermekvédelemmel ellátott egyes kivitel, az egy szerelődobozba építhető kettes kivitel és a kültérre is alkalmas csapfedeles változat is.

Pansonic Kare Plus további szerelvény kínálat

És természetesen nem hiányoznak a családból a szokásos speciális szerelvények, mint pl. a TV és telefon csatlakozók, LAN csatlakozók, váltókapcsolók, csengő nyomók sem, illetve a sorolókeretek is 6 tagig.

Vásárlói képek

Érintő fényerőszabályzó és billenőkapcsolós lámpakapcsolóModern hálószobai-éjjeli lámpa, belógatott beton csillárralFürdőszobaFürdőszoba helyi világítás

Vélemények, értékelések

Ehhez a cikkhez még nem érkezett vélemény, értékelés.

Új vélemény, értékelés írása

×

    Asztali nézet megjelenítése